FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Haine speciale la Derby de România » Dinamoviștii vor să inaugureze noul echipament cu FCSB

Articol de , - Publicat joi, 19 august 2021 07:00 / Actualizat joi, 19 august 2021 10:47

Dinamoviștii speră să poarte echipamentul cu numele suporterilor și legendelor clubului la confruntarea cu FCSB, de la jumătatea lunii septembrie, meci ce se va desfășura pe Arena Națională.

Dinamoviștii se pregătesc de meciul de mâine seară de pe Litoral, cu Farul Constanța, iar biletele pentru duelul cu elevii lui Gheorghe Hagi s-au epuizat doar în câteva ore, fiind sold out. Suporterii roș-albilor continuă să țină aproape de echipă și să dea credit tinerilor fotbaliști ai lui Dario Bonetti, încă există răbdare cu „Dinamo romena”. 

În perspectivă, oamenii care conduc gruparea din Ștefan cel Mare se gândesc și la primul Derby de România al sezonului, confruntarea cu FCSB, din week-end-ul 11/12 septembrie, meci ce se va desfășura pe Arena Națională, roș-albii fiind oaspeți.

100 de euro tricoul

Elevii lui Bonetti ar putea evolua în tricourile speciale create pentru suporterii care au sprijinit financiar clubul în ultimul an și jumătate. Echipamentul a fost arătat public în urmă cu o lună, chiar la prezentarea antrenorului italian, este negru și pe el sunt imprimate de câte două ori numele primilor 1.800 de membri DDB, care l-au comandat pentru suma de 490 de lei. 

Totodată, pe el apar și numele unor legende dinamoviste. Fanii vor primi zilele viitoare aceste tricouri, iar liderii DDB vor stabili împreună cu conducerea clubului la ce partide vor putea fi purtate de către Sorescu și compania.

Sloganul DDB le-a purtat noroc

Cum până la Derby de România mai sunt doar etapele cu Farul, vineri, apoi cu FC Argeș, acasă, după care este o pauză competițională, partida cu FCSB este prima la care dinamoviștii vor avea posibilitatea de a purta tricourile speciale pentru suporteri. În februarie 2020, roș-albii au jucat în premieră cu sloganul "Doar Dinamo București" la un derby cu rivalii, pe piept, iar trupa antrenată atunci de Dusan Uhrin s-a impus cu 2-1 pe Național Arena.

Haine speciale la Derby de România » Dinamoviștii vor să inaugureze noul echipament cu FCSB
Jucătorii și oficialii dinamoviști au mulțumit în nenumărate rânduri suporterilor DDB pentru sprijinul acordat clubului, cu toate că au fost și fotbaliști ce s-au plâns că au fost duși cu vorba în privința contractelor individuale

Generația aia a mea avea o mândrie că joacă la Dinamo. Fotbaliștii de acum nu mai au această mândrie! Eu așa cred. Nu au fost crescuți așa, nu are cine să le insufle mentalitatea asta
-Constantin Eftimescu, ex-director general Dinamo

S-au strâns aproape 200.000 de euro din partea suporterilor DDB prin achiziționarea acestor tricouri, iar cu acești bani s-au plătit diverse salarii și taxe la stat pentru Săftica. Nu facem altceva decât să luăm cioburile de pe jos și să facem din Dinamo un întreg
-Daniel Șendre, oficial DDB

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

După 5 ani, FCSB are antrenor » Edi Iordănescu, peste Hagi și Șumudică! Singurul tehnician din Liga 1 care-l depășește

Marius Șumudică, ironizat de fostul antrenor de la CFR: „Și maseurul califica echipa cu cei din Gibraltar și Bosnia! Eram sigur că aici se ajunge”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
jabs
jabs  •  20 August 2021, 12:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  20 August 2021, 12:11
Postat de concret21 pe 19 August 2021, 12:20

Cand esti fâcâsâbist, viata e grea si nu intelegi nimic din ea. Privesc la mine cu ani in urma, si inteleg minunea ce m-a ferit de turma.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  20 August 2021, 12:09
Postat de rocky5 pe 19 August 2021, 19:13

Ehe, vestele alea ce v-au rănit direct in inimă, toată viața va vor urmări!

Ca si pe voi faptul ca va chema KVSC....

Vezi toate comentariile (36)
Comentează