FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Spaniolii anunță că revin la Dinamo » Omul adus de Cortacero e sigur: „Vom face o echipă bună!”

Pablo Cortaero vrea să revină la Dinamo
Pablo Cortaero vrea să revină la Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 12 mai 2021 21:13 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 23:35

Deși a pierdut procesele cu Dinamo, după ce a fost exclus din Consiliul de Administrație, Pablo Cortacero nu renunță la clubul alb-roșu, așa cum vor fanii din Peluza Cătălin Hîldan.

Spaniolul Rufo Collado, fost director sportiv la Dinamo, se află de câteva zile în București, iar el și Pablo Cortacero au în continuare planuri cu Dinamo.

Rufo Collado: „Cortacero se va întoarce și va face echipă bună la Dinamo”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Rufo Collado a vorbit despre intențiile lui Pablo Cortacero și promite că se vor implica la formația din „Ștefan cel Mare”. Mai mult, Collado spune că Don Pablo, dispărut de la echipă, va reveni în România.

„Da, sunt în București. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce și Pablo Cortacero. O să facă declarații zilele viitoare în care va explica toată situația. Ne vom întoarce la Dinamo și vom face echipă bună”, a spus Rufo Collado pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamoviștii, dispuși la negocieri cu Pablo Cortacero

Cei ce se ocupă acum de administrarea grupării din „Ștefan cel Mare” caută investitori care să pună banii pe masă pentru a achiziționa acțiunile de la Cortacero. Până în acest moment, Don Pablo a negat orice posibilitate de a le ceda.

„Cortacero poate că iese și ridică mâinile. El poate să solicite și 10 milioane de euro! O vrea să ceară mulți bani, dar vedem. Dacă vine cineva și-i oferă 500.000 sau 800.000 de euro, și-atunci o să accepte?! Deși el a fost consecvent în ideea că nu cedează, însă dacă pierde un nou proces, cine știe?!", a spus Alex Conovaru, unul dintre membrii importanți din DDB. 

550.000 de euroeste suma creditată/investită de Cortacero și apropiații săi la Dinamo

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo se transformă! Anunț îngrijorător: „Suntem în ceață, nu știu dacă ne salvăm!” » Jumătate de echipă pleacă, salariile vor fi de Liga 2!

MAI a câştigat procesul cu Nicolae Badea! Unde s-a decis ridicarea noii arene + Ministrul confirmă: „Nu mai avem nici un fel de oprelişte”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
bucovineanul
bucovineanul  •  14 Mai 2021, 12:43
Postat de bucovineanul pe 14 Mai 2021, 12:39

*** din Spania vor banii din drepturile tv .Poate suporterii ii vor izgoni pe fugarii din tara lui Santiago Bernabeu și Santilliana .

***-i-am lăudat.

bucovineanul
bucovineanul  •  14 Mai 2021, 12:39

*** din Spania vor banii din drepturile tv .Poate suporterii ii vor izgoni pe fugarii din tara lui Santiago Bernabeu și Santilliana .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mda....
mda....  •  13 Mai 2021, 16:43
Postat de sdoru pe 13 Mai 2021, 10:02

Ok. fffff bine ca veniti si doriti sa faceti echipa buna!!!! DAR BANI AVETI SA VA SUSTINETI VISELE???deoarece daca era dupa voi in acest moment Dinamo era desfiintata!!!!! PS. NU STIU CE MAI ASTEAPTA DDB CA SA FACA O PLANGERE PENALA IMPOTRIVA ACESTOR IMPOSTORI???? daca orice om normal din Romania facea ce au facut acesti spanioli cu o firma demult erau arestati!!!! dar se pare ca acesti spanioli sunt doar sagetile unor personaje bine infipte!!!

Băieții ăștia mai au ceva de făcut...S-a încercat metoda privatizării de după 90 si s-a sperat ca o sa meargă repede ca la Rapid cu Morar...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează