FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Cum va arăta defensiva lui Dinamo în primul meci din noul sezon: Bonetti se poate baza pe un fotbalist important

Marco Ehmann (centru) nu va juca cu FC Voluntari // foto: Imago
Marco Ehmann (centru) nu va juca cu FC Voluntari // foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 19 iulie 2021 11:30 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 11:57

Marco Ehmann s-a ales cu probleme musculare la coapsă și Dinamo nu are de gând să riște cu el diseară, apelând în schimb în centrul apărării la Alin Dudea, în urmă cu pregătirea, și la Deniz Giafer, la debutul în Liga 1.

UPDATE ora 11:30 - Paul Anton ar putea juca cu FC Voluntari

Deși părea cert că Paul Anton va absenta, există șanse ca mijlocașul lui Dinamo să joace în această seară, cu FC Voluntari. 

Din informațiile GSP.ro, Anton și-a revenit după entorsa suferită și ar putea intra la meciul din această seară chiar din primul minut. Anton s-a refăcut în timp record și a efecutat ultimul antrenament în condiții normale.

Știrea inițială - Apărare lipsită de experiență pentru Dinamo

Dario Bonetti, 59 de ani, a preluat echipa din mers, cu câteva zile înainte de startul sezonului, italianul efectuând doar cinci antrenamente cu jucătorii săi.

De la sosirea tehnicianului, Puljici, Fabbrini, Nemec și Vlad Achim au părăsit „Groapa” și lista plecărilor rămâne deschisă, în ciuda optimismului forțat al lui Iuliu Mureșan. Mai mult, în preajma debutului campionatului, Bonetti și dinamoviștii au fost loviți de o veste cruntă. În condițiile în care roș-albii au o defensivă încropită și fără soluții de acoperire.

Cum va arăta defensiva lui Dinamo în primul meci din noul sezon

Marco Ehmann s-a ales cu o microleziune fibrilară pe coapsă, așa cum a informat GSP.RO în weekend, și-ar risca să piardă luni bune dacă va juca diseară contra Voluntariului.

Fundașul de 20 de ani, care a fost măcinat de accidentări și în sezonul trecut, a efectuat un control amănunțit și nu vrea să riște să evolueze în prima etapă. De văzut când va putea fi apt. 

Cum va arăta defensiva lui Dinamo în primul meci din noul sezon: Bonetti se poate baza pe un fotbalist important
Dario Bonetti, la antrenamentul lui Dinamo

Ehmann nu era unul dintre titularii sezonului trecut, dar, în condiții de forță majoră, ajunsese om de bază la Dinamo, după plecările lui Puljici, Albentosa și Bejan și prezența lui Rici Grigore în lotul României U23 pentru Jocurile Olimpice.

Marco - care încă nu este hotărât sută la sută să renunțe la memoriul de a deveni liber de contract! - nu este singura problemă a „câinilor”. De-abia revenit după o accidentare la metatarsiene, din cauza căreia a pierdut trei săptămâni, Paul Anton s-a ales cu o entorsă și nu intră în discuțiile pentru confruntarea de diseară.

Titular fără de voie în Dinamo - Voluntari

Având în vedere că au interdicție la transferuri, roș-albii l-au readus la echipă de o săptămână pe Alin Dudea, 24 de ani, fundaș central care fusese împrumutat la CSM Reșița. Apărătorul a venit cu câteva kilograme în plus, mai ales că a ratat o bună parte din pregătirea centralizată, Dudea evoluând un singur meci în 2021!

Fotbalistul a suferit o accidentare teribilă, o problemă musculară, de aceea a pierdut cea mai mare parte a anului. În afara lui Deniz Giafer, 20 de ani, promovat de Dinamo U19, Bonetti nu-l mai are decât pe Dudea ca fundaș central, în acest moment. Luase în calcul și reprofilarea lui Alexandru Răuță ca stoper, dar apoi nu are închizător valid!

25 de meciuria adunat Dudea în tricoul lui Dinamo, doar în 11 partide fiind integralist

20 de partidea strâns Ehmann la roș-albi, doar în 3 partide nefiind integralist

Cum ar putea arăta Dinamo cu FC Voluntari: 12. Eșanu - 22. Sorescu, 17. Dudea, 24. Giafer, 3. An. Radu - 26. An. Florescu, 5. Răuță, 8. Anton, 7. St. Filip - 98. Mihaiu, 99. Moldoveanu

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cum a ajuns Dinamo! „Dacă putem, le dăm 9! Oricum, nu știm prea multe despre ei”

DDB anunță: „Pornim iar la război” » Ultimele noutăți din Ștefan cel Mare: salariile, achitate!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
creeperno115
creeperno115  •  19 Iulie 2021, 22:42

Bine ca la 4+ ala, noi am dat mai multe goluri

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  19 Iulie 2021, 14:24

O sa luam o caruta de goluri, pariati 4+ azi. Nu veti regreta, dar macar o sa ne revenim prin etapa 4 cand ni se va ridica interdictia

sameoldstuff
sameoldstuff  •  19 Iulie 2021, 14:05
Postat de adook pe 19 Iulie 2021, 13:34

ai inviat emile?credeam ca am scapat de tine.

Zecile de poștași pensionați și mii de pingele stau mărturie că tipul trăiește. :)) Acum i-o pun on-line, s-au sacrificat destui:))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează