FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV O rezolvă DDB și p-asta? » Cer peste un milion de euro de la Dinamo! 3 „bombe” gata să explodeze în club

Borja Valle încearcă să-și recupereze la FIFA banii promiși la Dinamo
Borja Valle încearcă să-și recupereze la FIFA banii promiși la Dinamo

Articol de , , - Publicat marti, 25 mai 2021 08:08 / Actualizat marti, 25 mai 2021 09:53

Trei fotbaliști din lotul pe care l-au adus Cortacero și Collado speră să obțină de la Dinamo mai mult de un milion de euro. Rene Roman, Isma Lopez și Borja Valle sunt jucătorii care continuă să-i îngrijoreze pe „câini”.

Achizițiile cu care Pablo Cortacero și oamenii lui uimeau astă-vară se transformă acum în niște bombe gata să explodeze în club. Fotbaliștii au plecat între timp din România, dar ei tot mai caută să recupereze o parte din sumele pe care le aveau trecute în contractele cu Dinamo.

O rezolvă DDB și p-asta? 

Rene Roman, Isma Lopez și Borja Valle speră să obțină în urma unor procese de la FIFA banii pe care i-a promis Cortacero și nu i-a mai achitat nimeni. Doar ei trei ar cere peste un milion de euro! Chiar dacă ar câștiga litigiile, nu ar fi obligatoriu ca federația internațională să le confirme și sumele pe care le pretind ei, FIFA poate stabili alte despăgubiri, mai mici.

O rezolvă DDB și p-asta? » Cer peste un milion de euro de la Dinamo! 3 „bombe” gata să explodeze în club
Borja Valle

Procesele arată totuși ca niște amenințări în plus pentru dinamoviști. Asociația „Doar Dinamo București" a menținut societatea în viață adunând încontinuu bani de la suporteri. Cotizațiile au permis achitarea salariilor, a unor prime și, în general, suportarea costurilor curente în a doua parte a sezonului.

O rezolvă DDB și p-asta? » Cer peste un milion de euro de la Dinamo! 3 „bombe” gata să explodeze în club
Rene Roman

Tot mai e nevoie de bani mulți la Dinamo

Apariția unor datorii noi către foști fotbaliști ai clubului ar complica și mai tare activitatea. DDB a împrumutat societatea cu două milioane de euro până în prezent. Un dezastru în litigiile de la FIFA ar face să fie nevoie ca suporterii să strângă mai mult de un milion de euro doar pentru stingerea noilor datorii. Și tot ei să asigure condițiile pentru continuarea activității.

Directorul sportiv Marius Nicolae a anunțat deja că planul conducerii este să scadă costurile la minimum posibil. Fotbaliștii scumpi, cu salarii mari, vor pleca și va fi instituit un buget încadrat în limitele veniturilor care pot să fie atrase.

Din drepturi TV, roș-albii vor încasa un pic peste un milion de euro. Tot o să fie nevoie ca DDB să mai producă, din donații și din sponsorizări, măcar două milioane de euro pentru ca echipa să reziste și în stagiunea următoare. 

Salarii cum nu mai există!

Cortacero și colaboratorii lui au pus clubul în pericol prin recrutarea pe care au făcut-o în vara anului trecut. Ei au semnat contracte cu niște salarii inexistente în Liga 1. Nici măcar CFR și FCSB nu plătesc sumele acelea. Borja Valle a primit 33.000 de euro lunar, portarul de rezervă Rene Roman, de 36 de ani, beneficia de 25.000 de euro pe lună. Isma Lopez și celălalt fundaș lateral, Alexander Gonzalez, aveau câte 16.000 de euro lunar.

O rezolvă DDB și p-asta? » Cer peste un milion de euro de la Dinamo! 3 „bombe” gata să explodeze în club
Isma Lopez

Toți acești jucători au semnat contracte cu alte cluburi după ce au părăsit România, așa că există speranța că FIFA i-ar putea despăgubi numai pentru lunile în care au fost șomeri după ce au plecat de la Dinamo, nu pentru întreaga perioadă din acordurile pe care le avuseseră cu „câinii".

Victoria: Uhrin continuă la Dinamo

Suporterii care gestionează clubul au bifat recent o realizare importantă: l-au convins pe Dusan Uhrin să continue și în stagiunea următoare. Cehul a avut inițial o înțelegere cu Dinamo valabilă până la sfârșitul acestui campionat. 

A salvat miraculos echipa care părea condamnată să retrogradeze atunci când a preluat-o el. Încântați de rezultate și de prestația antrenorului, fanii i-au promis că-i vor oferi condiții de lucru decente în continuare și că-i vor alcătui un lot bun, chiar dacă echipa va mai pierde jucători.

VIDEO Soluția lui Constantin Anghelache pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013, iar Uhrin să rămână”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Lupescu face un anunț care îi entuziasmează pe fanii lui Dinamo: „Cumpăr eu cu alți doi, trei colegi de-ai mei!”

Un titular a plecat de la Dinamo și dă cărțile pe față: „Sunt neplătit din decembrie! Depun memoriu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
212615283607296
Ioan Rata  •  25 Mai 2021, 18:51

3 bombe de gazetari!!!!!!!

danut1971
danut1971  •  25 Mai 2021, 17:01
Postat de respectcortacero pe 25 Mai 2021, 15:19

hai ,mana pe card si cotizati ! respect cortacero !

respect clinceni!respect rusescu respect bunica respect adi popa respect poenaru respect sepsi osk

elgabri
elgabri  •  25 Mai 2021, 15:43

Si totusi unde s bombele ?? Numai bombe aveti in cap

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close