FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB a ofertat un conducător din Liga 1! Ce le-a transmis fanilor lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 07:08 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 07:18

Fanii DDB sunt cei care conduc Dinamo, în absența lui Pablo Cortacero, acționarul majoritar.

Suporterii au strâns bani pentru echipă, au numit antrenori și chiar oameni din conducere. DDB l-a adus pe Mario Nicolae ca manager, însă nu acesta a fost prima opțiune a „câinilor”.

Șfaițer a refuzat Dinamo

Dinamoviștii ar fi dorit să-l aducă pe Cornel Șfaițer, care și-a recunoscut public simpatiile roș- albe.

Conform surselor GSP, fost președinte la FC Botoșani și actual manager la Sepsi, Șfaițer a fost în atenția „câinilor” înainte de numirea lui Mario Nicolae ca manager sportiv la clubul din Ștefan cel Mare. 

Contactat de către membrii DDB, Șfaițer a transmis că mulțumește pentru propunere, doar că are parte de un proiect superior la Sepsi și nu vine în Ștefan cel Mare, acuzând situația confuză a acționariatului.

VIDEO Gigi Mulțescu a demisionat de la DInamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Cum se conduce Dinamo: „Acum noi punem antrenor!” » De la Badea & Borcea la Anghel și Tararache: „Încearcă tu, pe urmă încercăm noi"

Un puști cotat de Dinamo la 4 milioane € desființează un antrenor și face acuzații grave la adresa unui șef: „Se dădea la mămicile jucătorilor!” + „Dacă ai «cașcaval» gros și o relație, ajungi în Liga 1”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
valentindragobete
valentindragobete  •  15 Aprilie 2021, 09:56

Dinam oricum este sfaiter, chiar nu au nevoie de un sfaiter in plus !

223102608702428
Serge Sand  •  15 Aprilie 2021, 09:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează