FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum arată situația financiară a lui Dinamo » Dezvăluiri despre datoria clubului

Articol de , - Publicat sambata, 29 iulie 2023 08:09 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 09:37

În timpul conferinței de aproape o oră pe care a susținut-o vineri, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit și despre situația financiară a clubului.

După ce a declarat că echipa are nevoie de finanțare din partea acționariatului, oficialul „câinilor” a prezentat situația la zi, privind datoriile clubului. 

În acest moment, Dinamo așteaptă să i se aprobe noul plan de reorganizare, dar decizia a fost amânată de mai multe ori. Următorul termen e pe 4 septembrie.

A plecat după un meci de la echipa din Superliga și negociază cu Dinamo: „Mă bat la play-off!” » Are 3 trofee în CV
DINAMO
A plecat după un meci de la echipa din Superliga și negociază cu Dinamo: „Mă bat la play-off!” » Are 3 trofee în CV

Vlad Iacob dezvăluie ce datorii are Dinamo

„„În prezent, în pofida informațiilor transmise pe diverse canale, pe lângă lucruri care reprezintă o normalitate pentru multe lucruri mici din Superligă - cum ar fi plata salariilor la zi și posibilitatea de a face transferuri - Dinamo are următoarea situație: astăzi, clubul are datorii curente de aproximativ 800.000 de euro și un singur plan de reorganizare aprobat. Mai sunt datorii totale de aproximativ 7 milioane de euro. 

Din acest motiv, fiecare angajare, fiecare contract semnat sau negociat cu un jucător, cu un furnizor sau cu un partener trebuie atent analizate, iar deciziile trebuie luate punând pe primul loc principiul maximizării averii debitorului. Nu ne putem permite să luăm decizii bazate pe dorințe personale, pe afinități, pe preferințe, ci trebuie să ținem cont de acest principiu.

Întreaga responsabilitate legală pentru management revine administratorului special și administratorului judiciar. Cu ocazia asta, vreau să discutăm despre informațiile apărute în ultima perioadă în spațiul public, iar aici mă interesează feedback-ul vostru (n.r. - al jurnaliștilor) cu privire la activitatea mea din acest an, precum și modul în care se vede activitatea clubului în acest moment”, a declarat Vlad Iacob.

VIDEO Totul despre Dinamo - Sepsi

Citește și:

Prima reacție a acționarului Andrei Nicolescu, după atacurile lui Vlad Iacob la adresa „Red&White”: „Este evidentă încercarea lor de a ține ostatic clubul Dinamo”

Lovitura momentului la Dinamo! Adio, stadion?! Dezvăluiri-șoc: „Vrei să-ți spun direct? Nu se face nimic acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
us27steaua
us27steaua  •  29 Iulie 2023, 14:56
Postat de Trotsky pe 29 Iulie 2023, 14:29

nu stiam ca avem de luat 2 milioane din drepturile TV, si inca nu am castigat campionatul ... e bine asa!

stiu ca esti ***,dar nici chiar asa. drepturi tv plus bani de la casele de pariuri sunt cam 1,6 milioane de euro,deci fix suma data de acesti actionari de carton pana acum. tu nici limba romana nu o sti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Victor2023
Victor2023  •  29 Iulie 2023, 14:36

La datoriile astea, liga 2 e garantata pentru anul viitor. Nu numai ca nu ai bani sa aduci jucatori mai buni dar trebuie sa vinzi si din cei pe care-i ai.

Trotsky
Trotsky  •  29 Iulie 2023, 14:29
Postat de us27steaua pe 29 Iulie 2023, 13:43

fals. aia nu au platit aproape nimic,doar au amanetat banii din drepturile tv,atata tot. pana in 23 aqugust 2023 trebuie sa dati aproape 2 milioane de euro si pana in 4 noiembrie inca 2 milioane de euro pentru a scapa de faliment. sunteti in faliment nedeclarat,asta practic este stirea zilei,doar ca va protejeaza gsp.

nu stiam ca avem de luat 2 milioane din drepturile TV, si inca nu am castigat campionatul ... e bine asa!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează