FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cum a „stins” Dinamo litigiul în care era amenințată cu falimentul

Foto: Facebook @ Dinamo București
Foto: Facebook @ Dinamo București

Articol de , - Publicat marti, 12 septembrie 2023 16:49 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 17:08

Dinamo a achitat 200.000 de lei, aproximativ 40.000 de euro, pentru a stinge o datorie către firma de pază NEI. Luni, la Tribunalul București, se închide speța și în instanță, cum, de altfel, se va stinge și litigiul cu antrenorul Dusan Uhrin (55 de ani). 

Dinamo a început să plătească din datoriile clubului, conform planului de reorganizare modificat, după decizia Tribunalului București din data de 4 septembrie

Una dintre restanțele ce au fost lichidate este cea care viza contractul cu firma de pază NEI Divizia de Securitate SRL, cea care a depus la Tribunalul București o cerere de deschidere a procedurii de faliment împotriva SC Dinamo 1948 S.A.

Denis Drăguș merge să facă vizita medicală » Salariu de Serie A! Ultimele informații despre transfer
TRANSFER
Denis Drăguș merge să facă vizita medicală » Salariu de Serie A! Ultimele informații despre transfer

Conform informațiilor GSP.ro, roș-albii au plătit suma de 200.000 de lei, aproximativ 40.000 de euro, pentru a stinge litigiul cu firma de pază. Au confirmat atât oficialii grupării, cât și ai companiei. „Am închis”, au transmis oficialii bucureștenilor, „s-au plătit banii vineri, totul e rezolvat”, au comunicat și reprezentanții NEI.

Cu firma de pază au existat acuze după meciul Dinamo - Steaua, de pe Arena Națională

În decembrie 2022, firma de pază a recurs la acea cerere formulată la Tribunalul București, așa cum GSP.ro a informat în mai multe rânduri, pentru a-și recupera banii. Înțelegerea a fost parafată pentru închirierea serviciilor de pază și de securitate la Arena Națională cu ocazia meciului Dinamo - Steaua (1-2), de pe 9 septembrie 2022, din Liga 2.

Ulterior, după incidentele de la meciul respectiv, gruparea din „Ștefan cel Mare” s-a adresat instanței și a solicitat ca firma NEI să plătească penalități în cuantum de 46.500 lei și echivalentul în lei a sumei de 20.000 euro.

Luni se închid două dosare. Cehul Dusan Uhrin a fost plătit după ce a cerut deschiderea procedurii de faliment

Practic, luni, pe 18 septembrie, se închide acest dosar în instanță, dar și cel care-l implica pe fostul antrenor al „câinilor”, cehul Dusan Uhrin.

Conducerea formației a stins litigiul cu tehnicianul de 55 de ani. Pe 30 iunie 2023, Dinamo i-a achitat cehului datoria de 12.800 de euro, sumă aferentă salariilor restante din lunile mai și iunie 2022.

Ca atare, Uhrin urma să-și retragă cererea depusă în februarie 2023 la Tribunalul București pentru deschiderea procedurii de faliment împotriva lui Dinamo. „Trebuie închise dosarele”, au transmis oficialii clubului vizavi de acțiunea de luni de la tribunal.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV / VIDEO Ovidiu Burcă a prefațat Dinamo - FCU Craiova: „E mai bine vineri decât luni!”» Ce le-a solicitat suporterilor alb-roșii: „Este mare nevoie de ei”

New entry cu FCU Craiova » Cum își pregătește jucătorul dinamovist debutul oficial: „Starea de spirit de luni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  12 Septembrie 2023, 22:41

Foarte bine!

DenisDaniel
DenisDaniel  •  12 Septembrie 2023, 21:14
Postat de rocky3 pe 12 Septembrie 2023, 20:13

Tot ce se poate poate, doar că se scrie vom mai "fi"!

"Pruteanu" ai inviat?

rocky3
rocky3  •  12 Septembrie 2023, 20:13
Postat de DenisDaniel pe 12 Septembrie 2023, 16:56

Suntem aici si vom mai fii!

Tot ce se poate poate, doar că se scrie vom mai "fi"!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează