FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dănciulescu despre răbufnirea lui Răducioiu: „A fost un strigăt de disperare! Îi pasă, suferă, sunt convins”

Dănciulescu despre răbufnirea lui Răducioiu
Dănciulescu despre răbufnirea lui Răducioiu

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 18:09 / Actualizat sambata, 08 august 2020 18:11

Ionel Dănciulescu, 43 de ani, a comentat declarațiile lui Florin Răducioiu, 50 de ani, care afirmase că Dinamo merita să retrogradeze.

„Am auzit ce a spus Florin, a fost interpretat greșit de foarte multă lume. A fost un strigăt de disperare al unui mare dinamovist, un om căruia îi pasă, s-a săturat de faptul că Dinamo are evoluții oscilante și a lăsat de dorit în ultimii ani. 

Probabil asta a fost gândirea lui de a trage un semnal de alarmă, pentru conducători, jucători, să se trezească și să facă ceva ca acest club să renască. Eu n-o iau ca pe o declarație negativă. Îi pasă, suferă, sunt convins”, a spus „Danciu” la Digi Sport Special.

„De ce să fie Dinamo salvată, când ea a retrogradat pe teren? E al treilea an în care echipa e în această situaţie critică. Cum a fost gestionat totul... patronul, președintele, directorul general... au fost multe schimbări de antrenori, au fost aduşi jucători care nu aveau nimic în comun cu Dinamo. Eu cred că retrogradarea era meritată. Dinamo merită să retrogradeze! A fost un adevărat dezastru şi a terminat sezonul într-un mod dezamăgitor pentru mine. Repet, Dinamo merită să meargă în Liga a 2-a, trebuie să o ia de la început”
Florin Răducioiu la TV Telekom Sport

VIDEO Scandal monstru în vestiarul lui Dinamo! Prunea, dezvăluiri incredibile: „F****-ți...! Mă las de fotbal”

Transferul la care nu se gândea nimeni » Vali Lazăr și-a încheiat contractul cu Dinamo și poate semna cu o rivală!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
514091889218839
Mihai Buzea  •  09 August 2020, 11:30

RESPECT FLORIN. Cerșetorii vor DOAR POMANA. Jalnici si penibili.

946199078754644
Tavi A'visi  •  09 August 2020, 09:34

Dinamo dupa rezultate ar trebui sa fie in liga a 2-a. Daca luam in considerare implicarea Suporterilor atunci sunt in Liga Campionilor. Concluzia: Dinamo lui Negoita este praf, retrogradata, Zero. Suporteri lui Dinamo sunt Campioni si pentru asta gasesc ca este totusi bine ca au ramas in Liga 1. O zi buna la toti!

vasi1986
vasi1986  •  09 August 2020, 08:21

Raducu comenteaza, zice vrute si nevrute, dar de ce nu pune mana sa ajute clubul care l-a facut mare? Nu ii convine ce a ajuns Dinamo, nu ii place, prefera sa retrogradeze decat sa mai joace asa, dar daca in loc de a se plange ar fi ajutat cu ceva pe Dinamo(el si alti "mari" Dinamovisti)Dinamo poate nu ar fi ajuns in situatia asta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează