FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV VIDEO Scandal la FC Argeș după ratarea obiectivului: „Asta îl întreb și eu pe Prepeliță! Jucătorii au alte gânduri, Malele a cerut cârje!”

Piteștenii au ratat dramatic clasarea pe un loc de „baraj”. Sursă foto: Facebok Fotbal Club Argeș Pitești
Piteștenii au ratat dramatic clasarea pe un loc de „baraj”. Sursă foto: Facebok Fotbal Club Argeș Pitești

Articol de - Publicat joi, 20 mai 2021 10:20 / Actualizat joi, 20 mai 2021 12:06

FC Argeș a ratat în ultima etapă obiectivul impus de conducere - clasarea pe un loc care asigură „barajul” pentru Conference League - iar apele nu sunt deloc liniștite la Pitești. Primarul Cristian Gentea a avut o serie de declarații dure după eșecul cu Hermannstadt de miercuri (0-1).

Președinte al Consiliului de Administrație de la FC Argeș, Cristian Gentea n-a digerat prea bine seria de trei înfrângeri consecutive din play-out. 

Acesta nu l-a menajat nici pe antrenorul Andrei Prepeliță, afirmând la GSP Live că jucătorii au început să aibă pretenții financiare mult prea mari.

Cristian Gentea, primar Pitești: „Unii jucători cred că au alte gânduri!”

„Ce s-a întâmplat cu FC Argeș în ultimele etape? Asta îl întreb și eu pe Prepeliță. Ce se întâmplă? De trei etape, nu suntem în stare să luăm un punct

Noi nu aveam ce să facem mai mult decât am făcut. Am fost tot timpul lângă ei, i-am motivat, le-am dat mesaje, i-am asigurat că sunt alături de ei. O echipă de nerecunoscut! 

Unii jucători cred că au alte gânduri, dar nu vor să spună. Ratarea «barajului» doare cel mai tare. Ne-au făcut un «cadou» foarte frumos, mai ales că încep și zilele Piteștiului. 

Mă așteptam la cu totul altceva. Le-am spus că vineri vor veni toți foștii mari jucători care au luat campionatele și le-am zis că ar fi frumos să vină și ei să spună că ar fi frumos să se apropie de performanețele celor de dinainte. Atât au înțeles! 

Am încercat să-i ajut pe Prepeliță și Ianovschi să-și creeze un schelet în jurul căruia să formeze viitoarea echipă. N-am reușit, n-am foarte multe contracte semnate, sunt pretenții financiare foarte mari după acea serie pe care am avut-o

Din cauza aceasta, nu avem foarte multe contracte semnate până acum. Le-am dat o șansă lui Prepeliță și Ianovschi. Sunt foarte supărat, dar asta nu înseamnă că nu mă gândesc să semnez cu ei”, a declarat Cristian Gentea, în direct  la GSP Live. 

Cristian Gentea: „Malele a cerut cârje înaintea meciului cu Dinamo”

Gentea a comentat și situația golgeterului Cephas Malele, care îi ține în joc de glezne pe șefi și refuză să semneze prelungirea contractului. Atacantul nu a fost utilizat în ultimele două etape, acuzând o accidentare.

„Malele are din partea noastră o ofertă clară, foarte bună. Dacă o acceptă bine, dacă nu, ce pot să fac? Ionuț Badea(fostul antrenor) a dorit în mod special să facă un contract pe doi ani cu Honciu, dar numai pe un an cu Malele. Așa a gândit el la momentul respectiv. Malele se antrenase 8 luni de zile în curte. Dacă îi propuneam atunci un contract pe cinci ani, semna fără probleme. 

Scandal la FC Argeș după ratarea obiectivului: „Asta îl întreb și eu pe Prepeliță! Jucătorii au alte gânduri, Malele a cerut cârje!”
Cephas Malele a revitalizat Piteștiul cu golurile din acest sezon

Noi i-am făcut o ofertă pe doi ani de zile. Țin legătura cu impresarii lui din Anglia și România. Nu am înțeles atitudinea lui aici. I-am făcut un RMN ieri, mi s-a spus că are o încărcătură, nimic grav. Înainte de meciul cu Dinamo, Malele a cerut cârje!”, a declarat primarul Piteștiului. 

18 goluriîn 31 de meciuri a reușit Cephas Malele la FC Argeș

Citește și alte știri de actualitate: 

UPDATE EXCLUSIV Mutare-șoc în Giulești?! Mihai Iosif, înlocuit? » Reacție din cadrul părților implicate

Președintele lui Hermannstadt, înțepătură după salvarea de la retrogradare directă: „Ambițiile noastre au fost false la început!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
whiteredarad
whiteredarad  •  20 Mai 2021, 17:42

Stiam ca departajarea , la egalitate se face pe baza rezultatelor directe. UTA a batut Gazul si a facut egal cu Viitorul...nu ar trebui sa fie ultima dintre cele 3 , chit ca la golaverajul global este ultima.

dansy
dansy  •  20 Mai 2021, 15:58

Nea Tudose unde ești?Te și vedeai in cupele europene?Asta înseamnă sa fii cu nasul prea sus după niște Evoluții cu autobaza in careu și cotonogeala!Acum cred ca te-ai liniștit.

coco1987
coco1987  •  20 Mai 2021, 13:49
Postat de aurelian pe 20 Mai 2021, 13:13

Zici ca echipa nu mergea anaite sa vina prepelita ? Ai dreptate .Eu nu sant de acord ca el sa fie bagat an fata fata de antrenoru ianoveschi asta ma deranjaza sal vad la anu cand el trebuie sa stea pe banca si nici declarati nu poate sa dea ! Nu sant adeptu diplomei prostalaule cum ai zis tu jegg uman

Dar cine doriti stimate domn sa fie in fața, cata vreme cel ce antreneaza echipa, cel ce stabileste tactica si primul 11 este Prepelita? Eu inteleg ca sunteti fan, poate chiar prieten cu Ianovschi dar dl Ianovschi e doar secund, stimate domn(in realitate vorbesc, nu ma intereseaza pe hartie cine cum e trecut) Ceea ce ziceti dvs aici e ca si cum la world cup 94 ati fi vrut sa iasa pe margine si la declaratii Titi Dumitriu, in loc de Anghel Iordanescu, doar fiindca Dumitriu ar fi avut vreo diploma in plus.(apropo, cred ca nici nu exista notiunea de diploma de antrenor atunci si se juca un super fotbal).Una peste alta, atat lui Prepelita cat si lui Ianovschi, trebuie sa le fim recunoscatori fiindca, fara acestia, eram in B acum. Sper sa continue impreuna, fix in formula de acum, si sa nu plece urechea la discutiile noastre de aici care nu fac niciun bine echipei. O zi buna si Hai Fc Arges!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează