FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Cine e, mă, și Zăvăleanu ăsta? Are și habar de fotbal acum? Despre ce vorbim?” » Oficialul dinamovist, luat la rost după ce a criticat inițiativa lui Badea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 15:42 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 17:00

Ciprian Marica, fost atacant la Dinamo, l-a criticat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”. 

Oficialul lui Dinamo s-a declarat deranjat că marți seară Nicolae Badea, fost acționar al clubului, a invitat jucătorii la o cină, spre nemulțumirea lui Ciprian Marica. 

Dinamo încearcă să dea lovitura: Răzvan Zăvăleanu îl vrea pe Ionuț Lupescu în locul lui Mureșan » Prima reacție a fostului internațional
DINAMO
Dinamo încearcă să dea lovitura: Răzvan Zăvăleanu îl vrea pe Ionuț Lupescu în locul lui Mureșan » Prima reacție a fostului internațional

Ciprian Marica, atac la Răzvan Zăvăleanu 

„Cine e, mă, și Zăvăleanu ăsta? Ce treabă are el? Are și habar acum de fotbal? Știe cu ce se mănâncă? Iartă-mă, tu ești acolo pentru cifre. Partea domnului Zăvăleanu e cu cifrele. 

Trebuie să scoată maximum și să organizeze clubul. Știm foarte bine cât a ajutat domnul Badea clubul ăsta, chiar și acum, în perioada asta grea? N-are voie să dea o masă și să invite jucătorii că are o problemă administratorul judiciar? Despre ce vorbim?

Mi se pare că domnul Zăvăleanu își depășește atribuțiile. Înțeleg că încearcă să ajute și el clubul. Să nu își facă griji, domnul Badea are cele mai bune intenții. Vrea ca Dinamo să se salveze. Domnul Zăvăleanu știe foarte bine despre ce vorbesc și cât a ajutat domnul Badea”, a spus Ciprian Marica la ProArena.

VIDEO Răzvan Zăvăleanu a sărit la gâtul lui Nicolae Badea pentru dineul oferit jucătorilor: „Nu era momentul pentru petreceri” 

Răzvan Zăvăleanu l-a criticat pe Nicolae Badea pentru dineul organizat pentru jucătorii clubului, declarând că nu a fost momentul potrivit pentru o petrecere. 

„Nu am fost invitat la dineu și nici nu aș fi vrut. Nu cred că e momentul de petreceri, ne aflăm în pregătirea unui baraj. Domnul Badea nu mai sponsorizează Dinamo. A fost un contract de sponsorizare, desfășurat înainte de procedura de insolvență, dar atât. Nu am informații certe, dar cred că nici jucătorii nu au mai primit bani de salarii de la Badea”, a spus Zăvăleanu. 

Citește și:

EXCLUSIV Nicolae Badea vrea să blocheze și noua siglă a lui Dinamo! Planul omului de afaceri

EXCLUSIV Dinamo încearcă să dea lovitura: Răzvan Zăvăleanu îl vrea pe Ionuț Lupescu în locul lui Mureșan! A plecat de la Federația din Arabia Saudită

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  19 Mai 2022, 08:30

Intrebarea este ....cine esti tu sa vorbesti de DINAMO?

balotelli
balotelli  •  19 Mai 2022, 01:43
Postat de zizu pe 18 Mai 2022, 20:58

A venit prosopel cu păreri! Așteptăm și părerea lui coroi de panatinaikos!

Lupu zice: - Cipri, mai avem un hop.... Nu-ți ascunde șansa după un prosop.... Să jucăm barajul, să bem la dineu.... Și dacă e cazul, prosopu'-l iau eu.

creeperno115
creeperno115  •  18 Mai 2022, 22:42

Dupa aceasta declaratie, si-a dat ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează