FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a anunțat antrenorul pentru sezonul viitor: „Ne vom bate cu rivale, cu clone”

Bucurie pentru jucătorii lui Dinamo, foto: Imago +19   FOTO
Bucurie pentru jucătorii lui Dinamo, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 20:39 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 22:37

Dinamo s-a salvat de la retrogradare după un final de sezon incredibil, în care a reușit cinci victorii consecutive și un egal, spre bucuria fanilor.

Acum, suporterii-acționari, prin programul DDB, anunță că au început să pregătească sezonul viitor și promit mutări importante.

Dusan Uhrin Jr rămâne antrenorul lui Dinamo!

Într-un comunicat al Peluzei Cătălin Hîldan se anunță că cehul Dusan Uhrin va continua pe banca lui Dinamo și în sezonul viitor. În plus, suporterii sunt gata să strângă din nou bani pentru a plăti datoriile, dar și pentru a convinge noi jucători să vină la formația din „Ștefan cel Mare”.

În numele lui Dinamo,

DDB A STABILIT

Dinamo a rămas în Liga 1, pentru că aici îi este locul.

Au stabilit asta istoria, tradiția și DDB! 

În perioada imediat următoare vom achita ce e de achitat și îi vom face echipă lui Uhrin! Avem doar o lună la dispoziție să reușim, nu mai mult! 

În sezonul următor ne vom bate cu rivale, cu clone, cu echipe bogate și cu cele deștepte, care au primării ca sponsor, însă nu și pe piept. Suporteri VS milioane, practic. 

VOM REUȘI

Dinamo nu trebuie să mai ajungă vreodată la retrogradare. 

A stabilit asta DDB! 

Iar DDB înseamnă 15.185 de membri, în acest moment, pentru că numărul nebunilor cu câini pe steag și cu un vis și mai nebun va continua să crească, negreșit! 

Vă așteptăm pe toți lângă noi

NU UITĂM! 

Avem doar o lună la dispoziție să realizăm ce ne-am propus. 

Dinamo trăiește exclusiv prin noi, suporterii săi. 

DAR NU UITAȚI NICI VOI, RESTUL! 

Dinamo merge mai departe. 

Dinamo va începe noul sezon pregătit de luptă. 

Dinamo va continua să vă bântuie. 

A STABILIT ASTA DDB!

- Comunicat DDB

Suporterilor le spun că sper să nu mai trecem prin asta la anul. Luptăm pentru ei. Sunt fericit, i-am simțit alături. Sper să nu se mai repete ce a fost! 
Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Zeci de întâmplări ciudate și-o minune
editorial ioana mihalcea
Zeci de întâmplări ciudate și-o minune

Cornel Dinu, elogii pentru Dusan Uhrin Jr.: „Ce n-aveau atunci și au acum jucătorii?”

Cornel Dinu (72 de ani) crede că toate meritele pentru finalul excelent de sezon al lui Dinamo îi aparțin antrenorului Dusan Uhrin Jr.

„După 13 etape jalnice, cinci victorii consecutive… ce n-aveau atunci și au acum? Sunt aceiași jucători… În primul rând, vreau să spun că ar trebui ca pe toți cei care s-au ocupat de Dinamo înainte să-i aruncăm în Dâmbovița lângă hotelul Rin… Pe Gigi (n.r. Mulțescu) cu colac de salvare… El a făcut tot ce a putut, dar s-a văzut că situația l-a depășit de data aceasta, a fost peste puterea lui de a ordona lucrurile, indiferent cât a vrut. Și nu poate spune nimeni că nu s-ar pricepe”, a spus Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

VIDEO Soluția lui Anghelache pentru supraviețuirea lui Dinamo 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV De ce au tras de timp?! Mario Nicolae răspunde: „Jucătorii lui Dinamo știau că victoria contra Chindiei ducea la barajul pentru Conference” » Explicații pentru finalul ciudat de meci

EXCLUSIV Dinamo s-a salvat, urmează alt chin: angajații își cer salariile, deja au consultat avocați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
creeperno999
creeperno999  •  22 Mai 2021, 22:41

Respect Aurelian! Liga 1 o sa devina puternica dupa ce echipele de traditie vor termina pe primele 3 locuri

aurelianionut
aurelianionut  •  22 Mai 2021, 15:24

Felicitari tuturor.Bravo Dinamo.Eu sunt stelist(FCSB nu e Steaua)dar nu pot sa nu vad ceea ce s-a intamplat frumos la Dinamo...DDB au fost extraordinari,mobilizatori..Antrenorul foarte bun..cele cinci victorii au fost fantastice..Campionatul e mult mai frumos cu Dinamo si Rapid.Felicitari.

514091889218839
Mihai Buzea  •  22 Mai 2021, 14:01
Postat de popescu222 pe 22 Mai 2021, 09:54

Foarte distractiv, ca fan Dinamo, sa intri pe forumuri in perioada asta si sa vezi cum corul frustratzilor se tot adapteaza din mers. Deci acum jumatate de an melodia era 'Dinamo se desfiinteaza', acum 2-3 luni era 'Dinamo retrogradeaza', acum au schimbat-o, 'Dinamo retrogradeaza anul viitor' :) se pare ca oamenii astia chiar sufera crunt, cumva tipe mila de ei.... a, si cei mai multi dintre ei sunt dusmani si cu limba romana, nu numai cu Dinamo.

5 victorii. Serie incredibilă. Pe bune??? Chiar atat de obosiți sunteti???

Vezi toate comentariile (31)
Comentează