FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dan Nistor primește încă o ofertă! E dorit de Victor Pițurcă la Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 10:15

Dan Nistor, 31 de ani, pare tot mai aproape de plecarea de la Dinamo, fiind nemulțumit de faptul că nu a fost plătit, dar și de criticile fanilor. 

La finalul meciului cu Sepsi, pierdut de Dinamo, 1-2, și în care a fost eliminat, Nistor s-a certat dur cu fanii „câinilor”, lucru ce i-ar putea grăbi plecarea de la club. 

Nistor nu duce lipsă de oferte. Pe lângă echipele din zona arabă, se pare că și Universitatea Craiova se interesează de mijlocașul lui Dinamo! Victor Pițurcă vrea să-și întărească echipa în iarnă, iar Dan Nistor ar putea fi una dintre variante, anunță sportro. 

1.000.000 €este cota lui Dan Nistor, potrivit transfermakt

Mijlocașul central ar putea să fie înlocuitorul lui Alexandru Cicâldău, 22 de nai, care ar putea fi vândut pe o sumă mare în iarnă.  Nistor a jucat de-a lungul carierei la CS Mioveni, Internațional Curtea de Arges, Pandurii, Evian, CFR Cluj și Dinamo. 

Vezi și:

VIDEO Dan Nistor, scandal cu un suporter: „Cu cine vorbești, bă, tu? Vezi-ți de treaba ta, nebunule! Ai băut ceva?” 

VIDEO Dan Nistor a dat de pământ cu suporterii dinamoviști: „Vin într-un număr foarte mare, aproximativ 2. Sunt prea mici pentru mine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
dansy
dansy  •  15 Decembrie 2019, 18:02
Postat de Pierre Tzutzea pe 14 Decembrie 2019, 12:01

dinamo a fost iubita de adevaratii suporteri pentru un dumitrache, dudu georgescu, nunweiller toti fratii, pircalab, fratila, doru popescu , danut lupu, danciulescu, deleanu, lucescu, dinu, talnar si multi altii care i-au urmat. nu pentru MAI nu pentru militie nu pentru faradelegile facute de aceste servicii. azi mai mult ca oricind imi dau seama ca acei ce conduc destinele acestui club nu au mama nu au tata. nu am crezut ca fosti jucatori crescuti acolo sau sportivi sa nu isi ajute echipa. vorbesc de lucescu si tiriac. o mai mare rusine si faptul ca sint ghidonati de altii sau pur si simplu sint zgirciti sau banii lor sint la altii mai mari de pe acolo ma face sa cer o lamiie fiindu-mi sila. jucatorii atit pot si nu te poti astepta la minuni. fara bani nu faci nimic. jucatorii saracii isi dau duhul si joaca repet cit pot si si-ar dori sa poata mai mult. nu insaa si cei ce conduc destinele su le-au condus. borcea cu banii furati smecheriii de badea si altii au folosit banii altora. sincer cred ca dinamo este condusa de altii si nu vor sa piarda jucaria dar nici sa o vinda. pornind de la toate aceste fapte imi este rusine de nerusinea lor. nu c redeam sa vad oameni atit de cinici fara suflet fara sa nu aiba rusinea de a fi de ani de zile tinta mistourilor si a luptei pentru a evita retrogradarea. poate ca acum ca tot nu le plateste salariile se vor bucura de niste economii pe la rezilieri si aducerea de jucatori submediocrii. conducatori smecheri dar fericiti.

Jucatorii despre care vorbesti nu au avut caracter si onoare jucand pentru Dinamo deoarece vedeau si ei cum erau ajutati vadit de arbitri si de statul comunist.Majoritatea erau de la alte cluburi care simtisera pe pielea lor furaciunile acestui club odios.Nimeni nu plange pentru Dinamo.

dansy
dansy  •  15 Decembrie 2019, 17:44

Bai dar prosti mai sunteti voi astia care credeti ca Universitatea da 1000000 de euro pe un jucator conflictual si de 31 de ani ca sa-l poata vande pe Cicaldau!

bendyx066
bendyx066  •  15 Decembrie 2019, 13:08
Postat de George Adrian Popescu pe 14 Decembrie 2019, 17:55

Dinamo, obișnuită sa fure la drumul mare, nu înțelege cum se poate sa se greșească în defavoarea ei.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează