FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dario Bonetti, prezent la Săftica! Ce le-a transmis jucătorilor + Revenire importantă la Dinamo înainte de meciul cu CFR

Dario Bonetti // foto: Instagram @ 
dabobrescia
Dario Bonetti // foto: Instagram @ dabobrescia

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2020 13:28 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 13:55

Dario Bonetti (59 de ani) s-a prezentat astăzi la baza lui Dinamo de la Săftica, după ce a revenit la clubul pe care l-a antrenat de două ori. 

Italianul le-a fost prezentat jucătorilor drept director și a ținut un discurs motivațional de față cu aceștia. Bonetti provine dintr-o familie înstărită, lucru ce a provocat amuzamentul fotbaliștilor, care se gândeau că dacă tot a venit alături de Dinamo, n-ar fi rău ca italianul să contribuie și financiar. 

Revenire importantă pentru Dinamo

O veste bună pentru „câini” este revenirea lui Janusz Gol la antrenamente. Mijlocașul polonez a suferit o mioentezită pe adductorii piciorului drept luna trecută, însă astăzi a revenit la antrenamente, astfel că antrenorul Ionel Gane s-ar putea baza pe el la meciurile cu CFR Cluj și Academica Clinceni, ultimele ale lui Dinamo în acest an.

De altfel, toți jucătorii rămași la Dinamo vor continua la echipa din „Ștefan cel Mare” cel puțin până la finalul lui 2020. O sursă apropiată de club a dezvăluit pentru GSP.ro că „am decis cu toții să stăm până la finalul acestui an, pentru suporteri și în spiritul Crăciunului, dar dacă nu se va vedea niciun licăr de speranță, atunci majoritatea fotbaliștilor și Ionel Gane au de gând să-și depună memorii și să plece”.

VIDEO. Totul despre Dinamo - CFR Cluj, următorul meci al „câinilor”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Câți bani a investit, de fapt, Pablo Cortacero la Dinamo? Un oficial dă din casă: „Din ce știu, atât a cheltuit”

Ultimele informații din „cazanul încins” de la Dinamo: „Există o singură variantă. Cortacero trebuie să le dea lor clubul”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (29)
sandi
sandi  •  16 Decembrie 2020, 07:34

nu mai aveti cartite in vestiar si scrieti sf uri. rau ati ajuns, nunmeritati numele de gsp, ar trebuii sa va semnati gazeta lui gigi:)))) sau a lui giovani(ioanitoaia stie)

iosif.cel.nebun
iosif.cel.nebun  •  16 Decembrie 2020, 00:43

Fcsb l-a adus mai demult pe radu petrescu!

babahuda
babahuda  •  15 Decembrie 2020, 21:40

din retur v-a fi antrenor principal ..poate il aduce si pe birindelli

Vezi toate comentariile (29)
Comentează