FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul șef de la Ligă susține că are informații despre situația de la Dinamo: „Badea și Borcea finanțează echipa «pe blat»”

Nicolae Badea și Cristi Borcea
Nicolae Badea și Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2021 13:47 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 14:18

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al LPF, susține că Nicolae Badea (72) și Cristi Borcea (51) continuă să investească bani la Dinamo.

Aflată într-o situație extrem de delicată, cu numeroase datorii și fără sprijin financiar din partea acționarului majoritar din acte, Dinamo se pregătește de un nou sezon competițional.

Dumitru Dragomir, despre Dinamo: „Borcea și Badea finanțează «pe blat»”

Fostul șef de la Ligă susține că are informații despre situația de la Dinamo: „Badea și Borcea finanțează echipa «pe blat»”
Nicolae Badea și Cristi Borcea

Oficial, singurii care aduc bani la club sunt fanii, prin intermediul proiectului DDB, dar Dumitru Dragomir susține că doi foști acționari de la Dinamo, Nicolae Badea și Cristi Borcea, încă investesc bani în club, „pe blat”.

„Dinamo se îndreaptă către faliment, cu toate că sunt 2-3 oameni care îi ajută foarte mult. Nicolae Badea văd că face cheltuieli pentru ei, ține cu Dinamo. Nu numai sufletește, cât și financiar. Am înțeles că și el, și Borcea, mai finanțează «pe blat», așa”, a spus Dragomir la emisiunea Look Sport Live.

Cristi Borcea, chemat înapoi de Iuliu Mureșan

Implicarea lui Nicolae Badea este deja cunoscută. În ultima vreme, Nicolae Badea, fost acționar și președinte al CA al „câinilor”, a sprijinit gruparea în diverse moduri, de la contracte de sponsorizare, logistic și până la a-i ajuta pe oficiali să-și găsească un nou sediu, pe Fabrica de Glucoză, la câțiva kilometri depărtare de stadion.

Totodată, roș-albii trag nădejdea să-l atragă și pe Cristi Borcea, un alt oficial puternic al echipei din perioada când Dinamo se lupta pentru titlu an de an. Doar că omul de afaceri, acum în vârstă de 51 de ani, continuă să fie fidel promisiunii făcute familiei sale, de a se ține departe de fotbal.

„Domnul Badea este implicat ca suporter. Nu este implicat în alt mod. Acum nu e implicat în clubul Dinamo, dar mi-ar plăcea să se implice. Mi-ar plăcea să vină și Borcea să se implice financiar. Și mulți alți dinamoviști”, a declarat de curând Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo. 

„Voi fi toată viața dinamovist, chiar dacă am suferit enorm din această cauză, Repet, îmi dedic timpul și existența soției mele, Valentina, și copiilor mei, ei sunt tot ceea ce este mai important în viața mea. Doar ei contează pentru mine”, a replicat Cristi Borcea, pentru GSP.RO, atunci când a fost întrebat despre un posibil come-back în Ștefan cel Mare.

VIDEO. Iuliu Mureșan, detalii despre viitorul lui Dinamo: „Mi-ar plăcea să vină Badea și Borcea”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo 100% românesc! Cu ei atacă Bonetti startul campionatului » „Transferuri” în staff-ul tehnic

Cum va arăta defensiva lui Dinamo în primul meci din noul sezon: Bonetti se poate baza pe un fotbalist important

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
creeperno115
creeperno115  •  19 Iulie 2021, 22:39

Si cortacero face la fel, asa am inteles

22cea
22cea  •  19 Iulie 2021, 17:41

Cred ca si Gates trimite bani pe ascuns :)))

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  19 Iulie 2021, 17:39

Trimiteti ratele de apartament si Chiriile direct la Badea ...va tine el in insolventa !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează