FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fanii-acționari din DDB, chemați să treacă la acțiune: „Să-i convoace pe domnii investitori la o ședință” + Lecție de marketing pentru spanioli

DDB deține 20% dintre acțiunile lui Dinamo
DDB deține 20% dintre acțiunile lui Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 19:57 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 20:22

Capitalul de imagine al managementului iberic de la Dinamo se fisurează pe zi ce trece. Mai ales că au fost destul de mulți suporteri, în special din DDB, care au fost sceptici de la bun început, de când ibericii au evitat contactul și discuțiile clare cu fanii-acționari.

Chiar dacă au doar 20 la sută din acțiunile clubului - deși, conform protocolului „uitat”, semnat cu Ionuț Negoiță, ar fi trebuit să dețină pe acte 27.5 la sută din acțiuni în baza sumelor împrumutate - cei din DDB sunt acționari la Dinamo București. Andrei Gerea, fostul ministru, este membru marcant al programului socios, omul ce i-a convins pe Mircea și Răzvan Lucescu, printre alții, să se alăture DDB. Politicianul dinamovist este mâhnit de situație.

Andrei Gerea: „Hai cu banii!”

„Am văzut că au scos DDB de pe tricouri. Eu oricum eram dezamăgit de cum au văzut spaniolii de la bun început relația cu suporterii, au luat-o un piculeț pe lângă subiect din start. Tocmai de aceea ar fi bine ca DDB să-i convoace la o ședință pe domnii investitori! DDB trebuie să preia hățurile, să scuture nițel situația. Trebuie puse lucrurile la punct. 

E limpede că banii vin cu greutate, iar DDB solicită răspunsuri din calitatea de acționari, nu neapărat de suporteri. Lucrurile sunt clare: trebuie să vină cu banii rapid! Pe fondul lipsei rezultatelor, trebuie să liniștească apele segnor Cortacero”, a comentat Gerea pentru Gazeta Sporturilor.

Gerea: „Frică să nu se închidă Dinamo”

Ca și alți suporteri, și Gerea se întreabă ce s-a întâmplat cu rândul al treilea de echipament al echipei, cel pe care trebuia să apară numele membrilor Elite, așa cum s-a convenit încă din primăvară. Surse apropiate clubului afirmă că Macron vrea să deschidă această linie pentru „câini”, doar că așteaptă plata unor restanțe dinspre gruparea roș-albă. 

Și actualele echipamente au fost trimise târziu, din cauza datoriilor pe care Dinamo le are la italieni. „Cum vor să interacționeze cu fanii e treaba lor, deși un club nu are sens fără suporteri. Mai ales când ai oameni dispuși să te ajute, oameni cu bani, eu nu pricep... Pe de o parte vorbesc, pe de alta nu fac. Era un puternic magnet de marketing. 

Păi tricourile acelea cu numele fanilor s-ar fi vândut cel mai bine, aduceau bani clubului, fiecare și-ar fi luat un rând complet de echipament. Văd că spaniolii nu sunt în stare să strângă, să producă, prea mulți bani. În fine, nu vreau să pun paie pe foc. Eu am cerut în permanență să-i verificăm, doar că dorința de a-l vedea pe Negoiță plecat a fost prea mare... Acum, e clar, trebuie să arate cât mai curând sursa de finanțare. Mi-e frică să nu se închidă, să scrie faliment pe Dinamo!”, a reacția Gerea.

EXCLUSIV Fanii-acționari din DDB, chemați să treacă la acțiune: „Să-i convoace pe domnii investitori la o ședință” + Lecție de marketing pentru spanioli
Andrei Gerea

Dinamo nu este un joc la ruletă, domnilor! Transferurile sunt discutabile, uitați-vă mai bine, printre rânduri, la CV-urile fotbaliștilor. Sunt unii care n-au stat un an pe la o echipă - Andrei Gerea, membru Elite DDB

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cosmin Contra are zilele numărate la Dinamo! Cine e antrenorul dorit de Pablo Cortacero: implicat într-un scandal cu Florin Andone

Alb-roșiii, criticați dur de o emblemă a clubului: „Deportivo Dinamo București, niște râși! Bocceluța pe spinare și valea!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
alex_1973
alex_1973  •  26 Octombrie 2020, 16:55

De cativa ani sa infiintat aceasta asociatie, care sub pretextul ca strang bani pentru DINAMO,au acceptat toate mizeriile lui Neghinita.Niste suporteri adevarati il dadeau de mult afara pe Neghinita nu asteptatu sa retrogradeze echipa.Mai rau este ca a plecat Neghinita si au venit niste neicanimeni fara bani.Oare acesti fani dinamovisti care au sustinut financiar prin diferite moduri, nu se intreaba de ce acest DDB nu intreprinde nici o miscare de verificare,protest impotriva spaniolilor?

alex_1973
alex_1973  •  26 Octombrie 2020, 16:49

Va meritati soarta.Echipa DINAMO daca o doreati curata trebuia sa joace sezonul asta in LIGA A 2 A.

cyrus
cyrus  •  26 Octombrie 2020, 12:30

Pentru puţini e chiar dureros să vadă că de echipa asta s-a ales praful, dar pentru cei mai mulţi este exact ce merită pentru toate nenorocirile făcute de la înfiinţere şi până la retrogradarea ştearsă cu pixul acum 3 luni.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează