FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

NEWS ALERT A plecat după un meci de la echipa din Superliga și negociază cu Dinamo: „Mă bat la play-off!” » Are 3 trofee în CV

Răzvan Began, între Bălașa și Damașcan
Răzvan Began, între Bălașa și Damașcan

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 19:04 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 19:11

Dinamo negociază venirea lui Răzvan Began, 26 de ani, portarul care a reziliat contractul cu FC Botoșani după numai un singur joc bifat în acest sezon.

Contactat de GSP.ro, Gabi Glăvan, directorul sportiv al lui Dinamo, a confirmat că roș-albii vor să mai aducă un goalkeeper. În acest moment, primele două soluții ale „câinilor” sunt Adnan Golubovic și Filip Dujmovic, însă al doilea, conform surselor GSP, ar fi cerut să plece la altă echipă, pentru a avea mai multe șanse să evolueze.

Mori erou sau devii personajul negativ
editorial ioana mihalcea
Mori erou sau devii personajul negativ

Răzvan Began, dorit de Dinamo: „Dacă vin, mă bat la play-off”

Glăvan nu a oferit vreun nume de portar, însă Gazeta a aflat că e vorba despre Began. Originar din Sighetu Marmației, goalkeeperul a venit în vară la FC Botoșani, de la Sepsi, dar a rupt contractul cu moldovenii după numai o prezență bifată în formația lui Marius Croitoru. El a fost titular în duelul cu Petrolul din runda #2, scor 1-1. 

Contactat de GSP.ro, Răzvan Began a confirmat negocierile cu Dinamo: „Am reziliat cu Botoșani din motive personale. Sunt mai multe motive, nu doar unul. Sunt în discuții cu Dinamo, care ar fi prima opțiune. Dacă semnez cu Dinamo, vin să mă bat la play-off. Lotul este bun, iar concurența pentru postul de portar va fi benefică. Eu sper să joc cât de curând titular. Nu-mi e frică de insolvență, nu cred că vor fi probleme”.

Despre interesul lui Dinamo pentru Began a scris și ProSport

A plecat! După doar un meci, dar, da, a plecat de la noi. Nu s-a adaptat orașului, nu știu ce o fi fost cu el, dar a plecat. Nu știu unde s-a dus, n-am nicio idee, dar, unde se duce, să-și facă treaba, să fie sănătos!

- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, pentru sursa citată

Began mai are 9 meciuri în prima divizie, strânse în tricoul lui Sepsi în precedentele două sezoane.

A plecat după un meci de la echipa din Superliga și negociază cu Dinamo: „Mă bat la play-off!” » Are 3 trofee în CV
Răzvan Began

De-a lungul carierei, Răzvan a mai evoluat pentru juniorii lui CFR Cluj, la CSM Sighet, Farul, Luceafărul, Foresta Suceava, Hermannstadt, ACS Poli Timișoara, Daco-Getica și Dunărea Călărași.

350.000 de euroe cota de piață a lui Began, conform portalului de specialitate Transfermarkt

VIDEO. Vlad Iacob: „Nu consider că mă aflu într-un război cu acționarii clubului”

Mai multe articole despre Dinamo:

Lovitura momentului la Dinamo! Adio, stadion?! Dezvăluiri-șoc: „Vrei să-ți spun direct? Nu se face nimic acolo”
DINAMO
Lovitura momentului la Dinamo! Adio, stadion?! Dezvăluiri-șoc: „Vrei să-ți spun direct? Nu se face nimic acolo”
Prima reacție a acționarului Andrei Nicolescu, după atacurile lui Vlad Iacob la adresa „Red&White”: „Este evidentă încercarea lor de a ține ostatic clubul Dinamo”
DINAMO
Prima reacție a acționarului Andrei Nicolescu, după atacurile lui Vlad Iacob la adresa „Red&White”: „Este evidentă încercarea lor de a ține ostatic clubul Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  28 Iulie 2023, 22:31

Foarte bine!

danbv76
danbv76  •  28 Iulie 2023, 20:20
Postat de valentindragobete pe 28 Iulie 2023, 19:58

Băi Begane dar tu știi ce-i ăla play-off ? Eu cred că nu, altfel ar trebui să știi că Dinamo este o echipă nou promovată, într-o situație financiară confuză și cu un lot, adică viitorii tăi colegi, foarte subțire. Dacă te adică vă mențineți in prima ligă este chiar o performanță !

Știe ce înseamnă playoff ca a fost la Sepsi

danbv76
danbv76  •  28 Iulie 2023, 20:18

A fost la Sepsi în playoff deci știe

Vezi toate comentariile (5)
Comentează