FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO + FOTO Dineul suspect din Herăstrău aduce iureșul la Dinamo! » Acuzații de complot la baraj: „Badea rezolvă acum cu jucătorii să picăm în «B»!”

Dineul organizat astăzi de Nicolae Badea împreună cu fotbaliștii lui Dinamo, fără a-i anunța pe conducători, atrage acuzații serioase din partea ultrașilor dinamoviști. +14   FOTO
Dineul organizat astăzi de Nicolae Badea împreună cu fotbaliștii lui Dinamo, fără a-i anunța pe conducători, atrage acuzații serioase din partea ultrașilor dinamoviști.

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 23:27 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 02:45

Dineul organizat astăzi de Nicolae Badea împreună cu fotbaliștii lui Dinamo, fără a-i anunța pe conducători, atrage acuzații serioase din partea ultrașilor dinamoviști. 

  • Dinamo va juca împotriva lui U Cluj barajul de menținere / promovare în Liga 1. Manșa tur e pe 21 mai, la Cluj. Returul, 29 mai, se va disputa în „Ștefan cel Mare”.

Fotbaliștii lui Dinamo, în frunte cu antrenorul Dusan Uhrin, au acceptat astăzi o invitație bizară primită din partea lui Nicolae Badea, omul care le-a interzis dinamoviștilor folosirea siglei. Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al clubului, nu a fost informat despre cina de la restaurantul „Pescăruș” din Herăstrău. 

+10 FOTO

„Ultras Tei” Dinamo: „Badea rezolvă cu jucătorii să retrogradeze echipa”

Facțiunea „Ultras Tei”, una dintre cele mai importante din cadrul PCH, lansează acuzații serioase. Ultrașii susțin că un grup format din reprezentanții Ministerului de Interne, cei ai clubului CS Dinamo, Nicolae Badea și fotbaliști legendari așteaptă retrogradarea echipei din Liga 1 pentru a prelua controlul de la suporteri!

„Ca și în cazul spaniolilor și altele, le-am cam mirosit din timp, repede, dar degeaba dacă cei mai mulți dintre noi află că focul frige abia după ce se ard pe propria lor piele. 

Planul este atât de simplu. Echipa «MI-CS-Badea-legende», imediat după ce vom pica în B (la dineu exact asta se rezolvă acum direct cu jucătorii), va anunța «adevăratul Dinamo», arătându-ne în același timp cu degetul pe noi, ultrașii, «fraierii» care n-am cedat, ca fiind «groparii lui Dinamo». Dacă mai dau și-un ciocan în stadion, la mișto... 

Acum rămâne un singur lucru de observat. Dinamoviștii vor pleca spre noua echipă, în purul stil românesc-fcsb-ist, sau vor rămâne demni? Aproape patru ani de luptă și de atacuri criminale din partea celor care ar fi trebuit să pună umărul la renașterea lui Dinamo. Dureros, DAR ÎNCĂ RESPIRĂM!”, au scris fanii dinamoviști din gruparea Utras Tei.

Din informațiile Gazetei, nucleul dur al galeriei dinamoviste suspectează două variante: 

  • întreg grupul menționat să migreze spre CS Dinamo, echipă aflată acum în Liga 4
  • fanii să fie îndepărtați de la actualul Dinamo, în eventualitatea retrogradării, iar echipa să fie condusă de grupul „MI-CS-Badea-legende”, după cum îl numesc ultrașii.

Nicolae Badea încearcă să blocheze și noua siglă a lui Dinamo

Sursele GSP susțin că Nicolae Badea va încerca să blocheze înregistrarea noii sigle aleasă de suporteri, astfel încât emblema veche să fie păstrată și folosită doar în scop sportiv.

Din informațiile GSP, Nicolae Badea a trimis notificarea către Dinamo 1948 SA, după ce gruparea din Liga 1 nu a acceptat să plătească un comision de 10% din vânzările produselor inscripționate cu emblema deținută de omul de afaceri, prin Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București. Același comision este perceput tuturor societăților interesate să comercializeze accesorii cu sigla cu cei doi câini roșii.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Pierret rămâne la Dinamo, dacă Uhrin salvează echipa de la retrogradare

Noi detalii despre situația de la Dinamo: „Iuliu Mureșan va pleca după baraj” + „Am simțit o reticență majoră din partea investitorilor străini după interdicția de a folosi sigla”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
planetfun
planetfun  •  18 Mai 2022, 19:53
Postat de legendavisinie pe 18 Mai 2022, 07:14

Dacă bucureștenii retrogradează, ar urma primul campionat în L1, fără Steaua și Dinamo, după 1947.

Fara voi au fost multe, chiar si acum ne intrebam unde este echipa Rapid ?

rav410wrc
rav410wrc  •  18 Mai 2022, 10:12

Doamne-Fereste, ce mizerii se-ntampla prin mamaLiga 1 ... Numa' manevre oculte ale unor oameni care n-au nici o treaba cu fenomenul, doar cu rotunjirea proprilor venituri :(((

ionutplural
ionutplural  •  18 Mai 2022, 10:06

Dineu cu destepti :))

Vezi toate comentariile (61)
Comentează