FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB face lumină în conflictul dintre Ion Marin și Ionel Gane! Ce s-a întâmplat la meciul cu Viitorul

DDB sare în apărarea antrenorului Ionel Gane (49 de ani), după ce Ion Marin (60 de ani) l-a acuzat că a permis implicarea fanilor în stabilirea strategiei la meciul cu Viitorul. +17   FOTO
DDB sare în apărarea antrenorului Ionel Gane (49 de ani), după ce Ion Marin (60 de ani) l-a acuzat că a permis implicarea fanilor în stabilirea strategiei la meciul cu Viitorul.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 16:18 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 17:43

DDB sare în apărarea antrenorului Ionel Gane (49 de ani), după ce Ion Marin (60 de ani) l-a acuzat că a permis implicarea fanilor în stabilirea strategiei la meciul cu Viitorul, 0-5.

  • Ion Marin a declarat în această dimineață că mai mulți suporteri ar fi intrat în vestiarul „câinilor”, la meciul pierdut 0-5 cu Viitorul
  • Ionel Gane a respins ferm acuzațiile lansate de „Săpăligă”.

Fanii-finanțatori din programul DDB îl acuză pe Ion Marin de dezinformare. Spun că nu înțeleg ce l-ar fi putut împinge spre un astfel de gest, prin care discreditează întreaga muncă din ultimele luni. 

Ionel Gane vs Ion Marin. DDB face lumină

„DDB nu a făcut altceva până acum, decât să se asigure că Dinamo poate funcționa zilnic fără probleme și că jucătorii împreună cu staff-ul au liniștea necesară pentru a pregăti meciurile. ATÂT ȘI NIMIC MAI MULT! 

Din păcate însă, în spațiul public au apărut informații menite să știrbească toate aceste eforturi ale noastre. Nu că nu am fi obișnuiți cu atacurile, de cele mai multe ori venite chiar dinspre dinamoviști de-ai noștri, am tăcut și ne-am văzut în continuare de treabă, însă ce e prea mult chiar nu poate fi trecut cu vederea! 

Dezmințim pe această cale informația apărută astăzi în spațiul public, conform căreia: “suporterii ar fi intrat în vestiar peste Gane”. ȘI O FACEM CU TOATĂ FERMITATEA POSIBILĂ! Este pur și simplu o invenție, ca să nu o numim minciună, deși exact asta este, ale cărei dedesubturi ne scapă. 

Singura sursă de oxigen a lui Dinamo!? Programul DDB. Care să fie motivația pentru care să fii dispus să te năpustești în suporterii care luptă din răsputeri să păstreze clubul în viață!? Să mai spui și că “suporterii i-au dat chiar indicații de joc lui Jerry”, căruia “i-au distrus autoritatea și personalitatea”, întrece orice imaginație! 

Detaliile acestea oferite în conturarea invenției duc cu gândul la intenții obscure de-a dreptul! Repetăm, care să fie oare intențiile!? Și lăsam eventualul răspuns în aer, să plutească, să fie luat de vânturi, să se ducă pe pustiuri, să dispară! Pentru că dacă asemenea intenții își produc efectele, pentru Dinamo ar însemna moartea! Însă stați liniștiți, câinilor, pentru că nu cedăm, indiferent ce! Împreună mergem mai departe!”, se arată în comunicatul emis de DDB. 

VIDEO. Ion Marin: „Soluțiile trebuie să vină din interior”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Jerry Gane, prima reacție după acuzele grave lansate azi: „E o aberație! Să-i fie rușine!”

Dinamo, ultimatum pentru Yazalde » Până când trebuie să răspundă atacantul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
514091889218839
Mihai Buzea  •  28 Februarie 2021, 12:25
Postat de George Adrian Popescu pe 27 Februarie 2021, 18:55

Nu iubesc deloc Dinamo, dar absolut deloc, dar ce fac suporterii lui Dinamo este fantastic si merita tot respectul nostru, al tuturor.

Dar burleanu nu merita respectul vostru??? De ce l-ai uitat???

bubunika
bubunika  •  28 Februarie 2021, 05:54

Succes la matineu!

andrei.f
andrei.f  •  28 Februarie 2021, 01:38

Ddb, dacă tot vorbești de lumină, nu uita, ultimul stinge lumina !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează