FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

UPDATE EXCLUSIV Mutare-șoc în Giulești?! Mihai Iosif, înlocuit? » Reacție din cadrul părților implicate

Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: Imago
Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 07:31 / Actualizat joi, 20 mai 2021 09:58

Bogdan Andone (46 de ani), ultima dată antrenor la FC Voluntari, ar putea să fie înlocuitorul lui Mihai Iosif (46) pe banca Rapidului.

UPDATE ora 09:55 - Vasile Maftei: „Rapid are antrenor”

„Am văzut că au apărut tot felul de zvonuri și că personaje din anturajul Rapidului spun că noi am sta la cotitură să venim la Rapid. E adevărat că am fost la ultimul meci împreună cu Bogdan, dar noi am mai fost la partidele Rapidului și când era antrenor Pancu, sau Alexa. A fost o discuție vara trecută să venim la Rapid, înainte de numirea lui Adrian Iencsi, dar asta a fost tot. 

Miță (n.r. - Mihai Iosif) a făcut o treabă excelentă, Rapid a făcut performanță. Rapid are antrenor și nu se pune problema să urmărim să îi luăm locul, dar nici nu pot să îmi facă mie program Corsicanu, Florin Manea sau oricine altcineva, când să mă duc sau când să nu mă duc la meciurile Rapidului. 

Mă voi duce pe stadion când am timp în calitate de suporter. Cred că mi-am câștigat acest drept”, a spus Maftei, „secundul” lui Bogdan Andone, pentru GSP.ro. 

Știrea inițială - Mihai Iosif, înlocuit de la Rapid?

Sub comanda lui „Miță” Iosif, Rapid a obținut mult-așteptata promovare în Liga 1, după mai mulți ani petrecuți în ligile inferioare. Victor Angelescu, finanțatorul de la Rapid, a susținut că Iosif îi va antrena pe „alb-vișinii” în Liga 1, dar lucurile ar putea sta diferit.

Bogdan Andone, la Rapid? 

Asta pentru că Bogdan Andone ar putea prelua postul de „principal” în Giulești. AS.ro scrie că există deja o înțelegere între Angelescu și Bogdan Andone, urmând ca Andone să preia Rapidul, unde l-ar avea ca „secund” pe Vasile Maftei, fundașul de legendă al „alb-vișiniilor”, cu 10 ani petrecuți în Giulești.

Potrivit sursei citate, Bogdan Andone ar fi fost propus ca antrenor la Rapid chiar de cumnatul său, Marius Șumudică.

Bogdan Andone a antrenat-o ultima dată pe FC Voluntari, la care a rezistat mai puțin de 5 luni. Ca „principal”, Andone le-a mai pregătit pe Astra, FCSB, Viitorul Tg. Jiu, Metaloglobus, ASU Poli și Olimpia Satu Mare.

Mutare-șoc în Giulești?! Mihai Iosif, înlocuit? » Reacție din cadrul părților implicate
Bogdan Andone

Pleacă Mihai Iosif?

Schimbarea lui Mihai Iosif ar fi o mutare îndrăzneață din partea patronului de la Rapid. Mai ales că Angelescu declarase imediat după promovare că Iosif „are postul de antrenor garantat” și că „nu există niciun dubiu că va fi antrenorul Rapidului anul viitor”.

Iosif este iubit de jucătorii Rapidului, care-l văd drept „unul dintre noi”, precum și de suporteri.

VIDEO. Mihai Iosif vorbește despre promovarea Rapidului în Liga 1

Citește mai multe știri despre Rapid:

Anunț-surpriză la Rapid: „George Copos este lângă echipă”

Ionuț Voicu, fotbalistul care a lăsat Liga 1 pentru atmosfera de la Rapid: „Mă retrag fericit și mândru!" + ce urmează în carieră

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
deusdat
deusdat  •  20 Mai 2021, 12:04

Încă o petardă gesepistă :))

gazistu
gazistu  •  20 Mai 2021, 11:09

dar ce are B.Andone mai bun ca grasutu de M Iosif,? ce credeti ca iubeste Andone, Rapidul mai mult ca Iosif? asta e de-l vostru prostacilor….ce va tre Andone.. se vede de la o posta ca grasutu e patimas, sufera pt club....

485809194904413
Costel Tudor  •  20 Mai 2021, 11:05

Eu sper ca dl. Angelescu sa rămână in continuare “ JUPÂNUL” la Rapid , NU Niculae !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close