FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo i-a stabilit prețul lui Sorescu: „Azi dăm mandat pentru două cluburi” » Ce sumă vor „câinii”

Dinamo i-a stabilit prețul lui Deian Sorescu // FOTO: Imago
Dinamo i-a stabilit prețul lui Deian Sorescu // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 11:45 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 13:37

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Deian Sorescu (24 de ani), înainte de meciul cu CS Mioveni.

  • CS Mioveni – Dinamo se joacă joi, de la 17:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport.

„Puriul” spune că Dinamo este gata să-l vândă în această iarnă pe jucătorul care poate evolua ca fundaș sau mijlocaș de bandă și că prețul de vânzare este de 1 milion de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer. Mijlocașul mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2023.

Rednic îl trimite în tribune! A plâns pentru Dinamo, a început sezonul ca titular, acum devine spectator
DINAMO
Rednic îl trimite în tribune! A plâns pentru Dinamo, a început sezonul ca titular, acum devine spectator

VIDEO Dinamo i-a stabilit prețul lui Deian Sorescu: 1.000.000 de euro

„Am discutat marți cu Sorescu. Nu mi-am pierdut răbdarea cu el. E un jucător foarte bun, poate face diferența. A trecut printr-o perioadă grea. Am înțeles că au fost două oferte în trecut, cu un contract bun pentru el.

Nu știu dacă sunt oferte acum. La club nu a venit nicio ofertă oficială. Azi se dă mandat pentru două echipe din campionate europene bune. Există interes. E un jucător bun. Suma e de 1 milion de euro și 20% dintr-un viitor. Merită banii ăștia. E jucător polivalent. Poate juca fundaș dreapta, mijlocaș dreapta și mijlocaș stânga. Nu mi-aș dori să plece în Liga 1. 

El are un contract foarte bun aici și merită banii. E cel mai bine plătit jucător de la noi. El nu trebuie să fie afectat dacă nu se transferă. Trebuie să joace în continuare. I-am spus: «Tu ai pierdut multe, acum o iei de la zero. Relația cu fanii nu e OK. Ei te apreciază când dai mult. Noi avem nevoie de tine, dar vreau să fii prezent»”, a declarat Mircea Rednic în cadrul conferinței de presă.

1.800.000 de euroe cota lui Deian Sorescu, potrivit transfermarkt

Folosit ca fundaș dreapta și mijlocaș ofensiv, Deian Sorescu a început excelent sezonul, cu 5 goluri în trei etape. Ulterior, acesta a evoluat tot mai slab și a mai marcat doar două goluri. 

19 partideare Sorescu pentru Dinamo în acest sezon

Sorescu, întors din drum de fani

La startul sezonului, Deian Sorescu avea de recuperat 24.600 € de la club, datorii de dinaintea intrării în insolvență. Pentru a nu pleca de la Dinamo, fanii DDB i-au dat 18.600 € în baza unui contract de cesiune de creanță. A pierdut însă bonusuri de 6.000 €.

Sorescu solicitase la masa credală salariul integral pe luna mai, adică 9.000 de euro, alți 8.100 de euro pentru perioada 1-27 iunie, plus bonusuri de performanță de 7.500 de euro. "Perla lui Dinamo" și-a recuperat salariile restante, plus 1.500 de euro din bonusurile pretinse.

Mihalcea explică declinul lui Sorescu: „Putea crește mult mai mult într-o echipă bună”

Adrian Mihalcea, fost antrenor la Dinamo, a comentat cazul Sorescu și a explicat de ce Deian nu mai evoluează la același nivel.

„Nu știu dacă își dorește să fie fundaș. Și dacă ar fi, ar fi foarte ofensiv. Eu l-am folosit mai mult ca mijlocaș. Sorescu a nimerit într-o perioadă grea la Dinamo. Într-o echipă bună, ar fi crescut enorm și ar fi plecat în străinătate de foarte mult timp. Dar a nimerit într-o perioadă de frământări și probleme financiare.  Dintre fotbaliștii lui Dinamo, el a avut cel mai mult de suferit. Dintr-un fotbalist de top a ajuns un jucător de pluton.

Iar el e destul de introvertit. Nu se exteriorizează decât în unele momente și tardiv. Ține în el. Eu am vorbit cu el și foarte greu am aflat lucrurile care-l frământau. Dacă ar fi fost mai deschis, poate nu ar fi ajuns în situația de față. Evoluțiile lui au scăzut”, a spus Adrian Mihalcea la GSP LIVE.

Citește și: 

Se cere și la victorie demiterea lui Rednic: „Ciobotariu ar fi foarte bun!”

Rednic face o schimbare importantă la Dinamo » Decizia luată după prima victorie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
roaitavasile
roaitavasile  •  16 Decembrie 2021, 05:59
Postat de creeperno115 pe 15 Decembrie 2021, 22:37

La fel de disperat o sa fie cand va sta pe la echipa secunda pana in 2023. Asta daca nu demonstreaza pana in 2022 ca e jucator util pentru Dinamo

La echipa a doua pe 7k de coco...poate se supăra căpitanu' și nu mai vin bani...

694663087795468
Cojo Ioan  •  15 Decembrie 2021, 23:36

pacat ca nu au luat banii de la Gigi cand au avut ocazia,cine stie daca mai prind ei 700-800k pe el,la cum arata echipa si daca retrogradeaza e clar ca nu

creeperno115
creeperno115  •  15 Decembrie 2021, 22:37

La fel de disperat o sa fie cand va sta pe la echipa secunda pana in 2023. Asta daca nu demonstreaza pana in 2022 ca e jucator util pentru Dinamo

Vezi toate comentariile (41)
Comentează