FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Criză în proiectul DDB la miezul nopții! Și-a anunțat retragerea: „Ce spuneți e foarte grav” » Mesaje tensionate pe WhatsApp

Andrei Gerea +12   FOTO
Andrei Gerea

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 10:19 / Actualizat marti, 09 martie 2021 11:20

Andrei Gerea, membru Elită DDB, a intervenit în direct la GSP LIVE și a avut un schimb de replici aprinse cu Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern al Gazetei Sporturilor.

Moderatorul Costin Ștucan a dezvăluit că după FC Voluntari – Dinamo 1-1 există tensiuni în interiorul DDB, iar Marian Iuhasz, unul dintre sponsorii clubului și membru important, a anunțat pe grupul de WhatsApp că „Nu mai pot să mă asociez cu persoane care nu comunică! Rămân un simplu membru DDD și același pe linie financiară. Atât”. La acest mesaj, fostul ministru Andrei Gerea, și el membru DDB, a răspuns: „Ce spuneți dumneavoastră e foarte grav”. 

La finalul lui 2020, omul de afaceri Marian Iuhasz a donat 100.000 lei pentru ca Dinamo să poată plăti restanțele salariale față de angajații din zona administrativă a clubului. 

VIDEO Contre la GSP LIVE între Adrian Florea și Andrei Gerea, membru DDB:

Andrei Gerea a încercat să explice situația din interiorul DDB și a avut un dialog încins cu Adrian Florea.

Andrei Gerea: „De când a devenit DDB-ul o problemă?”
Adrian Florea: „De când manipulează milioane de euro și conduce al doilea club al țării”

Andrei Gerea: „Transparența este principalul atu al programului. Nu se poate plânge nimeni de probleme de transparență când toate deciziile sunt luate prin vot și se știe unde se duce fiecare leu. Toți membrii programului votează”
Adrian Florea: „Domnul Gerea, ne plimbați și nu ne spuneți! De ce nu ziceți de ce s-a supărat domnul Iuhas?”

Andrei Gerea: „Sunt discuții care au la bază personalitatea fiecăruia. Dar nu s-a întâmplat nimic!”
Adrian Florea: „Cum domnule? Ăla spune că se retrage, dumneavoastră îi răspundeți și ziceți că e foarte grav, iar acum nu s-a întâmplat nimic! Pe bune?”

Andrei Gerea: „Am considerat că e grav că nu e ascultat. Veneam după un rezultat...”
Adrian Florea: „Păi ce? E cel mai bun rezultat al lui Dinamo din ultima vreme, un egal în deplasare. Trebuia să fie bucurie și fericire. Era normal să fiți supărați după 0-5 cu Viitorul. Părerea mea e că ne ascundeți ceva!”

Andrei Gerea: „Când stai 30 de minute cu om în plus și trei fundași, nu știu când de pozitiv e rezultatul”
Adrian Florea: „Păi, de ce nu vă luați antrenor, domnule Gerea? Dacă tot decideți cu DDB-ul la Dinamo...”

Andrei Gerea: „Pe altă parte, înțeleg pofta de a scoate un senzațional la suprafață. Dar nu este nimic. Transparența e baza acestui program, DDB. Nu poți să pui eticheta că nu transparență în board”
Adrian Florea: „Cine alege acest board? Cine l-a ales?

Andrei Gerea: „Nu am făcut alegeri încă. E o structură care a adunat niște oameni. Lucrurile nu sunt așezate. Nu a fost timp. Urmează să fie alegeri. E un grup de inițiativă?”
Adrian Florea: „Și cine e în acest grup?”

Andrei Gerea: „Sunt Elias Bucurică, Tararache, Alexandru Anghel, un membru al unei societăți de avocatură, domnul Iuhas, Cristi Hîldan. Iuhas a ieșit de pe un grup de discuții, nu din board-ul DDB. Board-ul a crescut în timp, nu știu cine a mai venit. Dar încă nu s-au făcut alegeri, dar e recunoscut de suporter”
Adrian Florea: „Cum e recunoscut board-ul? Cumnatul meu a dat bani și nu știe cine e în board. Cum să-l recunoască?”

Andrei Gerea: „Asociația Peluza Cătălin Hîldan este proprietar la Dinamo, programul este o construcție a Asociației.”
Adrian Florea: „Mă învârtiți și nu spuneți nimic”

Andrei Gerea: „Asociația Peluza Cătălin Hîldan este proprietar la Dinamo. Asociația Peluza Cătălin Hîldan a creat o unealtă cu care se poate finanța clubul”
Adrian Florea: „Azi nu mai e grav ce a spus domnul Iuhas?”

Andrei Gerea: „E grav să spună că nu are comunicare cu cei care îi sunt colegi. Dar vă luați de un amănunt...A fost supărare”
Adrian Florea: „Provocată de ceva...”
Andrei Gerea: „Acum cred că nu mai există această supărare”

 E politician? Are tot ce îi trebuie. Învârte vorbele în ceaun și nu iese nimic... De când e board-ul ăsta?  Nu au făcut niște alegeri? Ei manipulează milioane de euro 
– Adrian Florea

Citește mai multe știri despre Dinamo:   

EXCLUSIV Ionel Gane, desființat în direct: „Un no-name! Demnitate nu mai există? Să ne lase!”

Ionel Gane simte pericolul retrogradării: „Va fi o luptă grea pentru noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
p.rares
p.rares  •  10 Martie 2021, 03:52

Unde l-ati mai gasit si pe *** asta de Gerea ??? De cand se pricepe asta si la fotbal.Pe unde a fost s-a ales praful...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ticbic
ticbic  •  09 Martie 2021, 21:06

Citez din articol: "Adrian Florea: „Cine alege acest board? Cine l-a ales?” Andrei Gerea: „Nu am făcut alegeri încă. E o structură care a adunat niste oameni. Lucrurile nu sunt asezate. Nu a fost timp. Urmează să fie alegeri. E un grup de initiativă?” Adrian Florea: „Si cine e în acest grup?” Andrei Gerea: „Sunt Elias Bucurică, Tararache, Alexandru Anghel, un membru al unei societăti de avocatură, domnul Iuhas, Cristi Hîldan. Iuhas a iesit de pe un grup de discutii, nu din board-ul DDB. Board-ul a crescut în timp, nu stiu cine a mai venit. Dar încă nu s-au făcut alegeri, dar e recunoscut de suporter” Adrian Florea: „Cum e recunoscut board-ul? Cumnatul meu a dat bani si nu stie cine e în board. Cum să-l recunoască?” Inchei citatul - Repet, am mai afirmat in comentariile precedente asta - acest "board DDB" functionaza mult sub limita legalitatii. Sunt convins ca daca DNA-ul si-ar baga nasul in "afacerea" asta cu iz penal iar ANAF-ul i-ar lua la puricat pentru felul absolut dubios in care aduna si distribuie banii, multi din "boardul DDB" ar avea asigurat locul in spatele gratiilor, pentru cel putin 8-10 ani! In fine, vom trai si vom vedea...

mosvasile
mosvasile  •  09 Martie 2021, 19:36
Postat de parpalache pe 09 Martie 2021, 13:20

Caracatitza becalista nu se lasa pana nu baga zanzanie in DDB!

Dar cine l-o fi inventat si pe Adrian Florea ala?Si de ce-i scoate mass media in fatza numai d-astia?Oare Lupu ce mai zice?Sau nu a mai primit„texte”de la Cornel Dinu?

Vezi toate comentariile (57)
Comentează