FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB și-a făcut planul în lupta cu Pablo Cortacero! „Câinii” sunt gata să-i cumpere acțiunile » De ce depinde totul

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 07:36 / Actualizat luni, 10 mai 2021 09:11

Fanii lui Dinamo au ținut echipa în viață după ce Pablo Cortacero nu a s-a ținut de promisiuni și nu a plătit datoriile clubului, iar acum au planuri mari.

Între Pablo Cortacero, acționarul majoritar al „câinilor” și DDB, program prin care suporterii sunt acționari în club, există un proces, câștigat în primă instanță de fani, iar dacă vor avea succes și la recurs, aceștia sunt gata să preia echipa de la iberic.

Fanii lui Dinamo din DDB, gata să-i facă o ofertă lui Cortacero

„Noi mai avem niște procese cu domnul Cortacero, după ce în primă instanță a pierdut unul, în martie. Vom avea o nouă înfățișare pe 11 mai în speța cu Pablo Cortacero, iar mai apoi una în iunie cu domnul Șerdean, care a contestat excluderea din conducere. 

Dacă și a doua oară domnul Pablo Cortacero pierde procesul, noi sperăm să vină cineva și să îi ofere o anumită sumă de bani pentru a ceda 70% din acțiuni. Oricine ar vrea să vină acum la Dinamo se gândește că dă niște banii, dar nu știe ce se întâmplă cu ei. Se gândește că poate îi ia Cortacero.

Hai să vedem ce se întâmplă la procese, sperăm să avem vești bune și din punct de vedere sportiv și financiar. Hai să vedem ce se întâmplă cu următoarele procese cu Cortacero și Șerdean și poate o să se găsească o soluție și acești spanioli vor preda acțiunile! 

Poate, dacă va pierde această speță, Cortacero iese și face niște declarații și ridică mâinile.  Poate vine cineva și îi dă 800.000 de euro. Poate îi dăm noi 800.000 de euro”, a spus Alexandru Conovaru, unul dintre membrii importanți din DDB, la Realitatea Sportivă.

Dezvăluirile lui Laurette Nogo: „Mustoe a fost dat afară de la Dinamo cu semnătura falsificată!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dezastru pentru Dinamo dacă ajunge în Liga 2! DDB face un anunț-șoc: „Clubul se va desființa! Sigla și palmaresul sunt doar pentru Liga 1”

Dinamo tremură de teama lui Cortacero! Când se întorc spaniolii: „Atunci vor apărea și ei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
redbuldog
redbuldog  •  10 Mai 2021, 16:25

Actiunile trebuie recuperate de la fc koafour,via *** iar cortaZero,nu are nici o treaba,e doar un paravan,un alibi,lansat misleste de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  10 Mai 2021, 14:47
Postat de andrey.fcd pe 10 Mai 2021, 13:44

Nea nae, nu mai incerca , ca Dinamo din liga 1 e Dinamo si sportiv si juridic :)). Fcsb nu mai este juridic steaua, iar dupa sentinta definitiva pentru decizia din 5 iulie 2019 la care gigica a facut apel, asta va fi confirmat si de FRF care va trimite instiintarea la Uefa. Palmaresul echipelor steaua si Dinamo nu au cum sa fie detinute de niste entitati private. Este absurd ca un individ privat sa poata detine palmaresul , care este patrimoniu. Palmaresul este detinut de cluburile sportive care il confera spre folosinta unor societati private , fiindca cluburile de stat nu pot participa la fotbal , precum se poate la alte sporturi. La steaua s a rezolvat treaba , clubul sportv al armatei detine palmaresul si stema si in momentul cand va ajunge in liga 1 se va infiinta o societate pe actiuni care va avea drept de folosinta a acestora, dar nu le va detine. La Dinamo e o magarie... palmaresul ar trebui sa fie la Cs Dinamo, care evident sa l dea spre folosire lui Dinamo din liga 1, dar este detinut de un privat, printr o schema a lui Adrian Nastase. Dar chiar si asa privatul ala e obligat sa o lase pe Dinamo sa utilizeze marca. Chiar daca maine badea ar pierde marca si palmaresul, nu ar putea fi ,,achizitionate” de echipa din liga 1 , ci doar de cs Dinamo. Clubul sportiv le va recupera la un moment dat, patromoniul unui club n are ce cauta decat la clubul sportiv.

Badea nu are tot palmaresul lui Dinamo, ci doar cel din 96 încoace. Restul palmaresului aparține CS Dinamo, iar la o eventuala retrogradare el revine CS-ului.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  10 Mai 2021, 14:41
Postat de adi_stelistul pe 10 Mai 2021, 10:20

Asa e, ai dreptate. Intelegi acum in ce nota trebuie privite si meciurile lui CFR cu Sepsi.

Nu am contestat niciodata. Sunt constient ca si asupra meciurilor Dinamo & Voluntari planeaza suspiciuni. Dar parca nimeni nu reuseste sa se faca de ras ca Botosani. Altii daca o fac, sunt mai cu bun simt, mai cu perdea.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează