FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH, „click-bait” apocaliptic pe Facebook: „Drumul DDB se oprește aici. Vă mulțumim!”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 15:12 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 16:06

Peluza „Cătălin Hîldan” a emis azi un comunicat, la începutul căruia anunța că programul „Doar Dinamo București” se va încheia. 

Comunicatul emis de PCH a început cu un anunț dur: „Drumul DDB se oprește aici”. Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au continuat comunicatul în același ton, dând de înțeles că renunță la proiectul prin care au strâns bani pentru licență și pentru plata salariilor, din cauza criticilor primite.

Pentru ca la finalul mesajului postat pe pagina de Facebook  DDB să anunțe de fapt că programul trebuie să continue și că fanii sunt rugați să strângă rândurile și mai mult pentru salvarea clubului. S-a dorit astfel o postare cu efect mobilizator.

Comunicatul PCH

Drumul DDB se oprește aici!

Lansat în mai 2018, cu scopul de a nu lăsa Dinamo să moară, după ce acționarul majoritar a anunțat că își retrage total sprijinul, programul DDB și-a îndeplinit obiectivul. Cu peste 15.000 de membri cotizanți, DDB a devenit în scurt timp cea mai mare comunitate socios din Estul Europei. 

Împreună, suporterii DDB am reușit să luăm licența pentru Europa și Liga 1, în sezonul 2019-2020, demers în urma căruia am devenit oficial acționari la club.

De atunci, programul DDB a asigurat cheltuielile curente ale clubului, a plătit deplasări, a achitat datorii către stat, a păstrat jucătorii și staff-ul, i-a îndepărtat pe spaniolii iresponsabili de la conducere, a salvat baza de la Săftica, a obținut licența și pentru sezonul în curs, a câștigat procese costisitoare pentru Dinamo și a adus recent antrenor, cu care echipa să aibă șanse reale de a rămâne în Liga 1.

Judecând în cifre, DDB a virat în club 1.740.000 €, bani care au ținut Dinamo în viață, la propriu! 

Efortul suporterilor în aceste vremuri tulburi a fost unul extraordinar. Împreună am reușit să transformăm programul DDB într-un veritabil fenomen, care a atras admirația presei la nivel internațional, precum și suportul fanilor altor echipe din țară și din lume. 

Din păcate, în ciuda eforturilor fantastice ale DDB, Dinamo a ajuns în pericol de retrogradare. Contestat vehement de către presă, atacat de foști jucători emblematici ai clubului și cu susținerea diminuată până și din partea suporterilor, mulți dintre ei chiar membri cotizanți, programul DDB se oprește, astăzi, aici. 

Echipa DDB mulțumește tuturor pentru sprijin și face o ultimă reverență în fața suporterilor dinamoviști din toate colțurile lumii! 

Asta vreți să auziți, câinilor? Treziți-vă toți la realitate, Dinamo are în continuare nevoie de noi! PCH nu va abandona niciodată, dar niciodată, Dinamo! DDB nu se va opri nici măcar o secundă din misiunea lui! Nu vom da vreodată satisfacție celor care urăsc acest club! „Suntem aici și vom mai fi, ca atunci când eram copii!”
- comunicat PCH

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cornel Dinu a dezvăluit de ce n-a participat la celebrarea a 37 de ani de la meciul Dinamo - Liverpool: „Am conștiința necurată că am greșit”

Absență în apărare la Dinamo, înainte de meciul cu FC Voluntari: s-a accidentat la Mediaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  28 Aprilie 2021, 13:06
Postat de ticbic pe 27 Aprilie 2021, 20:13

Nu stiu ce stii tu, dar ceea ce face acum DDB-ul este in afara oricarei legi din Romania. Te anunt ca, cel putin in acte, AGA la Dinamo este cu Cortacero actionar majoritar. In schimb, DDB-ul decide discretionar pe Consiliul de Administratie, pe plati si pe cheltuieli, pe decizii la nivel de conducere. Asta, fara a avea legal niciun drept conform legislatiei societatilor comerciale, aia care e valabila inca in Romania de astazi! In plus, executia bugetara a societatii si bilantul contabil este inexistent; mai mult, sumele incasate din cotizatii NU sunt fiscalizate si nici platile efectuate NU sunt contabilizate nicaieri in bugetul legal al societatii. Este un fel de Caritas sau FNI aici... de altfel, chiar DDB-ul declara public ca NU conduce societatea si nici NU intervine in activitatea acesteia, deoarece n-are dreptul legal in aceasta privinta :-) Desi, e de notorietate publica, DDB-ul numeste antrenori, negociaza salarii, angajeaza jucatori, numeste presedintele societatii, manevreaza fondurile acesteia, incaseaza bani din donatii si cotizatii si donatii si face plati! Daca nici cazul asta nu-i de ANAF, DNA si DIICOT, inseamna ca Romania e chiar sat fara caini si ne meritam soarta...

Conform legii, AGA trebuie sa se intruneasca pana pe 31 mai (legea 31/1990, articolul 111, alineatul 1). Cand trebuie sa aprobe componenta CA si bilantul (acelasi articol, alineatul 2). Deci treaba cu "bilantul contabil este inexistent" e din Cartea Cartilor. "Executia bugetara" se numeste "gestiunea consiliului de administratie" in cazul SA, si se face tot la AGA ordinara, pe baza aceleiasi legi. In sfarsit... Cert este ca, repet, in privinta felului in care DDB conduce clubul Dinamo, asta se face cu acceptul tacit al celor din CA, SINGURII responsabili! Ca DDB spune una si Nicolae sau cine e pe acolo se conformeaza si semneaza, e fix treaba acelora. Formal, decizia e la CA. Stai tu linistit, cati administratori au raspuns penal pentru decizii pe care nici nu le-au luat, ca le-a luat patronul, dar ei au semnat... ti-e greu sa crezi. In ce priveste fiscalizarea sumelor din donatii si alte chestii... sunt spete diferite, aia e alta poveste. Acolo sunt de acord, probabil au o problema pentru ca public n-au spus niciodata cum o fac. Oricum... una si cu una fac doua: mai informeaza-te. Daca vrei. Aici legea 31: https://legeaz.net/legea-31-1990/art-111

ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  28 Aprilie 2021, 06:01

Burlanistii au mai platit si licenta pentru europa, ei care de peste 15 ani de zile vad EuroPA doar la TV cand joaca FCSB si Cfr :))

ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  28 Aprilie 2021, 06:00
Postat de rocky5 pe 28 Aprilie 2021, 00:30

Dacă pe GB prin absurd mâine ar cădea un meteorit si s-ar duce la mântuitor, poimâine fcsb n-ar mai exista! Luțu ar umple autocarul cu lăutari si ar pleca la mare... ca tot se apropie 1Mai

Sigur ma prostovane ce ti-ai schimbat echipa peste noapte ca sa nu mai rada "gigistii" de tine; normal ca echipa va disparea peste noapte, de ce ar ramane societatea care detine acest club in continuare la familia Becali cand totul va fi asa cum iti pofteste tie pipota de prostalau-hater obosit :))

Vezi toate comentariile (51)
Comentează