FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezastru la Dinamo: doi oameni de bază și-au reziliat azi contractele!

Fabbrini a plecat de la Dinamo// FOTO: Imago
Fabbrini a plecat de la Dinamo// FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 11 iulie 2021 16:44 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 17:31

După ce Dusan Uhrin (53 de ani) și-a dat demisia de la Dinamo, urmând a fi înlocuit de Dario Bonetti, clubul din „Ștefan cel Mare” a mai primit o veste proastă.

Dinamo se aștepta ca în aceste zile Paul Anton, Diego Fabbrini, Adam Nemec, Alex Răuță și Vlad Achim să plece de la echipă din cauza salariilor restante, iar azi au venit primele plecări. 

Fabbrini și Nemec au plecat de la Dinamo

După Ante Puljic, care a criticat dur situația și a plecat de la Dinamo, a venit rândul altui jucător de bază să plece. Italianul Diego Fabbrini (31 de ani) și-a reziliat contractul, potrivit sport.ro.

Sursele Gazetei Sporturilor au confirmat despărțirea lui Fabbrini de Dinamo, acesta fiind nemulțumit de neplata salariilor.

În plus, din informațiile GSP.ro și Adam Nemec a decis azi să renunțe la contractul cu Dinamo, din aceleași motive.

Răuță și Achim sunt sub contract cu Dinamo. Sorescu si Filip vor continua
- Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

  • Fabbrini mai avea un an de contract cu Dinamo și și-a depus memoriu pentru a-și recupera datoriile. Fabbrini a ajuns la Dinamo în august 2019, de la ȚSKA Sofia. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 39 de partide, în care a reușit 3 goluri și 3 pase decisive.
  • Nemec a revenit la Dinamo în august 2020. Acesta era apreciat de către fanii din „Ștefan cel Mare”, după ce a marcat 20 de goluri în 64 de partide în perioada aceasta.  În sezonul trecut, Nemec a strâns 34 de meciuri și a marcat de 5 ori, oferind și două pase de gol..

Dinamo, decimată înainte de startul Ligii 1!

Fără antrenor, Dinamo are și mari probleme de lot. Astfel, în prima etapă, cu FC Voluntari, ar putea alinia o formulă inedită.

Cel mai probabil, cu debutantul Deniz Giafer (20 de ani) în centrul defensivei, și cu Andrei Florescu (19) la mijloc, un produs al academiei clubului revenit în această vară după împrumutul la Metaloglobus. De asemenea, e greu de crezut că „haita” se va putea baza pe un „vârf” clasic la meciul cu Voluntari. 

Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă: Eșanu - G.Crețu, Ehmann, Giafer, St. Filip - Sorescu, G. Crețu, A. Florescu, Mihaiu - A. Bani, Neicuțescu

VIDEO Andrei Radu,  despre situația de la Dinamo: „Vă dați seama că e trist, nu am primit banii de 5 luni”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dusan Uhrin, gest demn de laudă pentru Dinamo » Ce a dezvăluit Iuliu Mureșan + anunț despre viitorul clubului

A șomat în ultimii 5 ani! » Cine e antrenorul dorit de Dinamo: CV catastrofal în afara României + ar fi unic în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
creeperno115
creeperno115  •  11 Iulie 2021, 22:46

Pe 1 milion sa-l cumpere, oferta curenta e de toata jena

sameoldstuff
sameoldstuff  •  11 Iulie 2021, 19:43
Postat de sibelius pe 11 Iulie 2021, 19:04

Pro Sport zice ca-l cumpara Moti pe Anton si va scoate din necaz.

Sport.ro dă tonul, Prosport îl stilizează și GSp îl asigură. :)) Trei surse. :))

sameoldstuff
sameoldstuff  •  11 Iulie 2021, 19:38
Postat de bodystyle74 pe 11 Iulie 2021, 19:27

Fabbrini 3 goluri si 3 pase decisive in 39 de meciuri , salariu 18000€ Nemec 5 goluri si 2 pase decisive in 34 de meciuri, salariu 15000€. Nici CFR , care mai arunca cu banii, nu ar tine asa ceva in echipa. La FCSB dupa 6, 7 meciuri incepeau sa frece banca iar dupa alte 5 nu mai prindeau nici lotul.

În Patria Utopia, trei driblinguri de efect și patru boddy-check-uri la 2,3 metri înălțime crează 10 faze de gol din care se fructifică jumătate. :))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează