FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Prunea îi atacă pe contestatarii liderilor de la Dinamo: „Au fost mințiți și călcați în picioare! E normal să răbufnească”

Jucătorii lui Dinamo sunt nemulțumiți de situația din club // FOTO: Imago
Jucătorii lui Dinamo sunt nemulțumiți de situația din club // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 11:20 / Actualizat duminica, 01 august 2021 11:51

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a vorbit despre situația complicată din club și le ia apărarea liderilor din vestiar.

Deian Sorescu și Steliano Filip au criticat vehement situația din club, în timp ce Paul Anton așteaptă să fie declarat liber de contract.

Fostul oficial al „câinilor” i-a apărat pe cei trei jucători și spune că nu merită să fie criticați pentru că au criticat situația din club. În plus, Prunea crede că cea mai mare problemă a lui Dinamo este interdicția de la FIFA, de a face transferuri, primită din cauza datoriilor către Isma Lopez.

Florin Prunea: „Jucătorii lui Dinamo au fost călcați în picioare”

„Ce face Dario Bonetti de când a venit e incredibil! Nu ai ce să le reproșezi jucătorilor din punctul de vedere al pregătirii fizice și al atitudinii. Ei dau tot ce pot.

Problema e interdicția la transferuri. Asta e cea mai mare problemă! Dinamo nu o poate aduce așa! Apar eliminări, apar accidentări. Anton e accidentat, dacă se accidentează Sorescu și Răuță... Copiii vor crește, dar o vor face dacă au jucători cu experiență pe lângă ei.

Anton va pleca 100%! El e un băiat admirabil, la fel ca Sorescu, Răuță și Filip. Au trecut prin clipe grele. Au fost păcăliți, mințiți și călcați în picioare, dar tot ei sunt criticați că vorbesc?!

Nu poți minți la nesfârșit! E clar că jucătorii răbufnesc. Dar, când sunt pe teren, ei își fac datoria. Asta e cel mai important”, a spus Prunea la ProX.

Filip este un băiat foarte inteligent, câteodată emotiv, sensibil în anumite momente. Spune niște chestii pe care ar trebui să nu le spună. Știm toți în ce situație ne aflăm, concentrarea lor trebuie să fie doar la ceea ce joacă
 – Dario Bonetti, antrenor Dinamo

VIDEO  Steliano Filip vrea să plece: „Cei de sus nu sunt cu mine. Nu pot să rămân în condițiile astea”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Conducerea lui Dinamo primește o veste bună » Nu se gândește la memoriu: „Pot să mă înțeleg cu vorba bună”

Dario Bonetti îl „urechează” pe Steliano Filip: „Spune chestii pe care ar trebui să nu le spună” + Noutăți cu privire la Paul Anton

Playtech: INTRUS la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Cine a încercat să intre în local, la ora 23:00


Comentarii (8)
creeperno115
creeperno115  •  01 August 2021, 22:36

Gloriile sunt doar cu vorbele, fapte ba

2087606034590002
Mitelia Constantin  •  01 August 2021, 17:05

Glorile lui Dinamo vad numai dezastrul dacă nu sunt ei prin functi de conducere, tot respectul ptr Dinu ,dar când îl aud ca Dinamo nu trebuia sa între în insolvență parcă nu mai este citav la cap,cu ce bani sa se plătească datoriile care erau foarte mari care au fost făcute cu cap ptr a îngropa Dinamo și cu șanse mici de la.salvare.de.la dezastrul,cu Mureșan nu e bine ca.nu e glorie de.la Dinamo,cu Bonetti nu e bine ca nu.a antrenat de mult,dar nici o soluție ptr.salvare L

demolarii
demolarii  •  01 August 2021, 15:57

Adevarul e ca fără activitatea lui Prunea la Dinamo ca și președinte, poate ca jucătorii beneficiau de condiții mai bune. Prunea a stat doar ca sa nu se vada ce făcea Negoita cu ajutorul lui Balanescu. Cat despre jucători, ei trebuie sa inteleaga ca in acest moment se încearcă împiedicarea căderi angajatorului, astfel încât ei sa-si poata recupera cat mai mult posibil drepturile financiare, deoarece niste oportunisti au solicitat sume pe care clubul nu le produce, și care sunt rezultatul activității neprofesionist a unor persoane cu funcții de conducere. Unul a fost Prunea. De pildă ce mijloace de protecție a jucătorilor a implementat Prunea la AFAN,LPF sau FRF unde a avut funcții peste 10 ani? O astfel de măsură ar fi licențierea managerului care răspunde de finanțele unui club!. Vrei sa fi in Liga I, fi profesionist...inclusiv la capitolul finante.....si de acolo , cu finante sănătoase, lucrurile vor merge corect ....dar nu cu speculanti ca și Prunea......

Vezi toate comentariile (8)
Comentează