FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero, pus în gardă de fanii lui Dinamo: „Pe 18 martie îi așteptăm, vom fi peste tot!” + Ipoteză gravă: „Cineva a înlesnit totul”

Fanii-finanțatori din programul DDB anunță că pe data de 18 martie pregătesc mai multe acțiuni împotriva lui Pablo Cortacero (43 de ani).
Fanii-finanțatori din programul DDB anunță că pe data de 18 martie pregătesc mai multe acțiuni împotriva lui Pablo Cortacero (43 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 17:17 / Actualizat luni, 08 martie 2021 21:52

Fanii-finanțatori din programul DDB anunță că pe data de 18 martie pregătesc mai multe acțiuni împotriva lui Pablo Cortacero (43 de ani).

Dinamo așteaptă cu sufletul la gură data de 18 martie, ziua în care se judecă speța în urma căreia Pablo Cortacero poate reveni ca șef al „câinilor”. Fanii din programul DDB au emis un comunicat dur, cu multe amenințări directe și cu un limbaj agresiv. Îi transmit investitorului spaniol că vor pune presiune și lansează o ipoteză gravă, aceea că persoane cu funcții importante în statul român au înlesnit preluarea clubului de către Cortacero. 

DDB îl amenință pe Pablo Cortacero

„Pe 18 martie, peste 10 zile, vom arăta că SUNTEM ROMÂNI ȘI NE VOM APĂRA PĂMÂNTUL, CLUBUL ȘI ISTORIA!

Acea istorie pângărită de un grup de ”binevoitori” din Granada și Alba Iulia (un oraș de oameni curați la suflet, dar care nu-l vor ierta niciodată pe șobolanul rozaliu). Niște personaje care au crezut că au găsit la Dinamo locul cel mai bun de spălat banii lor murdari și de sifonat banii cinstiți ai suporterilor și ai clubului.

VOM FI PREZENȚI PESTE TOT. Inclusiv în spațiul public al unei instituții publice, cum este Tribunalul București. Avem acest drept. Și avem dorința să-i privim de aproape pe cei care au venit să devalizeze clubul Dinamo. PÂNĂ ACUM aceste năpârci și săgețile lor n-au avut ocazia să de ochii cu noi. Dar peste 10 zile îi așteptăm.

Până acum, INSTITUȚIILE IMPORTANTE ALE STATULUI i-au întâmpinat pe acești pseudo-investitori doar cu pâine și cu sare. I-au primit pe balconul Ministerului și le-au arătat Bucureștiul. Le-au întins covorul roșu și le-au promis că le vor așeza la picioare tot ce vor cere. Cineva s-a implicat și a înlesnit toată mizeria aceasta, pentru a acoperi alte mizerii. A SOSIT MOMENTUL CA INSTITUȚIILE STATULUI SĂ APERE UN BRAND ȘI O ISTORIE CARE APARȚIN ROMÂNILOR!

Pe 18 martie VOM FI PESTE TOT! Chiar și acolo unde șarlatanii se așteaptă cel mai puțin. Vom fi prezenți de la porțile Cetății, până la Tribunalul București. Iar la Ambasada Spaniei, vom avea români cu părul alb și steagul tricolor în mâini”, se arată în comunicatul emis de DDB. 

VIDEO. Constantin Eftimescu, apariție rară » Șeful din acte de la Dinamo dezvăluie noua promisiune a spaniolilor: „I s-a dat mesaj contabilei”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ipoteză nouă legată de Cortacero și implicarea la Dinamo: „Poate a fost mințit” » Mesaj clar pentru board-ul DDB

EXCLUSIV Numele lui a apărut pe lista lui Dinamo și Poli Iași, dar e categoric: „Eu nu las omul în drum. Nu mă interesează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
liviustefanvasile
liviustefanvasile  •  09 Martie 2021, 07:34
Postat de mironika69 pe 09 Martie 2021, 00:02

Dupa 18 martie Pablo Cortazero & Ruffo Follado revine la butoane si ddbul ramane si fucked up si cu banii luati.

Asta era si scopul.Sa ia banii la prosti.Nimic nou.

ticbic
ticbic  •  09 Martie 2021, 00:11
Postat de alenb pe 08 Martie 2021, 20:57

Nu stiu in ce masura aceasta "presiune" poate influenta decizia justitiei care nu poate fi decat una singura, anume recunoasterea drepturilor actionarului majoritar. Oricum este ceva nemaiauzit sa ai actionar minoritar care prin forta sa fi pus mana pe societate. Banuiesc ca la tribunal nici n-o sa-i primeasca pe *** aia.

Corect! Intr-un stat de drept si intr-o democratie autentica, NICIODATA un actionar majoritar dintr-o firma privata NU poate fi decazut din drepturi de catre actionarii minoritari, prin santaj, presiune mediatica, amenintari, violente fizice si verbale sau constrangeri psihologice. Pentru ca, un astfel de scenariu ar institui HAOSUL si LEGEA JUNGLEI in legile tarii si ale economiei de piata. Amenintarile proferate de DDB sunt de natura penala; incalca atat Constitutia tarii cat si legislatia Uniunii Europene. Astfel de conflicte se rezolva pe caile legale, NU prin forta si razboi civil. Ceea ce face DDB-ul este deja mult sub litera si spiritul legii si al democratiei unui stat european; si pune in pericol insasi esenta statului de drept. Ce fac astia acum se aseamana cu "juntele" militare africane, prin care un caporal preia conducerea tarii prin forta dupa ce l-a "detronat" pe generalul ce detinea puterea... sau cu mafia siciliana... Sper ca institutiile abilitate ale Statului Roman sa-si faca treaba si sa reactioneze cu fermitate impotriva acestui act anarhic, sa inabuse din fasa acest derapaj flagrant de la norme si legi... Altfel, ar insemna ca tara asta e sub papucul golanilor din galeriile de pe stadioanele de fotbal!!!

mironika69
mironika69  •  09 Martie 2021, 00:02

Dupa 18 martie Pablo Cortazero & Ruffo Follado revine la butoane si ddbul ramane si fucked up si cu banii luati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează