FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinamo tremură de teama lui Cortacero! Când se întorc spaniolii: „Atunci vor apărea și ei”

Pablo Cortacero n-a renunțat la Dinamo. FOTO: Telekom Sport +24   FOTO
Pablo Cortacero n-a renunțat la Dinamo. FOTO: Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 07:56 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 08:09

Dinamo a ajuns la patru victorii consecutive după triumful cu Hermannstadt, 2-0, dar roș-albii sunt urmăriți de o amenințare care nu le dă pace: posibila revenire a lui Pablo Cortacero.

Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv de la Dinamo, crede că spaniolii au un plan bine consolidat: așteaptă ca echipa să evite retrogradarea pentru a veni să pună mâna pe banii din drepturile TV.

„Cred că vin pe măgăruș spaniolii, încă îi așteptăm. Ei așteaptă ca echipa să se salveze de la retrogradare, să vină drepturile TV și probabil atunci vor apărea și ei. Mai există un recurs la un proces, din ce am înțeles”, a declarat Ionel Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Pablo Cortacero nu a renunțat la Dinamo 

Pe 11 mai, la ora 11:00, va avea loc o nouă înfățișare la Tribunalul București în „telenovela Cortacero”. Spaniolul nu a renunțat la planul de a reveni în fruntea clubului, a anunțat, prin intermediarii săi, că va fi prezent în fața completului de judecată, doar că a mai făcut cel puțin alte trei promisiuni identice. 

Oricum, procesul cu Don Pablo merge înainte, acesta nu are de gând să cedeze pachetul majoritar de acțiuni, în continuare transmite că va sosi cu oameni de afaceri dacă va fi repus în funcție!

FOTO Imagini tari din meciul Dinamo - Hermannstadt 2-0

+20 FOTO

VIDEO Laurette Nogo dezvăluie ce s-a întâmplat cu banii promiși de Dinamo familiei lui Patrick Ekeng

Citește și alte știri despre Dinamo:

NOTE GSP Cine a fost MVP în Dinamo - Hermannstadt + avalanșă de note mici după partida de aseară

EXCLUSIV „Negoiță a fost ca un tată, Anghelache mi-a dat forță!” » Senegalezul Pape N'Daw s-a făcut agent și vrea să aducă jucători la Dinamo: „Contactați-mă!”

Playtech: Cel mai POLUAT oraș din România e și din Europa! Surpriză colosală: nu, nu e vorba de București VIDEO


Comentarii (31)
paolo11
paolo11  •  10 Mai 2021, 06:54
Postat de niculaemoromete pe 09 Mai 2021, 19:49

DDB să fie vigilentă și să nu se lase jefuită de mocofanii spanioli: să ceară drept de dispoziție pe conturile clubului în eventualitatea că în acestea vor intra drepturile TV, în baza împrumuturilor prin care clubul a fost ajutat și a supraviețuit miraculos!

ddb sunt aia care dețin 22% din acțiuni?

creeperno999
creeperno999  •  09 Mai 2021, 22:43

Mi-a zis cortazero pe messenger ca o sa-l trimita pe cullado la proces iar miercuri intra 1 milion de euro

bodystyle74
bodystyle74  •  09 Mai 2021, 19:54

Cine mai crede ca spaniolii sunt reali proprietari a lui lotus? Lotus are o datorie catre Negoita de 2 mil.Schema a fost simpla: negoita a cedat actiunile lotus prin majorare de capital in schimbul unui avans de 500k virati la Dinamo sub forma de imprumut de partea spaniola. A facut asta sperand ca managementul spaniol va aduce capital in club prin sponsorizari externe si vanzare de jucatori pt ca el sa-si recupereze si dif de 2 mil plus alt milion pe care dinamo il are ca datorie catre firmele lui. Numai ca a dat peste niste tepari care si-au recuperat banii dati prin salarii duble catre conducere si jucatori adusi. Acum negoita asteapta ca suporterii sa stinga datoriile spaniolilor si datoriile catre anaf dupa care o sa-si ceara partea pt cedarea actiunilor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează