FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strategia prin care DDB încearcă să o țină în viață pe Dinamo: „Haideți să facem asta, până vine investitorul!”

Asociația DDB este acționar minoritar la Dinamo // foto: Facebook @ Peluza Catalin Hildan-Dinamo
Asociația DDB este acționar minoritar la Dinamo // foto: Facebook @ Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 17:26 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 17:55

Fanii-acționari ai lui Dinamo din DDB încearcă să atragă investitori alături de club și propun o strategie de eșalonare a datoriilor.

Dinamo a supraviețuit sezonului 2020/2021, dar incertitudinea continuă să plutească asupra clubului din „Ștefan cel Mare”. Sprijinit financiar exclusiv de suporterii cotizanți din DDB, clubul riscă să intre în colaps financiar fără sprijinul unor investitori potenți.

Datoriile clubului, acumulate de-a lungul ultimilor ani, însumează 7 milioane de euro, o sumă care îi sperie pe posibilii investitori.

Strategia prin care DDB încearcă să atragă investitori la Dinamo

În acest context, un suporter din DDB propune o strategie prin care greutatea datoriilor să fie luată de pe umerii unui eventual nou investitor: ca datoriile să fie eșalonate pe 3 ani și acoperite de cei 15.000 de membri din DDB.

Un mesaj lăsat pe PCH, de la Simona Andreea. 

“Transmiteti-le asa tuturor celor seriosi care vor sa investeasca la Dinamo, dar fac un pas in spate. Datoria de 7 mil euro esalonata pe 3 ani si impartita la 15k inseamna 150 eur per an de persoana. Ne ocupam noi de arierate. Doar sa preia clubul si sa-i dea restart. Cu 15k in spate poti misca muntii.” 

Mesajul Andreei a fost însoțit de un print screen cu câteva zeci de bilete cumpărate. Deci total în spiritul DDB, adică FAPTE, nu doar vorbe. Felicitări Simona Andreea, cu suporteri ca tine Dinamo va continua să existe! 

Haideți, câinilor, dracul nu este chiar atât de negru precum pare! PUTEM SĂ PĂSTRĂM CLUBUL ÎN VIAȚĂ, până scăpam definitiv de spanioli! SECRETUL E SĂ NE IMPLICĂM, până vine investitorul de care avem nevoie alături de noi! 

- Facebook @ Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Dinamo vrea să intre în insolvență: „Nu vă ascund!”

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, recunoaște că alb-roșiii iau serios în calcul intrarea în insolvență.

„Nu vă ascund, se analizează intens această posibilitate. Pentru că insolvența te ajută foarte mult, mai ales pentru o reeşalonare a datoriilor. Am auzit acum o săptămână că se va întoarce Cortacero, că va rezolva el totul. Dar cine-l mai crede? Eu clar nu”, a declarat Nicolae la reunirea alb-roșilor, de marți.

VIDEO. Elevii lui Dusan Uhrin au efectuat vizita medicală la INMS

Mai multe știri despre Dinamo:

DDB anunță 7 probleme mari la Dinamo: „Dacă nu ne mai facem treaba, echipa moare!”

Dinamo vrea să intre în insolvență: „Nu vă ascund! Am auzit că revine și Cortacero”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
creeperno115
creeperno115  •  16 Iunie 2021, 22:41

Foarte bun investitor. Ne scapa de toate datoriile si ne poate scapa si de actionarul majoritar

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  16 Iunie 2021, 21:09

Investitorul este pe drum si vine 100% chiar daca mai greu .... se numeste "Insolventa II" !

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  16 Iunie 2021, 19:39
Postat de adi_stelistul pe 16 Iunie 2021, 18:41

Ideea e generoasa, dar in primul rand trebuie sa fie de acord creditorii. Apoi, sper ca cine a facut propunerea intelege ca cel mai castigat de aici ar fi Cortacero (sau Negoita, ori cine e in spatele spaniolului). Vinde o afacere fara datorii - cu incasari sigure de cateva milioane pe an din drepturi TV! Pai clar va plusa la pret. Si trei... trebuie sa si existe un investitor. Pentru ca, daca va amintiti, si Negoita a venit cu promisiuni mari. Tot spunea ca a investit 8 milioane inca in primul an, tineti minte? Ceea ce, sigur, era adevarat, dar Dinamo n-a castigat nimic de acolo pentru ca banii aceia fusesera investiti pentru achizitionarea actiunilor. Nu au intrat in club ci in buzunarele fostilor actionari. Asa ca, ideea e frumoasa, generoasa, cum ziceam, dar sunt multe de rezolvat in plus.

Cine dracu sa cumpere daca cortaceco nu vinde ????

Vezi toate comentariile (13)
Comentează