FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se schimbă din temelii! 5 noutăți din partea fanilor-acționari: „Rămân doar oamenii dedicați și responsabili”

DDB
DDB

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 15:33 / Actualizat luni, 02 august 2021 17:30

În ziua meciului dintre Dinamo și Academica Clinceni, liderii DDB i-au adus pe membrii cotizanți ai programului la curent cu deciziile din ultima vreme.

Într-un mail intern al DDB trimis membrilor cotizanți, care a ajuns în posesia GSP.ro, fanii-acționari prezintă schimbările din ultima vreme în 5 puncte. Acționarul minoritar anunță o restructurare administrativă, renovarea bazei de la Săftica și progres în negocierile cu fotbaliștii care vor să plece, așa cum Gazeta a dezvăluit astăzi. 

Dinamo se schimbă din temelii! 5 noutăți din partea DDB

  1. Birourile clubului s-au mutat într-un alt sediu. Acesta se află în zona centrală a capitalei, între Piața Alba Iulia și Piața Unirii. Operațiunea a început în urmă cu 3 zile și se finalizează chiar în momentul în care tu citești acest email.
     
  2. În noul sediu vor intra un număr redus de angajați. De ce!? Simplu! Pentru că noua conducere, susținută puternic de DDB, are printre sarcinile de bază restructurarea clubului. La Dinamo vor rămâne numai oameni dedicați clubului, angajați profesioniști și responsabili. Schema va fi completată cu oameni la fel.

    Aceasta a fost una dintre poverile care au apăsat greu pe umerii DDB și despre care am vorbit mai puțin, pentru că nu aveam nici o putere de a schimba lucrurile, din păcate. Însă acum se poate! Din acest moment, în birourile lui Dinamo se va vorbi doar despre competență și atât! La Dinamo nu vor mai exista oamenii nu știm cui, la Dinamo nu se va mai trage chiulul, în funcții nu vor mai exista angajați doar cu numele, însă pe salarii frumușele. 

    Membrii cotizanți și ceilalți suporteri care ne facem datoria nu vom mai fi obligați să suportăm poveri inutile pe umerii noștri. Dinamo va avea la birouri o structură suplă și eficientă! Restructurarea a început în urmă cu câteva zile și se desfășoară în liniște, conform unuia dintre principiile DDB, pe care ne-am asigurat că îl împărtășește și noua conducere: “fapte, nu vorbe!” 

    Vom reveni cu detalii, mai ales că intuim și ceva atacuri în spațiul public. DDB își continuă însă neabătut drumul, indiferent ce! Dinamo va deveni un club sănătos, profesionist și curat!
     
  3. Renovarea bazei de la Săftica continuă. Unul dintre obiectivele imediate ale conducerii este îmbunătățirea condițiilor pentru echipă.
     
  4. Neînțelegerile dintre DDB și unii dintre jucătorii noștri sunt în cea mai mare parte clarificate. Am dialogat intens cu băieții în ultima perioadă și lucrurile reintră, în sfârșit, în normalitate! Am înțeles cu toții unde am greșit fiecare.
     
  5. Așteptăm deblocarea transferurilor. Până atunci însă, Dario ne dă încredere că Dinamo va scoate maximum din ce putem scoate în situația de față. Dinamo are tineri foarte talentați, care vor crește lângă liderii haitei. Dario ne roagă pe toți să continuăm să credem în echipă!

CREDEM ÎN BĂIEȚII NOȘTRI, SIGUR CĂ DA! Haideți să fim alături de ei pe stadion, diseară! 
- Comunicat intern DDB

Mai multe știri despre Dinamo:

Prunea îi atacă pe contestatarii liderilor de la Dinamo: „Au fost mințiți și călcați în picioare! E normal să răbufnească”

Dinamo protestează! „Câinii” ies la atac: „De ce trebuie să ni se pună piedici?” + „ Un motiv în plus pentru a-l considera pe Tattybayev erou”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
creeperno115
creeperno115  •  02 August 2021, 22:35

Farsa va face ciobanul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dd_696
dd_696  •  02 August 2021, 20:11

Continua farsa asta macabra?

tatageminy
tatageminy  •  02 August 2021, 19:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează