FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu a sărit la gâtul lui Nicolae Badea pentru dineul oferit jucătorilor: „Nu era momentul pentru petreceri” + Ce spune despre situația financiară de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 09:41 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 11:32

Răzvan Zăvăleanu, reprezentatul administratorului judiciar de la Dinamo, a vorbit la GSP LIVE despre situația din club.

Acesta l-a criticat pe Nicolae Badea pentru dineul organizat pentru jucătorii clubului, declarând că nu a fost momentul potrivit pentru o petrecere. În plus, Zăvăleanu a dat detalii și despre situația financiară a lui Dinamo.

Dineul suspect din Herăstrău aduce iureșul la Dinamo! » Acuzații de complot la baraj: „Badea rezolvă acum cu jucătorii să picăm în «B»!”
Dinamo
Dineul suspect din Herăstrău aduce iureșul la Dinamo! » Acuzații de complot la baraj: „Badea rezolvă acum cu jucătorii să picăm în «B»!”

Răzvan Zăvăleanu, detalii despre situația de la Dinamo

„Nu am fost invitat la dineu și nici nu aș fi vrut. Nu cred că e momentul de petreceri, ne aflăm în pregătirea unui baraj. Domnul Badea nu mai sponsorizează Dinamo. A fost un contract de sponsorizare, desfășurat înainte de procedura de insolvență, dar atât. Nu am informații certe, dar cred că nici jucătorii nu au mai primit bani de salarii de la Badea.

Oricine e binevenit să vină cu bani la Dinamo. Îi aștept pe toți, dar, din păcate, acest lucru nu se întâmplă. Aș vrea ca forțele dinamoviste să se coaguleze în jurul echipei și s-o sprijine într-un moment greu, dar pare că fiecare e pe drumul lui. 

Cel mai bine e ca orice ban să vină către club și să fie plătiți către club. Dar am înțeles că unul dintre finanțatori dorea să plătească anumite salarii. Nu putem cere ca cineva să nu dea bani în afara clubului.

Situația financiară a clubului e instabilă. Sunt niște datorii la zi, sunt oameni, suporteri și cei trei care dau bani constant, care în fiecare zi virează bani către club. Și mai avem contracte de publicitate. Dar până în iulie, când sperăm să vină o tranșă din drepturile TV, situația va fi destul complicată. Se fac eforturi mari în fiecare zi. Sunt restanțe acumulate. Sper s-o scoatem la capăt”, a spus Răzvan Zăvăleanu,

„Nu cred că Nicolae Badea vrea retrogradarea lui Dinamo”

Zăvăleanu a fost întrebat și despre postarea fanilor lui Dinamo, care au acuzat faptul că grup format din reprezentanții Ministerului de Interne, cei ai clubului CS Dinamo, Nicolae Badea și fotbaliști legendari, așteaptă retrogradarea echipei din Liga 1 pentru a prelua controlul de la suporteri. 

„Am citit postarea fanilor. Nu aș vrea să ne ducem cu gândul atât de departe. Mi-e foarte greu să cred că domnul Badea își propune asemenea lucruri. Iar în ceea ce privește CS Dinamo, pot spune cu certitudine că nu are nicio implicare într-o asemenea strategie”, a spus acesta.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Nicolae Badea vrea să blocheze și noua siglă a lui Dinamo! Planul omului de afaceri

Pierret rămâne la Dinamo, dacă Uhrin salvează echipa de la retrogradare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
dragdim
dragdim  •  18 Mai 2022, 14:13

Poate le cumpara și niște blugi, ca mai toți îi aveau rupți in genunchi.)))

flosud97
flosud97  •  18 Mai 2022, 12:52
Postat de cornelconasu pe 18 Mai 2022, 11:05

Ăștia au timp de dineuri și petreceri când arde tricoul pe ei ??!!

Pai au fost sa manance ça-s lihniti de foame, si-au dezlipit matzele de sira spinarii, ça sa poata fugi cu aia de se dau la o parte de la Cluj, chiar sunt curios daca clujenii ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sdoru
sdoru  •  18 Mai 2022, 11:55

DL. zavaleanu sa nu uite si sa constientizeze faptul ca el nu este patronul lui Dinamo!!!!!! in rest sa isi faca treaba pt care este platit!!!!! ps. stimate....zavalene ...dar in iarna era momentul pt psihologul stoican????

Vezi toate comentariile (18)
Comentează