FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima reacție a lui Dănciulescu vizavi de revenirea iernii la Dinamo: "Negoiță e un om de cuvânt"

Articol de - Publicat marti, 04 decembrie 2018 12:03

 Ionel Dănciulescu a plecat de la Dinamo în toamna acestui an, însă n-ar spune nu unei reveniri, mai ales că Rednic tocmai l-a dat afară pe George Trandafir, omul care îi ținea locul la formația roș-albă.

"Eu dacă mă întorc? Am spus-o, niciodată să nu spui niciodată. Dar acum echipa e cea mai importantă, toți trebuie să lupte pentru redresarea lui Dinamo în clasament. Condiții sunt, acum să se facă și performanță!

Jucătorii trebuie să-și arate orgoliul, sunt la un club mare al României. Sunt plătiți bine, la timp, să arate că nu degeaba clubul și, mai ales, suporterii au fost și sunt alături de ei. Să arate că sunt Doar Dinamo București!", a spus Danciu pentru GSP.ro.

"Corbu" a vorbit și despre situația actuală de la club:

"E greu pentru Mircea Rednic, echipa a fost formată de un alt antrenor, cel cu care s-a deschis sezonul. Dar eu am încredere că nea Mircea va redresa situația, e singurul capabil s-o facă. Nici nu vreau să iau în calcul că nu ajungem în play-off!

Dar trebuie mai multă implicare din partea jucătorilor, să joace pentru culori, că au cele mai bune condiții din țară. Vedeți că Dinamo e în top 3 salarii în România. Să nu se mai caute alibiuri, fotbalistului nu trebuie să i se promită marea cu sarea, el dacă e plătit la timp cu cât i s-a promis, el e mulțumit".

"Negoiță e un patron de cuvânt"

Deși n-a plecat în condiții tocmai bune de la Dinamo, Dănciulescu nu-i poartă pică finanțatorului Ionuț Negoiță.

"Domnul Negoiță e degeaba blamat. El a plătit mereu ce a promis, la timp, a creat toate condițiile de performanță, a salvat Dinamo. A lăsat mereu mână liberă antrenorului și oamenilor din conducere. Ce să facă? Să joace el? E un om cu coloană vertebrală, unul dintre patronii de cuvânt din România.

Oricât ar pregăti nea Mircea meciurile și e cel mai bun la acest capitol, fără devotamentul jucătorilor și dorința lor, Dinamo nu se va ridica în clasament", a adăugat Dănciulescu.

"Nici nu concep ratarea play-off-ului. OK, nu ar fi o tragedie mondială, ai putea pregăti viitorul sezon, dar trebuie luptat cu atitudine și cu devotament pentru actualul. Să se gândească la faptul că joacă împotriva Stelei la fiecare meci. Fiindcă orice partidă va fi un derby de acum înainte" Ionel Dănciulescu

Clasament liga 1

clasmen

Vezi și: 

GSP LIVE / VIDEO Cele două motive pentru care Edi Iordănescu a refuzat-o pe Dinamo: "E adevărat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  05 Decembrie 2018, 07:23

mai danciule tu pari a fi omul lui negoita teai dat plecat sa nu se prinda bratu si niculescu dar acum e clar iai lucrat

prazburg1948
prazburg1948  •  04 Decembrie 2018, 16:49

Primele 3 la salarii sunt: 1. CFR 2. FCSB 3. Craiova, de ce ne minti ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  04 Decembrie 2018, 16:07
Postat de Vladescu Mircea pe 04 Decembrie 2018, 14:06

Pai de ce sa mai traga cand oricum vor fi toti dati afara , asa cum i-a amenintat de atatea ori ?????? Doar lipsa de tact a lui Rednic l-a adus in aceasta fundatura !!!!!!

Am spus-o de la prima iesire publica a lui Rednic. Nu numai ca nu-i pedagogic, dar din punct de vedere psihic i-ai daramat. Sa nu uitam ca fotbalistii in multe cazuri au educatie precara si pe 'sarite'. Deci sunt ca niste copii mari. Cand le spui ca din iarna 'valea', la ce sa te mai astepti. Ori ii bati cum fac antrenorii de la judo (Bercean, Mititelu si Andreica) ori le transmiti ca ies din schema, e aproape la fel (psihologic vorbind).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează