FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, soră cu falimentul: „Avem datorii peste tot, de milioane de euro!” » Negocieri intense în „Groapă”

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, dezvăluie că formația din Ștefan cel Mare se confruntă cu probleme mari din punct de vedere financiar
Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, dezvăluie că formația din Ștefan cel Mare se confruntă cu probleme mari din punct de vedere financiar

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 20:26 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 00:49

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, dezvăluie că formația din Ștefan cel Mare se confruntă cu probleme mari din punct de vedere financiar, traduse prin datorii de milioane de euro!

Oficialul „câinilor” încearcă să-i convingă pe jucătorii cu salarii exorbitante să renunțe la contractele inițiale în schimbul unor înțelegeri pe care Dinamo să le poată respecta.

Mario Nicolae: „Dinamo are datorii peste tot, de milioane de euro”

Dinamo are datorii peste tot, de ordinul milioanelor de euro! În ultimul an datoriile au crescut mult, sunt mult, mult mai mari! Cu ajutorul DDB, al sponsorilor, se încearcă plombarea acestora. Sunt taxe către stat, salarii de plătit. 

Eu cred că în momentul de față, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu cel al suporterilor, se poate rezolva problema. Nicolae Badea și alți oameni încearcă să ajute, dar trebuie să știe ce se întâmplă pe viitor. Ionuț Lupescu dorește să se implice activ, însă mai întâi trebuie să avem o comunicare cu partea iberică, una aproape inexistentă în acest moment”, a declarat Mario Nicolae în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Albentosa nu a primit niciun salariu, corect, dar a venit de curând. A plecat supărat de-aici, pentru că și-ar fi dorit să continue și nu poate. Știam de la bun început ce fel de jucător e Raul
Mario Nicolae, manager Dinamo

Fabbrini nu pleacă. Sunt foarte multi jucători care nu sunt liberi de contract. Ne vom așeza la masă și vom discuta să vedem ce e cel mai bine pentru ambele părți. N-ai cum să mergi înainte cu astfel de salarii, de 18.000 de euro. Nemec și Anton mai au un an de contract cu noi. În momentul de față nu există nicio ofertă pentru vreun fotbalist de la Dinamo. Sunt doar interese din partea agenților
Mario Nicolae, manager Dinamo

Deocamdată, n-am adus niciun jucător. Ne reunim pe 15 iunie, suntem în discuții avansate cu mai mulți fotbaliști. Totuși, e devreme. Mulți dintre ei nu știu ce vor sa facă. Sunt din Liga 1 și vor să mai aibă timp de gândire
Mario Nicolae, manager Dinamo

Ionuț Lupescu îi entuziasmează pe fanii lui Dinamo

Ionuț Lupescu (52 de ani), fost jucător emblematic al lui Dinamo, anunță că e dispus să preia, alături de foști colegi de-ai săi, pachetul majoritar de acțiuni de la Pablo Cortacero. Fostul mijlocaș al „câinilor” este membru DDB și nu exclude varianta de a investi în „Ștefan cel Mare” - detalii, pe larg, AICI.

Dănuț Lupu lansează un scenariu apocaliptic: „Începe Dinamo campionatul?”

Stai să înceapă campionatul și apoi vorbim! Dacă-l încep, discutăm. Sunt mulți jucători care pleacă și nu văd să vină vreun fotbalist de calitate. Și-apoi, cine să vină?! Nu știe dacă-și ia salariul, nu are vreo stabilitate, mi-e greu să cred că vreun fotbalist bun vine la Dinamo acum, când nu se știe ce va fi mâine. Cât despre suporteri, eu îmi doresc să ia acțiunile de la spanioli. Dacă va reuși cineva să ia acțiunile, atunci am să cred că se poate face ceva, concret. Mi-e greu să cred că DDB poate să reziste la nesfârșit în ritmul în care apar datorii din toate părțile. O să țipe și domnul Negoiță după bani, cât de curând, de unde să scoți milioane de euro?!
Dănuț Lupu, fost jucător al lui Dinamo, pentru GSP.ro

Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„A fost stresul vieții” » Paul Anton a explicat pentru GSP ce urmează la Dinamo

DDB, schimbări majore la Dinamo » Doi conducători doriți de fanii-acționari + urmează „bătălia finală cu Cortacero”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  29 Mai 2021, 11:51
Postat de cirus11 pe 28 Mai 2021, 23:03

Pai ... marca si culorile sunt la el, nu??? Asa am inteles. Chiar daca o echipa noua isi face alta marca (si pastreaza tot alb-rosu pt ca nu prea se poate pune monopol pe o combinatie de culori)... palmaresul la cine este? Ca asta e problema, principala problema!! Peste alea sportive treci ca rangers daca e cazul ...

In cazul echipei din Glasgow a hotarat instanta ca pot pastra palmaresul in urma falimentului. In cazul lui Dinamo se pare ca palmaresul e detinut de Badea si e dat in folosinta, aselasi lucru a fost si in cazul lui Becali, el a primit Steaua in cesiune, nu era de competenta lui sa tranfere palmaresul. Acest lucru refuza sa il inteleaga cei 86 de suporteri ai fc fcsb.

ertyuiop
ertyuiop  •  29 Mai 2021, 08:15
Postat de hashtag_truth pe 29 Mai 2021, 05:30

Eu am o intrebare : Danut Lupu nu s-a plictisit in zeci de ani sa se vada destept ? Stii cum e...pana la urma intelegi si tu woofff...wooofff.... ca esti prost. Sau nu ?

Adevarul supara dar e calea spre insanatosire, Dinamo boala lunga si grea! 14 ani?!!!!!!!!!!

hashtag_truth
hashtag_truth  •  29 Mai 2021, 05:30

Eu am o intrebare : Danut Lupu nu s-a plictisit in zeci de ani sa se vada destept ? Stii cum e...pana la urma intelegi si tu woofff...wooofff.... ca esti prost. Sau nu ?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează