FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Lupescu face un anunț care îi entuziasmează pe fanii lui Dinamo: „Cumpăr eu cu alți doi, trei colegi de-ai mei!”

Ionuț Lupescu e membru DDB
Ionuț Lupescu e membru DDB

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 09:27 / Actualizat luni, 24 mai 2021 12:41

Ionuț Lupescu (52 de ani), fost jucător emblematic la Dinamo, anunță că e dispus să preia, alături de foști colegi de-ai săi, pachetul majoritar de acțiuni de la Pablo Cortacero.

Ionuț Lupescu, care în prezent lucrează la Federația de Fotbal din Arabia Saudită, a vorbit despre situația lui Dinamo și despre încercările suporterilor de a salva clubul din mâinile lui Pablo Cortacero. 

Fostul mijlocaș al „câinilor” este membru în DDB de mai mult timp și nu exclude varianta de a investi în „Ștefan cel Mare”.

„Problema este destul de simplă și complicată în același timp, în sensul că trebuie să se știe foarte bine care este structura corectă a acționariatului. Nu este posibil ca cineva care are 72% să plătească 500.000 de euro, iar DDB-ul, care a dat aproape două milioane de euro, să aibă 20%. Nu e normal! 

Toată lumea e nemulțumită de așa-zișii investitori sau patronii proprietari spanioli, care au adus haos în club. Din cauza lor urmează să fie făcute plăți pentru foștii jucători care au fost la Dinamo, în special spanioli, deci datoriile vin, asta este marea problemă”, a declarat Ionuț Lupescu, potrivit sport.ro

Ionuț Lupescu: „Suntem destui care pot cumpăra acțiunile de la Cortacero”

„Toată lumea vrea să scăpăm de Cortacero. Dacă omul vinde, suntem destui care pot să cumpere acțiunile. Dacă e, cumpăr eu cu alți doi, trei colegi de-ai mei. Cu siguranță găsim, nu asta este problema. Problema e că nu putem fi investitori. Una e să fii proprietar și investitor.

Dacă acest om ar vinde acțiunile, atunci ar exista oameni care au jucat la Dinamo și care ar putea fi proprietari împreună cu DDB-ul. Ca societate, Dinamo ar fi mult mai credibilă pentru un investitor sau pentru sponsori”, a mai spus Lupescu, conform sursei citate.

Noi încercăm în continuare să fim cât mai mulți. Sunt sigur că putem să trecem și de bariera de 20.000 de socios. După aceea, va trebui să găsim o conducere executivă.
 - Ionuț Lupescu

Rufo Collado vrea să meargă peste Cortacero! Începe războiul între spanioli?

Spaniolii Rufo Collado și Jose Bueno au sosit în România de două săptămâni și au anunțat că sunt pregătiți să preia din nou conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Pablo Cortacero i-a păcălit și pe ei, iar acum pregătesc o revoltă.

De fapt, Rufo Collado, fost director sportiv la Dinamo, și Jose Buena, consilier, au fost trimiși la înaintare de Pablo Cortacero, care se judecă la Tribunalul București cu gruparea din Capitală pentru a fi repus în funcție. Procesul nu decurge bine, pentru că nu a fost înștiințat că trebuie să achite o taxă de timbru de până în 300 de lei.

„Da, sunt în București. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce și Pablo Cortacero. O să facă declarații zilele viitoare în care va explica toată situația. Ne vom întoarce la Dinamo și vom face echipă bună”, a spus Rufo Collado pentru Gazeta Sporturilor în urmă cu o săptămână. Doar că, din sursele GSP, însuși Rufo Collado a căzut pradă minciunilor țesute de Pablo Cortacero!

Citește și alte știri despre Dinamo:

Bombă! Își vinde Dinamo un om de bază în Serie A? Cine e vedeta dorită de Cagliari Cagliari e cu ochii pe Ricardo Grigore. FOTO: GSP

Dinamo a anunțat antrenorul pentru sezonul viitor: „Ne vom bate cu rivale, cu clone”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
creeperno999
creeperno999  •  24 Mai 2021, 22:48

Nu voiau sa fie patroni la coaforul lui negoita

ticbic
ticbic  •  24 Mai 2021, 17:47

Personal, mi-e neclar de ce Ionut Lupescu si aia 2-3 colegi de-ai lui au asteptat atata timp si n-au cumparat actiunile societatii Dinamo pana acum. Cred ca ori n-aveau banii necesari atunci, ori astazi le-au sticlit ochii la sumele fara noima si fara fiscalizare legala pe care le cotizeaza si le doneaza suporteii pe persoana fizica DDB... Eu il astept cu interes pe Ionut Lupescu sa devina maine patronul lui Dinamo...:-)))

talpaiadului
talpaiadului  •  24 Mai 2021, 16:31
Postat de bodystyle74 pe 24 Mai 2021, 14:17

Cine vrea sa cumpere face un audit. La audit se va descoperii practic ce a fost anuntat deja in presa: lotus are o datorie catre negoita de 2 mil, dinamo are datorii insumate catre firmele lui negoita de aprox 1 mil, badea are de recuperat de la dinamo 1 mil,plus 550 k partea spaniolilor,datorii catre jucatorii comisionati de spanioli, datorii la anaf cu ipoteca pe saftica.La toate astea mai sunt doua situatii neclare si anume procesul lui negoita cu dna in cazul bancrutei, si datoria catre siman in cazul lui serban. Probabil GT 5 mil ,ca dinamo sa ajunga pe 0. Intre timp a fost rezolvata doar problema stadionului si s-au mai platit ceva dat catre fostii jucatori si catre anaf. Cred ca pana nu se inchide procesul lui negoita( sf anului in curs) nimeni nu va dori sa cumpere vre-o actiune la dinamo.

Pai 5 milioane datorie nici nu e mult. Intra banii de la UEFA si se acopera datoria cu varf si indesat. Ca de cand se pregatesc pentru liga campionilor, la anul sigur ajung acolo... :) :)

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close