FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo s-au temut să nu fie înșelați de DDB: „Nu vă păcălim!”

Mihaiu și compania au obținut sâmbătă a patra victorie consecutivă, 2-0 cu Hermannstadt // FOTO: Cristi Preda +24   FOTO
Mihaiu și compania au obținut sâmbătă a patra victorie consecutivă, 2-0 cu Hermannstadt // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 11 mai 2021 10:26 / Actualizat marti, 11 mai 2021 10:33

Jucătorii lui Dinamo erau îngrijorați că bonusurile promise de fani aveau să fie considerate avans din salarii și să fie astfel înșelați, dar DDB le-a promis că vor exista acte adiționale care să clarifice plățile

  • Dinamo joacă acasă cu Astra Giurgiu, de la ora 20:15, în returul semifinalei de Cupa României. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+.

Dinamo a mai ieșit dintr-o situație tensionată. În afara stresului pe care-l genera clasamentul, „câinii" erau preocupați din cauza unui gest pe care suporterii din asociația „Doar Dinamo București" îl prezentaseră ca pe unul frumos.

Fanii au tot suportat costuri curente și datorii mai vechi și au stabilit să adune bani și pentru prime de victorii în meciurile din play-out, decisive pentru salvarea de la retrogradare. Jucătorii au împărțit 15.000 de euro la fiecare succes dintre cele pe care le-au înregistrat recent. Suma nu e impresionantă, i-a revenit mai puțin de o mie de euro fiecărui fotbalist, și i-a îngrijorat pe unii dintre elevii lui Uhrin.

Jucătorii lui Dinamo s-au temut să nu fie păcăliți de DDB

Ce i-a speriat? Obișnuiți cu o înșelătorie pe care au mai practicat-o cluburile de-a lungul timpului, ei s-au temut că banii anunțați drept bonusuri aveau să le fie virați ca avans din salarii. Și scăzuți din sumele pe care le-au negociat când au semnat contractele.

Dinamoviștii au sunat sindicatul

Jucătorii au contactat sindicatul ca să se intereseze despre practica din cazul acesta. AFAN i-a sfătuit să ceară întocmirea unor acte adiționale la contracte, documente care să specifice că e vorba despre prime încasate pentru performanțe, fără legătură cu salariile.

Fotbaliștii au discutat cu reprezentanții DDB și suporterii le-au promis că așa vor proceda, că sunt de acord să garanteze că e vorba despre bonusuri, nu despre tranșe din salarii plătite „mascat". 

Salariile sunt tot mari la Dinamo 

DDB a negociat cu jucătorii reducerea unor salarii pentru a putea să țină sub control activitatea, însă Dinamo încă mai achită salarii de play-off. Fabbrini, rezervă mai mereu de când a revenit Uhrin, a acceptat o scădere de la 18.000 de euro lunar la 10.000 de euro, valabilă numai până la finalul acestui sezon.

Din campionatul următor, remunerația italianului va reveni la nivelul întreg, unul pe care Dinamo nu are cum să-l susțină. Doar la CFR și la FCSB sunt salarii mai mari decât este al lui Fabbrini. „Câinii" vor avea nevoie de o reconstrucție în vară, de o redesenare a lotului care să permită doar salarii normale, suportabile.

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dezastru pentru Dinamo dacă ajunge în Liga 2! DDB face un anunț-șoc: „Clubul se va desființa! Sigla și palmaresul sunt doar pentru Liga 1”

Dinamo, la mâna justiției: azi, Tribunalul poate decide lupta DDB – Cortacero » „Poate iese și ridică mâinile”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
dragdim
dragdim  •  12 Mai 2021, 04:59
Postat de creeperno999 pe 11 Mai 2021, 22:39

Sa vb cu cortacero daca nu vor bani de la suporteri

Bine spus! Dacă e adevărat ce spune ambalajul de peste, atunci e rușinos ca băieții ăștia nu își dau seama ca sunt cel mai jenant grup de fotbaliști care a jucat vreodată pentru Dinamo. Sper ca cel puțin 5-6 dintre epavele astea sa se transfere gratis la Barcelona.

creeperno999
creeperno999  •  11 Mai 2021, 22:39

Sa vb cu cortacero daca nu vor bani de la suporteri

titiduru22
titiduru22  •  11 Mai 2021, 17:22

Ce fabulatii gigiste , incredibil cata ura fata de acest club din partea acestei fituici de scandal !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează