FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV De ce au tras de timp?! Mario Nicolae răspunde: „Jucătorii lui Dinamo știau că victoria contra Chindiei ducea la barajul pentru Conference” » Explicații pentru finalul ciudat de meci

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 17:30 / Actualizat joi, 20 mai 2021 17:58

Dinamo a ratat șansa de a prinde un loc în barajul care ar fi dus-o la un meci de calificarea în Conference League, remizând cu Chindia, 0-0.

Elevii lui Dusan Uhrin jr. aveau nevoie de o victorie contra Chindiei, echipă fără miză în meciul de joi, însă pe finalul partidei au luat piciorul de pe accelerație și au jucat la trecerea timpului.

Mario Nicolae: „Atât s-a putut în meciul contra Chindiei”

Contactat de GSP.ro, Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a fost întrebat direct cum se explică tragerile de timp din final. Au știut sau nu jucătorii ce miză avea o victorie? 

„Cum să nu știe jucătorii regulamentul? Cum să nu știm despre ce e vorba? Atât s-a putut! Jucătorii erau epuizați fizic și psihic. Din punct de vedere mental, a fost un sezon foarte greu.

Jucătorii și-au dorit să câștige, iar în prima parte a meciului am avut ocazii! Nu se pune problema să nu se fi știut ce ar fi însemnat o victorie”, a spus Mario Nicolae pentru Gazeta Sporturilor.

E devreme de spus că pregătim sezonul. Dar toată lumea e concentrată pentru a stabili strategia pentru sezonul viitor.  Vom discuta săptămâna viitoare cu jucătorii pentru a vedea care e dorința lor și pentru a vedea ce își doresc. Trebuie să începem să ne mișcăm. Din punctul nostru de vedere, Dusan este antrenorul nostru pentru sezonul viitor, iar el deja schițează strategia 
- Mario Nicolae, team manager Dinamo

VIDEO Soluția lui Constantin Anghelache pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013, iar Uhrin să rămână”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Rufo Collado vrea să meargă peste Cortacero! Începe războiul între spanioli?

EXCLUSIV Dinamo s-a salvat, urmează alt chin: angajații își cer salariile, deja au consultat avocați

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
coco1987
coco1987  •  22 Mai 2021, 11:52
Postat de cornelconasu pe 21 Mai 2021, 15:41

Dar tu poți să explici de ce fcsb a fost praf și nu a mai jucat nimic după decizia cluburilor de a....FACE CONTROALE DOPING ??!!! Nu te întrebi de ce nu vor să renunțe la Norbert ??!!! Concluzia e una singură : Fără dopaj și arbitri nu prindeți play-off-ul !!!! Și ca să vezi cât de infantil ești în gândire, întreabă-te cum ar fi făcut blat(?!!) Dinamo, cu echipe care luptau ca și ea la retrogradare ?! Acum vezi că e prostie crasă ?!

Cu Argesul de exemplu au facut! Ca Argesul nu lupta la nicio retrogradare, si si-a permis aroganta sa dea meciul, crezand apoi ca cu Hermannstadt va fi floare la ureche. Dureros pentru mine ca suporter argesean, dar asta e adevarul...

cornelconasu
cornelconasu  •  21 Mai 2021, 15:41
Postat de tororosso pe 20 Mai 2021, 18:36

Răspopitul dă explicații ! Mai bine ar explica cum într-un campionat în 95% din jocuri au avut ghetele cu 4 numere mai mari și jucau lapte gros și miracol spre final când au prins aripi și voiau a fi campioni . Lasă-ne taica flocea că nu ne-am născut ieri și putem da noi explicații despre modul permanent în care sunteți scoși la mal . Să vă vedem în următorul campionat cum ve-ți scoate cămașa sau o vor scoate alți pentru voi .

Dar tu poți să explici de ce fcsb a fost praf și nu a mai jucat nimic după decizia cluburilor de a....FACE CONTROALE DOPING ??!!! Nu te întrebi de ce nu vor să renunțe la Norbert ??!!! Concluzia e una singură : Fără dopaj și arbitri nu prindeți play-off-ul !!!! Și ca să vezi cât de infantil ești în gândire, întreabă-te cum ar fi făcut blat(?!!) Dinamo, cu echipe care luptau ca și ea la retrogradare ?! Acum vezi că e prostie crasă ?!

corsair83
corsair83  •  21 Mai 2021, 09:50
Postat de George Catalin Oprea pe 20 Mai 2021, 23:05

Bai fratilor voi chiar sinteti ***? Ce strategie sa faceti sau sa incepeti cind noi in Romania nu avem o legislatie clara care sa ne explice cum poate clubul scapa de un tepar ca, Contracero, deci nici in veci vecilor nu aveti ce strategie sa faceti cind voi nu stiti daca vine ala maine la club si spune domnilor asta e clubul meu si ura si la gara ,pentru ca datorita prostiei care domneste in Romania cind au facut aia 2 actele Negoita cu spaniolul nu sa gasit nimeni dela federatie sau de la vreun forum de fotbal nu sa intrebat, bai fratilor asta zice ca vine cu milione dar noi chiar asa prosti sintem sa nu cerem o hirtie ceva la mana sa vedem daca are bani si de unde ii are, poate e drog dilar,poate e terorist,poate e pedofil? Chiar asa tara nimanui sintem, sau poate dupa 50 de ani de comunism sintem mai corupti ca niciodata? Personal cred ca Romania e varza in orice domeniu si coruptia si hotia au accaparato total, deci Dinamo daca nu scapa de Contracero nu are nici o sansa la performanta in fotbal . O seara buna.

Nu poti vorbi de performanta la Dinamo atata timp cat suporterii fac cheta si incearca sa tina clubul pe linia de plutire; trebuie capital serios de la cineva dispus sa riste o parte din avere.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează