FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo, party la un restaurant de lux după evitarea retrogradării! Narghilea și tricouri personalizate pentru „câinii” lui Uhrin

Jucătorii lui Dinamo au petrecut // foto: capturi Instagram
Jucătorii lui Dinamo au petrecut // foto: capturi Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 10:25 / Actualizat joi, 20 mai 2021 13:05

După 0-0 cu Chindia, în ultima etapă din play-out, Dinamo a evitat locurile de baraj și este sigură de prezența în următorul sezon al Ligii 1.

Pentru a celebra acest final de sezon foarte bun, în care au obținut 5 victorii și un egal, dinamoviștii au mers la un restaurant cu specific libanez din Capitală, unde s-au distrat pe cinste. Purtând tricouri personalizate, „câinii” au cântat și s-au descătușat după un sezon plin de dificultăți. De la masa lor nu a lipsit narghileaua. 

Localul ales de „câini” este Mandaloun, restaurant care îi aparține omului de afaceri Mohammad Murad, sponsor al lui Dinamo. Murad pune la dispoziție pentru dinamoviști și hotelurile Phoenicia.

Deian Sorescu: „Toți suntem niște eroi!”

Tricourile purtate de dinamoviști la petrecere au fost îmbrăcate chiar după finalul meciului cu Chindia. Acestea îl au pe Superman imprimat pe ele, fotbaliștii clubului alb-roșu fiind asemănați cu un grup de supereroi.

„Toţi suntem nişte eroi pentru noi. A fost un an greu, a fost un an în care am fost minţiţi , păcăliţi şi dezamăgiţi, dar împreună ne-am unit şi am reuşit să scăpam. Aveam încredere în baieţi, dar sincer aveam o teama pentru că nu reuşeam să câştigăm şi la un moment dat clacam.

Unor jucători li se termină contractul şi nu ştiu ce se întâmplă. Cred că ar fi nevoie de linişte şi o conducere destul de bună”, a declarat Deian Sorescu, căpitanul lui Dinamo, pentru Telekom Sport.

Sorescu a enunțat și o amenințare pentru conducerea spaniolă a clubului, care își anunță revenirea: „Nu ne mai interesează pentru că dacă nu a fost lângă noi când a fost greu, acum la bine, degeaba. Nu fug de spanioli, dar aş prefera să nu se întâlnească cu mine pentru că mă voi răzbuna pentru tot ce le-a făcut baieţilor”.

Dinamo, party la un restaurant de lux după evitarea retrogradării! Narghilea și tricouri personalizate pentru „câinii” lui Uhrin
Deian Sorescu și Steliano Filip, în vestiar, după finalul campionatului, cu tricourile speciale FOTO: instagram.com/stelianofilip7

Reproșuri după Dinamo - Chindia

Dinamo a remizat cu Chindia, scor 0-0, și s-a salvat de la retrogradare. Jucătorii au fost mulțumiți de ceea ce au realizat, dar o bună parte dintre suporteri au rămas cu un gust amar.„Câinii” aveau nevoie de un singur gol pentru a juca barajul de Conference League, dar au avut o atitudine ciudată în minutele de final.

Secvențele de final din „Ștefan cel Mare” au fost de neînțeles. Dacă pasivitatea formației din Târgoviște este explicabilă, fiind deja câștigătoarea play-out-ului, dinamoviștii au părut total dezinteresați de șansa de a juca pentru un loc în Conference League.

Elevii lui Uhrin au refuzat să atace, au plimbat mingea de la un fundaș la celălalt în propria jumătate. Posibile explicații ar fi că jucătorii n-au știut că rezultatele le sunt favorabile și că o victorie îi duce pe locul 2 sau că s-au temut să nu primească un gol care să îi trimită la barajul pentru menținere/promovare în Liga 1.

Dinamo a pierdut bani!

Varianta care i-ar înfuria pe fani ar fi că Dinamo n-a vrut să joace în barajul pentru Conference League. Pe lângă această oportunitate, „câiniI” au pierdut și o sumă importantă din drepturile TV, diferența dintre locul 6 și locul 2 din play-out fiind una importantă.

La barajul pentru Conference League vor merge Chindia și Viitorul. Învingătoarea se va bate în finală pentru ultimul loc de Europa cu Sepsi sau Craiova.

Fanii i-au contestat pe Facebook

Și suporterii au observat pasivitatea din finalul meciului cu Chindia și au răbufnit la adresa jucătorilor pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

Mai multe știri despre Dinamo:

Penalty clar neacordat în Dinamo - Chindia » Fundașul „câinilor” trebuia să vadă ROȘU direct

Cornel Dinu, elogii pentru Dusan Uhrin Jr.: „Ce n-aveau atunci și au acum jucătorii?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
dora
dora  •  20 Mai 2021, 21:20
Postat de jabs pe 20 Mai 2021, 13:52

heroi,nu eroi.Nu va e rusine,dupa cel mai slab sezon din istorie......papagali de ultima spetza

Cel mai slab sezon a fost cel trecut când știm cu toții cum au scăpat de retrogadare !

dora
dora  •  20 Mai 2021, 21:19

La asta le era gandul lor ieri, in loc sa traga tare si sa bata Chindia !

dobrinibamus
dobrinibamus  •  20 Mai 2021, 18:05

*** ... forever !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează