FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, de neînțeles » Ion Țiriac: "Sunt mare chibiţ de fotbal, dar nu sunt de acord cu multe lucruri"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 19:09

Ion Țiriac (79 de ani) deplânge situția în care se află clubul Dinamo și nu înțelege motivele care au dus la o asemenea criză. 

"Eu nu ştiu fotbal. Sunt mare chibiţ de fotbal, dar nu sunt de acord cu multe lucruri. Eu să fiu şeful fotbalului românesc aş limita Divizia A la 90% jucători români şi 10% fotbaliști cumpăraţi din străinătate.

Dinamo are o situaţie destul de grea, dar nu ştiu de ce. Pentru că văd că tot cumpără, cumpără, vinde, parcă suntem la talcioc. Dar un antrenor nu poate să facă primăvară în două zile sau să schimbe prestația jucătorilor în trei zile", a declarat Ion Țiriac pentru TV Telekom Sport. 

Vezi și:

Prima reacție a lui Ionel Dănciulescu vizavi de revenirea iernii la Dinamo: "Ionuț Negoiță este un om de cuvânt"

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Decembrie 2018, 22:11

Păi nea Ioane, dacă cedezi banii care îi câștigi din organizarea a trei turnee, cumperi Dinamo, mai bagi 1 % din profitul pe un an și apoi o să vezi Dinamo caștigând campionatul ! Simplu , nu ?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Decembrie 2018, 21:34
Postat de ge0x pe 04 Decembrie 2018, 20:54

Ca e Negoita rupt in dos, daia a ajuns Dinamo asa. In loc sa bagi bani in tenis, ai putea salva Dinamo. Ai faceo lejer la cati bani ai'! Mai te dai si dinamovist.

ai vrea tu parlitule,falimentul scrie pe voi

petschovschi
petschovschi  •  04 Decembrie 2018, 21:27

Si cum poti limita numarul strainilor la 10% cind sintem in UE si piata muncii a libera pt cetatenii europeni ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează