FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Poveste amuzantă cu noul favorit al fanilor lui Dinamo: „L-au găsit ud tot, cu lopata în mână”

Mihai Eșanu, alături de Deian Sorescu
Mihai Eșanu, alături de Deian Sorescu

Articol de - Publicat joi, 20 mai 2021 12:43 / Actualizat joi, 20 mai 2021 14:36

Mihai Eșanu (22 de ani) e unul dintre puținele câștiguri ale lui Dinamo într-un sezon crunt, în care roș-albii au fost la un pas să retrogradeze în Liga 2. 

Tânărul goalkeeper a profitat de plecările vedetelor iberice și a ajuns om de bază la „câini”. 

În această dimineață, în direct la GSP Live, Vlad Muțiu (26 de ani), fost portar la Dinamo, în prezent la Universitatea Cluj, i-a făcut portretul lui Eșanu, ajuns unul dintre preferații suporterilor. 

„Ne știm de foarte mulți ani. E un băiat extraordinar și un portar foarte bun și muncitor. Mă bucur sincer pentru el și îl felicit că a avut evoluțiile pe care le-a avut. 

A profitat de conjunctură, a intrat și a apărat foarte bine. Ținem legătura periodic. Chiar dacă nu joacă de mult timp, am văzut maturitate și curaj la el. Asta e o chestie importantă la portari”, a declarat Vlad Muțiu. 

Constantin Anghelache știe cum poate supraviețui Dinamo » 3 soluții propuse: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013”
DINAMO
Constantin Anghelache știe cum poate supraviețui Dinamo » 3 soluții propuse: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013”

Moment amuzant cu Eșanu: „Era în lot, dar nu-l găsea nimeni”

Muțiu, care a prins la rândul său 12 meciuri oficiale la Dinamo, a rememorat un moment amuzant petrecut alături de Eșanu. Se întâmpla în 2018, înaintea meciului Dinamo - CS U Craiova 3-0, când zăpada le-a dat mari bătăi de cap organizatorilor.

„Eram în vestiar și, dintr-odată, nu-l mai găseam pe Eșanu. Unul dintre maseuri s-a dus afară să-l caute. El era în lot, dar nu-l găsea nimeni. L-au găsit afară, cu lopata în mână, dădea zăpada de pe teren alături de suporteri. Era plin de zăpadă și ud tot”, și-a amintit Muțiu. 

Poveste amuzantă cu noul favorit al fanilor lui Dinamo: „L-au găsit ud tot, cu lopata în mână”
Jucătorii dinamoviști, la munca de jos înaintea meciului cu CSU Craiova din 2018

23 de meciuria bifat Eșanu la Dinamo în acest sezon, primind 23 de goluri. În alte 9 partide a menținut intactă poarta „câinilor”

200.000 de euroe cota de piață a lui Mihai Eșanu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

Mihai Eșanu a ajuns și la naționala U21 

Mihai Eșanu a fost surpriza plăcută a dinamoviștilor în 2021. „Câinii" au promovat un tânăr crescut în propria academie, campion la juniorii A, în condițiile în care spaniolii Tomas Mejias și Rene Roman au părăsit „haita”. 

Poveste amuzantă cu noul favorit al fanilor lui Dinamo: „L-au găsit ud tot, cu lopata în mână”
Mihai Eșanu

Portarul avusese o singură repriză la prima divizie până când a fost titularizat în startul anului, când Mejias a dat bir cu fugiții înaintea primei etape. 

Titular incontestabil la Dinamo, chiar și după venirea norvegianului Gudmund Kongshavn, plătit de trei ori mai bine, Eșanu a fost convocat de Adrian Mutu în lotul cu care „Briliantul" a atacat Campionatul European U21 din Slovenia și din Ungaria.

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Dinamo, party la un restaurant de lux după evitarea retrogradării! Narghilea și tricouri personalizate pentru „câinii” lui Uhrin

N-au vrut sau n-au știut? Jucătorii lui Dinamo au refuzat barajul pentru Europa! Secvențe inexplicabile cu Chindia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
creeperno999
creeperno999  •  20 Mai 2021, 22:36

Prin munca ne-am salvat

gicab
gicab  •  20 Mai 2021, 16:36

In poza ne sunt prezentați Dinamoviștii la munca de jos înaintea meciului... pai voi sunteți mereu la munca de jos

22cea
22cea  •  20 Mai 2021, 16:20

Si "amuzantul" unde este ???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează