FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Constantin Anghelache știe cum poate supraviețui Dinamo » 3 soluții propuse: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013”

Constantin Anghelace e în continuare conectat la tot ce se întâmplă la Dinamo +19   FOTO
Constantin Anghelace e în continuare conectat la tot ce se întâmplă la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 20 mai 2021 11:54 / Actualizat joi, 20 mai 2021 14:46

Constantin Anghelache (75 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, a analizat la GSP Live situația din Ștefan cel Mare, vorbind și despre viitorul echipei care a supraviețuit cu greu în acest sezon.

Anghelache, fost președinte la Dinamo, a explicat care este, din punctul său de vedere, strategia pe care ar trebui să o aplice conducerea „câinilor”.

Constantin Anghelache: „Dinamo trebuie să aibă în vedere ce am avut eu în 2013”

„Dusan Uhrin ar trebui să rămână. Trebuie să se discute cu el înainte să se împrăștie lotul. Sunt câțiva jucători care nu pot fi ținuți din cauza pretențiilor financiare mari și sunt câțiva care, să nu se supere nimeni, trebuie dați afară neapărat pentru că nu au valoare! 

Dinamo trebuie să aibă în vedere ce am avut eu în 2013, când m-am dus la Dinamo cu domnul Negoiță. Atunci, am stabilit că nu trece nimeni de 3.000 de euro salariu. Puneam însă mai mult în panoplia primelor

Primele venite de la socios i-au îndemnat pe jucători la mai multă muncă. În acea perioadă, am luat locul 7, locul 3, locul 5, nu ne-am chinuit”, a afirmat Anghelache, din studioul Gazetei Sporturilor. 

Constantin Anghelache: „Știu precis că s-a rezolvat problema juridică a stadionului”

CS Dinamo a câștigat procesul cu Nicolae Badea, astfel că pe actualul amplasament al stadionului se va putea construi un nou complex sportiv. Anghelache a atins și acest subiect:

„Îmi pare rău că Dinamo n-a terminat vreo două locuri mai sus, ar fi luat mai mulți bani din drepturile TV. Dar eu spun că la Dinamo ar trebui valorificată repede construcția stadionului pe actuala amprentă. Știu precis că s-a rezolvat problema juridică. Investițiile nu se puteau face într-o zonă unde existau încă lucruri litigioase nerezolvate

Dar lucrurile s-au simplificat acum. Probabil că, până în toamnă, se aprobă memoriul de fezabilitate și tot ce trebuie, iar CNI va rezolva această problemă. Acesta este un punct de atracție deosebit pentru oricine vrea să investeacsă la Dinamo”, a afirmat fostul președinte al „câinilor”. 

Să fim rezonabili, sper că la Dinamo se va gândi cineva că trebuie o conducere administrativă mult mai dinamovistă, mai pricepută și mai finanțistă decât cea de acum.
 - Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo

Mario Nicolae: „Nu mai merge să lucrăm cu bugete virtuale”

În urmă cu o săptămână, Mario Nicolae, managerul sportiv al roș-albilor, a declarat că Dinamo trebuie să treacă prin transformări șocante. Oficialul „câinilor” a dat cărțile pe față și în ceea ce privește situația financiară a clubului și viitorul lui Dinamo.

„Noi avem un club cu datorii și cu managementul în aer. Sediul este în aer, sunt datorii la datorii. Căutăm un nou sediu în zona Floreasca sau în zona de nord a orașului. E dificil să scapi ușor de băieții ăștia din Spania, urmăresc altceva, nu știu ce încă. Trebuie să avem un dialog transparent cu cei din club și cu terți, «asta e situația, atât îți pot oferi, hai să vedem ce facem!». 

Nu mai merge să lucrăm cu bugete virtuale! Tot ce se face în România se face virtual, de aceea e haosul ăsta la foarte multe cluburi. Noile salarii? Plus, minus 5.000 de euro pe lună, cu bonusuri de performanță. Deviza lui Dinamo trebuie să fie «sinceritate, transparență și realitate». Vrei, nu vrei, Dinamo nu-și mai poate permite luxul de a angaja jucători cu nume. Să aduci jucători care înțeleg prin ce situație trece Dinamo și să atragi sponsori", a spus recent Mario Nicolae.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - Chindia Târgoviște 0-0

+15 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Dinamo, party la un restaurant de lux după evitarea retrogradării! Narghilea și tricouri personalizate pentru „câinii” lui Uhrin

N-au vrut sau n-au știut? Jucătorii lui Dinamo au refuzat barajul pentru Europa! Secvențe inexplicabile cu Chindia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  21 Mai 2021, 14:14

Ai fost istet FOC nu alta. A culminat cu contractul minune facut cadou lui Siman cu Ionut Serban in prim plan. Asa prostie nu s-a vazut si nu se va vedea in vecii vecilor. In locul tau 100 de oamenii din 100 ar tacea din gura.

corsair83
corsair83  •  21 Mai 2021, 10:21
Postat de polistul68 pe 21 Mai 2021, 10:07

De Borcea nu spui nimic ? el a lasat clubul in faliment..daca nu stiai...datorii peste datorii....asa a aparut Negoita, care cu bune si cu rele, a salvat clubul...au venit suporterii nemultumiti, ca dinamo nu are rezultate...a plecat omul, icnercand sa scape cat mai repede de clubul in care a bagat ceva banuti...dar Borcea e zeu si Negoita ***....nu laud pe nimeni, nu iau apararea nimanui, dar cred ca vedeti f gresit trecutul clubului.nu spun ca Negoita a fost cel mai bun, nu spun ca nu a avut itnerese ascunse, dar a SALVAT clubul, in acel moment.

Ai dreptate pana intr-un anumit punct...a salvat clubul dar promisiunea lui era ca urmeaza sa investeasca apoi in transferuri ca sa facem performanta...brusc s-a oprit robinetul si clubul trebuia sa se descurce cu ce are.

polistul68
polistul68  •  21 Mai 2021, 10:07
Postat de dumitru82drugan pe 20 Mai 2021, 22:54

Cel mai mare dusman al lui dinamo ANGHELACHE !

De Borcea nu spui nimic ? el a lasat clubul in faliment..daca nu stiai...datorii peste datorii....asa a aparut Negoita, care cu bune si cu rele, a salvat clubul...au venit suporterii nemultumiti, ca dinamo nu are rezultate...a plecat omul, icnercand sa scape cat mai repede de clubul in care a bagat ceva banuti...dar Borcea e zeu si Negoita ***....nu laud pe nimeni, nu iau apararea nimanui, dar cred ca vedeti f gresit trecutul clubului.nu spun ca Negoita a fost cel mai bun, nu spun ca nu a avut itnerese ascunse, dar a SALVAT clubul, in acel moment.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează