FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

DINAMO // Deian Sorescu nu vrea la arabi! Cum și-a explicat refuzul

Articol de - Publicat duminica, 09 februarie 2020 14:10

Deian Sorescu, 22 de ani, este viitorul produs de export al lui Dinamo. Ionuț Negoiță a luat în calcul o plecare a mijlocașului de bandă ca să completeze suma pentru obținerea licenței, iar GSP a informat despre interesul unor grupări din țările arabe și din Rusia pentru bănățean. 

Doar că, surpriză!, cel puțin la nivel declarativ, Deian nu este tentat de Orient, sperând să ajungă, cândva, să joace în Occident.

Deian Sorescu: „Nu m-ar tenta nicio plecare în zona arabă”

"Nu știu nimic de o eventuală plecare a mea. Situația mea e clară, sunt jucătorul lui Dinamo până în 2022. Nu m-ar tenta nicio plecare în zona arabă. N-am niciun gând să plec, sunt jucătorul lui Dinamo și mă concentrez sută la sută aici", a punctat Sorescu, pe un ton ferm. 

Jucătorul rămâne, momentan, un om esențial pentru Uhrin."Cred că de vreo doi ani, tot jucăm cu Voluntari înainte de FCSB, ne-am obișnuit. Vom încerca alte 3 puncte în a doua finală din cele patru rămase din sezonul regulat. Încă sperăm la play-off. Nu ne uităm la rezultatele altor formații cu care suntem în luptă, mai întâi să batem noi. Play-off-ul, dacă e să-l pierdem, l-am pierdut de multă vreme, nu acum. Am început prost campionatul, așa că nu e nicio tragedie. Va fi o mare dezamăgire, pentru că noi, jucătorii, suntem primii responsabili, dar n-o să avem ce face, mergem înainte", a comentat Deian.

Suporterii dinamoviști, supărați pe oficialii ilfoveni la finalul partidei

700 de mii de euroeste cota lui Sorescu conform transfermarkt.com

5 goluri și 6 assist-uria strâns Deian în 23 de meciuri pentru Dinamo în actuala ediție

"E bine acasă, dar acolo ești fotbalist"

Jucătorii și Uhrin știau, până la începutul acestei săptămâni, că vor juca Derby de România pe stadionul Dinamo. Apoi, la dorința fanilor, meciul s-a mutat pe cea mai mare arenă a țării. 

"În Ștefan cel Mare, sincer, ne simțim bine, dar pe Național Arena te simți total diferit, ești fotbalist. În plus, vor veni foarte mulți suporteri. Vreau să mulțumesc galeriei pe această cale pentru ceea ce fac fanii pentru noi și îi așteptăm să ne susțină atât la meciul cu Voluntari, cât și în Derby. Nu doar că ne simțim responsabili pentru gestul lor de a plăti salariile, însă trebuie să le fim mereu recunoscători suporterilor, fac ceva unic în România. Se ocupă de tot, inclusiv de echipă", a comentat Sorescu. 

DINAMO // VIDEO Deian Sorescu, interviu fără rețineri din Spania: „Ce șeici? Și cine să-l înlocuiască pe Nistor?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează