FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA

DINAMO // Dusan Uhrin la ora marilor confesiuni: „Aș vrea bugetul FCSB, dar mi-e imposibil să mă văd acolo!” + de ce s-a simțit ca-n „Singur acasă”

Articol de - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 21:30

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul lui Dinamo, a oferit un interviu Gazetei Sporturilor la finalul stagiului din Spania. 

Cehul a dezvăluit că îl va prefera pe Puljici principal căpitan al echipei, cu toate că se bazează foarte mult și pe Ioan Filip, ajutor de nădejde pentru el, a mărturisit că mai dorește un atacant, dar și un fundaș dreapta, împletind umorul cu seriozitatea într-un dialog sincer și franc. 

Mâine dimineață, pe GSP.RO, veți citi întregul interviu cu tehnicianul care visează la mai multe miracole cu Dinamo. Într-un scurt preview, Uhrin a spus că visează să aibă bugetul rivalei de la FCSB, dar îi este imposibil să se vadă antrenând acolo, totuși, speră să ajungă să se lupte în 2021 cu „câinii” chiar pentru titlu. Și-o dezvăluire: a avut probleme medicale din cauza antrenoratului! Bonus, pentru amuzament: de ce s-a simțit Dusan precum personajul Kevin McAllister în „Home Alone”! 

Interviu cu Dusan Uhrin

1. „Sper ca jucătorii să mai creadă în play-off. Fiindcă dacă n-o vor face, atunci nu vor mai juca la Dinamo! Dinamo trebuie să aibă fotbaliști puternici, care să învingă orice meci, chiar. Acum câțiva ani, Dinamo avea o formație foarte puternică”.

2. „Eu cred. Asta e ideea. Deși e mai greu decât am anticipat. Fanii trebuie să creadă și ei. Sper să vină mai mulți la stadion, fiindcă la ultimele meciuri m-am simțit cam singur la stadion. Ca băiatul acela din „Singur acasă”! Știu că fanii vor Dinamo ca acum 10 ani, și eu vreau să fac totul bine pentru ei. Nu citesc atât de mult, dar în fiecare săptămână avem câte un scandal, asta aud mereu. Eu știu asta: fiecare jucător trebuie să se concentreze să fie mai bun. Nu să se plângă că n-are mingi bune, că ghetele nu sunt bune, că nu e iarba crescută”. 

3. „Eu sper să ajung să avem un buget precum FCSB, care e rivala noastră. Fotbaliștii, oricum, trebuie să se concentreze doar pe fotbal. Eu la FCSB, cândva? No, no, no! Hai să fim serioși, e aproape imposibil. Dinamo - FCSB e ca rivalitatea dintre Slavia și Sparta. Este imposibil, cât se poate de imposibil”.

4. „Play-off-ul e un target. Dar eu nu vreau să joc doar pentru play-off. Vreau să lupt pentru locul 1! Sau pentru o poziție în imediata vecinătate a locului 1. Pentru că altfel ar fi o plictiseală cruntă. Să joci doar pentru puncte. Pentru mine, e important să lupt pentru locul 1”. 

5. „Am fire albe, dar stau bine genetic. Sunt sub stres tot timpul, mă relaxez și mă odihnesc mai puțin decât alți oameni. Ex-antrenorul lui Dinamo dinaintea mea a făcut atac de cord, suntem de aceeași vârstă... Nu am avut probleme cu inima, am avut ceva probleme acum doi ani din cauza stresului, dar nu la inimă, totuși”.

+6 FOTO

VIDEO // Florin Prunea: „Cupa e prioritatea noastră”

Vezi și:

DINAMO // VIDEO 5 idei de la Florin Prunea la finalul cantonamentului: „Dacă nu batem, stop joc” + „Nu mai pleacă nimeni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
1618241801598332
Catalin Tutuman  •  23 Ianuarie 2020, 07:58

stai bai super antrenorule la amarastenii astia din stefan cel mare ca nu te a chemat nimeni vreodata la Steaua si nici nu ai tu valoare de echipe de play off...tu acolo la retrogradare fara lovele...CIURUCULE

steaua.libera
steaua.libera  •  23 Ianuarie 2020, 07:28

Pe Stefan cel Mare esti Singur acasa :))))))

davveroirl
davveroirl  •  22 Ianuarie 2020, 23:49
Postat de hhannibal pe 22 Ianuarie 2020, 23:48

Ala-i varza, sta toata ziua pe articolele Stelei indrugănd numai prostii!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează