FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acționarul majoritar al lui Dinamo a venit la club » Ce plan ar avea

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 15:24 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 16:33

Dorin Șerdean (52 de ani), cel care deține pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo, ar căuta investitori pentru club.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, spune că Șerdean, cel care a fost demis în ianuarie 2021 din funcția de președinte al lui Dinamo printr-o decizie luată în cadrul Consiliului de Administrație, a fost recent în vizită la sediul clubului, dar cei doi nu s-au întâlnit.

Cum vede Uhrin meciul cu CS Mioveni: „Pentru mine, orice partidă e decisivă. Poate fi ultima”
CS MIOVENI - DINAMO
Cum vede Uhrin meciul cu CS Mioveni: „Pentru mine, orice partidă e decisivă. Poate fi ultima”

Planul lui Dorin Șerdean pentru Dinamo

„Nu am discutat cu domnul Șerdean. Știu că m-a căutat. A venit până aici, la sediu. Dar eu nu locuiesc în București, în primul rând. Vin săptămânal pentru Dinamo. El m-a căutat în urmă cu trei săptămâni la sediu. Nu m-a sunat. A venit doar până la birou, nu m-a găsit și a plecat.

Mi-a spus cineva că ar căuta bani ca să ajute Dinamo. Dar este o informație pe care am primit-o de la cineva”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Fanatik.

Dorin Șerdean a preluat acțiunile de la Pablo Cortacero

În urmă cu o lună, Dorin Șerdean a preluat pachetul majoritar al acțiunilor clubului, deținut de Pablo Cortacero. Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo și care i-a fost cedată de Negoiță lui Cortacero, îi aparține acum lui Dorin Șerdean, fiind înregistrată marți la Registrul Comerțului de către acesta.

Șerdean a fost recent în Spania, acolo unde a negociat timp de o lună și jumătate cu Pablo Cortacero, convingându-l să accepte propunerea. Dacă ibericul nu vira 5 milioane de euro până la finalul lunii februarie, acțiunile lui Dinamo i-ar fi revenit lui Șerdean. Cortacero nu a plătit, astfel că Dorin Șerdean e noul acționar majoritar de la Dinamo.

Șerdean a venit la Dinamo în vara lui 2020, în același timp cu Pablo Cartocero. 

Dorin Șerdean a câștigat procesul cu Dinamo

Tot în martie, Șerdean a câștigat procesul cu Dinamo! Decizia nu e definitivă, iar în cazul în care Șerdean va avea câștig de cauză și în final, el trebuie să încaseze nu mai puțin de 14 salarii de la Dinamo și trebuie să fie reangajat.

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău analizează situația de la Dinamo: „E de apreciat ce fac suporterii, dar ar trebui să aibă un singur reprezentant, atât”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Uhrin l-a băgat în ședință! Tânăra speranță a lui Dinamo e acuzată că refuză cu greu o șaorma cu de toate și ia cluburile de noapte la rând

Veste uriașă pentru Dinamo » Când se va face predarea stadionului către CNI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  14 Aprilie 2022, 22:34

Planul lui e sa obtina 1 milion de euro si sa imparta banii cu Cortacero

dvd1
dvd1  •  14 Aprilie 2022, 21:27

fiti linistiti ca nu are nici un plan, nici nu stie pe unde e si ce face. Ce se mai vrea de la Dinamo? Mai are citeva zile si va disparea definitiv. Atita se vrea.

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  14 Aprilie 2022, 17:50
Postat de elgabri pe 14 Aprilie 2022, 17:18

Actionarul majoritar dar fara bani cere salariu de la club ;))

el cauta acum pe cineva sa l imprumute cu alea 14 salarii pe care le are de luat de la club, prima data va vira banii clubului si in secunda 2 isi va lua cele 14 salarii, practic nu va ajuta clubul cu nici un cent ... numai patroni si actionari fara bani in ultima vreme !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează