FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rufo Collado vrea să meargă peste Cortacero! Începe războiul între spanioli?

Spaniolii Rufo Collado și Jose Bueno au sosit în România de două săptămâni și au anunțat că sunt pregătiți să preia din nou conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Pablo Cortacero i-a păcălit și pe ei, iar acum pregătesc o revoltă.
Spaniolii Rufo Collado și Jose Bueno au sosit în România de două săptămâni și au anunțat că sunt pregătiți să preia din nou conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Pablo Cortacero i-a păcălit și pe ei, iar acum pregătesc o revoltă.

Articol de - Publicat joi, 20 mai 2021 16:24 / Actualizat joi, 20 mai 2021 17:10

Spaniolii Rufo Collado și Jose Bueno au sosit în România de două săptămâni și au anunțat că sunt pregătiți să preia din nou conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Pablo Cortacero i-a păcălit și pe ei, iar acum pregătesc o revoltă. 

De fapt, Rufo Collado, fost director sportiv la Dinamo, și Jose Buena, consilier, au fost trimiși la înaintare de Pablo Cortacero, care se judecă la Tribunalul București cu gruparea din Capitală pentru a fi repus în funcție. Procesul nu decurge bine, pentru că nu a fost înștiințat că trebuie să achite o taxă de timbru de până în 300 de lei.

„Proxima semana” nu mai vine la Dinamo 

„Da, sunt în București. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce și Pablo Cortacero. O să facă declarații zilele viitoare în care va explica toată situația. Ne vom întoarce la Dinamo și vom face echipă bună”, a spus Rufo Collado pentru Gazeta Sporturilor în urmă cu o săptămână. Doar că, din sursele GSP, însuși Rufo Collado a căzut pradă minciunilor țesute de Pablo Cortacero!

„Pablo i-a spus: «Du-te la București, pregătește-te să preluăm din nou conducerea clubului că trimit banii în maximum două săptămâni». Doar că timpul a trecut și, clasic, nu a apărut niciun euro. Acum, Rufo e curios și vrea să aibă o întrevedere cu Pablo fiindcă nu este prima oară când l-a făcut din vorbe”, au mărturisit apropiații spaniolilor.

Urmează procesul cu Șerdean

Totuși, Dinamo va avea de tras cu brigada iberică. Pablo Cortacero nu vrea să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni, ba, mai mult, bucureștenii așteaptă ca el să deschidă o nouă acțiune în instanță. Totodată, pe 26 mai, va fi implicat și Dorin Șerdean într-o acțiune ce implică gruparea dinamovistă, fostul director general urmărind să fie reinstalat în drepturi, după ce a fost eliberat din funcție.

VIDEO Soluția pentru suraviețuirea lui Dinamo: „Să facă ce am făcut în 2013, iar Uhrin să rămână”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV VIDEO Poveste amuzantă cu noul favorit al fanilor lui Dinamo: „L-au găsit ud tot, cu lopata în mână”

EXCLUSIV Dinamo s-a salvat, urmează alt chin: angajații își cer salariile, deja au consultat avocați

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
dansy
dansy  •  22 Mai 2021, 12:28
Postat de George Catalin Oprea pe 20 Mai 2021, 19:25

*** ce *** scri despre *** astia care nu au bani sa treaca strada si pinochhio este nimic pe linga el, Dece nu poti sa scri un articol destept despre cum sa ajuns in situatia asta? Despe cum traim intr-o tara corupta pina la dumnezeu condusa de hoti, si despre o legislatie bolnava care practic nu exista in societatea romaneasca totul este putred. Dece nu scrii un articol despre toate dedesubturile murdare care au facut ca aceasta bataie de joc sa apara? Tu ca persoana crezi ca e normal ca Negoita sau puscaria asta de spaniol merita sa fie in libertate? Eu personal cred ca amundoi ar trebuii arestati pentru mai multe nereguli care au dus ca un club de fotbal sa nu poata scapa de acesti penali. Daca traim intr-o tara normala ei erau la puscarie in momentul de fata pentru inselaciune,spalare de bani si multe alte nereguli. Macar fi baiat destept si scrie ceva normal,nu numai aberatii.

Dar voi care pe toata perioada de la infiintare si pana acum ati furat titluri si cupe cu arbitrii,FRF si CCA ce ar trebui sa patiti-"intr-o tara normala"?

dansy
dansy  •  22 Mai 2021, 12:23
Postat de gago747 pe 20 Mai 2021, 23:56

Păi să le dăm fiecăruia dintre spanioli o sabie și un scut, îi punem frumos pe gazonul stadionului Dinamo, și îi lăsăm să se bată pînă rămîne unul singur. Tăiem și bilete pentru public, acum că mult-iubitul și stimatul prezident a decis relaxarea și și-a salvat de la retrogradare și bălăria aia de echipă hermanștată. O să fie circ cu gladiatori, clasa întîi, Maximus Decius Meridius ăla era mic copil (deși parcă și el era tot spaniol).

Hermanstadt s-a salvat singura fara arbitri si FRF ca voi.Nu ti-e rusine sa il implici pe Presedinte in mizeria asta de fotbal?

212615283607296
Ioan Rata  •  21 Mai 2021, 17:54

Sa mearga dar sa nu se mai intoarca NICIODATA!@!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează