FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jerry Gane, prima reacție după acuzele grave lansate azi: „E o aberație! Să-i fie rușine!”

Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, neagă vehement afirmațiile lui Ion Marin.
Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, neagă vehement afirmațiile lui Ion Marin.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 14:06 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 14:53

Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, neagă vehement afirmațiile lui Ion Marin. „Săpăligă” a declarat în această dimineață că mai mulți suporteri ar fi intrat în vestiarul „câinilor”.

„E o aberație! Aveam pretenții de la domnul Ion Marin. E o lipsă de respect față de mine! Poate să-și spună părerea despre joc, dar dacă vine cu astfel de minciuni să-i fie rușine! Suporterii nu au intrat niciodată în vestiar”, a declarat Gane pentru sport.ro.

În sprijinul lui Gane a venit și Mario Nicolae, managerul clubului. „Nu este posibil ca un om important din istoria lui Dinamo să iasă la fiecare pas și să destabilizeze atmosfera din echipă. La meciul de aseară (n.r. - 0-5 vs. Viitorul) nu a venit nimeni în vestiar să ceară explicații jucătorilor sau să îl discrediteze pe antrenorul Ionel Gane în fața jucătorilor. Niciodată dânsul nu a venit cu informații concrete și niciodată nu s-a demonstrat că ce a spus a fost adevărat”, a declarat oficialul „câinilor”, conform digisport.ro.

Ion Marin: „Suporterii l-au desființat pe Gane!”

Am înțeles că anumiți suporteri au intrat în vestiar peste Jerry! I-au distrus personalitatea, l-au desființat! N-aveau ce căuta acolo! N-ai voie să faci așa ceva! Ai antrenor, ce să cauți tu acolo? Îi luam de mână și îi aruncam pe ușă! Ce cauți în vestiar? Ieși afară!
- Ion Marin, fost jucător și antrenor al lui Dinamo

Jerry Gane, pe făraș la Dinamo

DDB nu a așteptat fluierul final al partidei din Ștefan cel Mare. A inițiat un sondaj intern, prin care să decidă pașii următori la echipă. Cea mai votată opțiune a fost înlocuirea lui Ionel Gane: „Avem nevoie de un antrenor curajos, care să le redea încrederea jucătorilor”. Pe lista neagră este și managerul Mario Nicolae, cel care a contribuit la ultimele achiziții. 

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Viitorul 0-5

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

Analiză la sânge după dezastrul lui Dinamo cu Viitorul: „Jucătorii să nu uite asta! Gane? Ce-s gesturile alea spre bancă?”

Citește mai multe știri despre Dinamo - Viitorul 0-5:

Și slab, și fără aer! Jucătorul lui Dinamo a acuzat că se sufocă și nu a mai intrat pe teren » Ședință la Săftica, Mulțescu pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
dd_696
dd_696  •  27 Februarie 2021, 19:56

https://www.gsp.ro/international/stranieri/marius-sumudica-isi-ataca-jucatorii-nici-mourinho-nu-face-treaba-aici-624862.html aduceti-l pe sumidica-cu ea mica sa vedeti ca va fi la fel... astia sunt jucatorii nu poate nimeni sa ii umfle ca pe vvecesebisti la dos...

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  27 Februarie 2021, 16:12

DEMISIA !!! gane , nicolae si talnar DEMISIA !!! bejan , achim , nepomuceno , morsay nu au c cauta la dinamo !!!

albub
albub  •  27 Februarie 2021, 16:09

Minciuni,de altfel DDB-ul a si venit cu precizari in sensul asta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează