FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO 1-1

Ionel Gane simte pericolul retrogradării: „Va fi o luptă grea pentru noi”

Ionel Gane (49 de ani) e conștient că Dinamo trebuie să muncească serios pentru a evada din zona locurilor retrogradabile. +12   FOTO
Ionel Gane (49 de ani) e conștient că Dinamo trebuie să muncească serios pentru a evada din zona locurilor retrogradabile.

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 22:46 / Actualizat luni, 08 martie 2021 23:13

Dinamo a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1. Ionel Gane (49 de ani) e conștient că elevii lui trebuie să muncească serios pentru a evada din zona locurilor retrogradabile.

Dinamo a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 și a căzut pe loc de baraj. Ionel Gane simte presiunea și spune că victoria cu FC Argeș, runda viitoare, este obligatorie. 

Ionel Gane: „Va fi o luptă grea pentru Dinamo”

„Nu sunt mulțumit. În ultimele 30 de minute am forțat, dar nu am reușit să marcăm. E o problemă a noastră de câteva etape deja. Am reușit să dominăm în prima repriză, am marcat un gol frumos prin Steliano. În partea a doua au jucat mai bine, dar după ce au luat cartonașul roșu am avut mari ocazii, am dominat parida. Dar puteam să și pierdem pe unele contraatacuri, pentru că am riscat destul de mult. Am văzut ultimele meciuri, am văzut că suferim în zona centrală și am încercat să mă acopăr mai bine acolo.

Nu a fost rău sistemul ales în prima repriză, cu 3 fundași centrali. După ce au luat cartonașul roșu, au blocat zona centrală, am încercat să venim pe benzi, dar nu am găsit soluția în atac. Va fi o luptă foarte grea pentru noi în continuare. Trebuie să luăm neapărat cele 3 puncte în meciul cu FC Argeș. Dacă nu, după înjumătățire, va fi foarte greu”, a declarat Ionel Gane, la TV Telekom Sport. 

Diferența e foarte mică, dacă reușești două victorii, te ridici, dacă ești învins, cazi imediat. Nu cred că din cauza memoriului depus nu am mai prins echipa, am avut o problemă la gleznă, mi-a trecut. Echipa a jucat bine între timp, nu am mai intrat, sper să nu mai pierd acum echipa, să-mi folosesc șansa
- Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

FOTO. Cele mai tari imagini din Voluntari - Dinamo

FC Voluntari - Dinamo
(foto: Raed Krishan/GSP)
FC Voluntari - Dinamo
(foto: Raed Krishan/GSP)
FC Voluntari - Dinamo
(foto: Raed Krishan/GSP)
FC Voluntari - Dinamo
(foto: Raed Krishan/GSP)
FC Voluntari - Dinamo
(foto: Raed Krishan/GSP)
+8 FOTO

Citește și alte știri despre Voluntari - Dinamo: 

EXCLUSIV Ionel Gane arată cine e șeful la Dinamo! De ce nu apar Fabbrini și Nepomuceno în echipa de start a meciului cu Voluntari

Pablo Cortacero, pus în gardă de fanii lui Dinamo: „Pe 18 martie îi așteptăm, vom fi peste tot!” + Ipoteză gravă: „Cineva a înlesnit totul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
ekneb
ekneb  •  09 Martie 2021, 16:23
Postat de spartanul_1 pe 09 Martie 2021, 07:59

Poa' să fie şi 60, dar fără fc fcsb sa! Distrugătoarea fotbalului românesc!

Pai ca sa intre in play off, va trebui de asemenea desfiintate si cfr, craiova uta, fc arges, clinceniul, voluntariul, viitorul, si... chiar si iasiul, asa sigur intra in play off, dar obligatoriu, vor trebui sa intre cazarma sateasca a milionarilor, ca sa va bateti la titlu cu talpan!!!!!

557359368547447
Florin Alexandru  •  09 Martie 2021, 10:29

R.I.P. DINAMO!! CU ISTORIE CU TOT!!SPER SA NU MAI AUZIM DE ACEST NUME NICIODATA!!

idi53
idi53  •  09 Martie 2021, 08:45

Gane va intra in istorie!Stie el de ce!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează