FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Își vinde Dinamo un om de bază în Serie A? Cine e vedeta dorită de Cagliari

Cagliari e cu ochii pe Ricardo Grigore. FOTO: GSP +42   FOTO
Cagliari e cu ochii pe Ricardo Grigore. FOTO: GSP

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2021 07:49 / Actualizat luni, 24 mai 2021 10:23

Dinamo speră să dea lovitura și să se adeverească anunțul italienilor de la Centotrentuno, care afirmă că echipa lui Răzvan Marin, Cagliari, e interesată de Ricardo Grigore. 

Fundașul convocat și la naționala României U23 pentru stagiul de pregătire de la Marbella a mai fost dorit și de Sampdoria, în trecut. 

Ricardo Grigore era de mai multă vreme în atenţia lui Cagliari şi, având în vedere situaţia economică a echipei sale, Dinamo, poate fi o achiziţie low cost. Mai are de lucrat tehnic şi tactic, dar reprezintă o investiţie clasică, fără mari riscuri”, scriu cei de la Centotrentuno.

„Rici” a crescut în Ștefan cel Mare ca junior și a adunat, la nivelul seniorilor, 70 de partide și 5 goluri în campionat. El a fost unul dintre oamenii importanți și în stagiunea curentă, în care a evoluat de 24 de ori în Liga 1.

450.000 de euroe cota de piață a lui Ricardo Grigore, conform Transfermarkt

+38 FOTO

Alți bani, alte datorii la Dinamo 

Suporterii-acționari din programul DDB trebuie să achite astăzi din nou o tranșă din rata către ANAF, în baza datoriei pentru Săftica, și fac eforturi pentru a strânge suma necesară. 

Au anunțat public în week-end că e nevoie ca fanii să contribuie financiar pentru a plăti taxa la stat, anunțându-și cei peste 15.000 de socios că vor fi informați curând asupra planului pentru redresarea clubului. 

Gazeta Sporturilor scria la începutul lunii că dinamoviștii sunt obligați să facă rost urgent de 200.000 de euro pentru a putea încheia luna mai, banii fiind necesari pentru echipă și rata restantă la ANAF, în baza datoriei pentru complexul sportiv de la Săftica

VIDEO Soluția lui Constantin Anghelache pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013”

Citește și alte știri despre Dinamo:

O nouă provocare uriașă pentru Dinamo! „Câinii” trebuie să achite luni o nouă rată pentru Săftica: „Clubul încă nu e salvat”

Dinamo a anunțat antrenorul pentru sezonul viitor: „Ne vom bate cu rivale, cu clone”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
creeperno999
creeperno999  •  24 Mai 2021, 22:49

Daca luam 450k pe el, suntem zei

rocky5
rocky5  •  24 Mai 2021, 15:49

Vedetă cu 450k cotă de piață? Ăsta e preț de vedetă rapidă! :)))

rocky5
rocky5  •  24 Mai 2021, 15:48
Postat de gazistu pe 24 Mai 2021, 13:15

DACA le da 1 mil sa zica mersi

Care milion? Nici 400k nu da nimeni! El știe să joace mai mult pe manele!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează