FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Marius Șumudică, ironizat de fostul antrenor de la CFR: „Și maseurul califica echipa cu cei din Gibraltar și Bosnia! Eram sigur că aici se ajunge”

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj // foto: Imago
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 09:44

Vasile Miriuță (52 de ani), fost antrenor la CFR Cluj în două rânduri, a lansat un atac asupra lui Marius Șumudică, actualul principal al campioanei României.

CFR Cluj este la un pas de eliminarea din play-off-ul Europa League după umilința de la Belgrad din manșa tur a duelului cu Steaua Roșie, scor 0-4. Sub comanda lui Marius Șumudică, vișiniii au trecut doar de două echipe în preliminariile europene: Borac Banja Luka, campioana Bosniei, și Lincoln Red Imps, campioana din Gibraltar. 

CFR a clacat apoi în fața celor de la Young Boys, regina Elveției, și s-a făcut de râs cu Steaua Roșie Belgrad.

CFR Cluj, șanse mici să evite Conference League » Cum arată urnele, grupa ușoară și cea dificilă
CFR CLUJ
CFR Cluj, șanse mici să evite Conference League » Cum arată urnele, grupa ușoară și cea dificilă

Vasile Miriuță: „Și maseurul califica echipă cu cei din Gibraltar și Bosnia”

Vasile Miriuță, fost antrenor principal la CFR Cluj și în prezent angajat la Minaur Baia Mare, în Liga 3, spune că CFR Cluj ar fi trecut de Borac Banka Luka și Lincoln Red Imps și cu maseurul pe banca, în locul lui Șumudică! Atac direct asupra unui antrenor aflat sub presiune, cu scaunul puternic clătinat.

„Să fim serioși, nu zic că Șumudică nu e un antrenor bun, dar și maseurul dacă stătea pe bancă în Gibraltar sau cu cei din Bosnia reușea să califice echipa. Păi nu e așa? De ce să nu spunem lucrurilor pe nume?

Eu eram sigur și nu-i contest meritele lui Șumudică, dar puteam să semnez că nu se pliază la CFR, cunosc clubul, am antrenat doi ani acolo, eram sigur că nu se pliază pe stilul CFR-ului.

Asta nu e o scuză, că n-are jucători! Nu îți critici jucătorii niciodată, cu jucătorii ăștia te-ai bătut la campionat, cu jucătorii ăștia ai mers mai departe”, a spus Miriuță la Look Sport, potrivit Fanatik.

Vasile Miriuță a antrenat-o pe CFR Cluj mai întâi între decembrie 2013 și noiembrie 2014, apoi între iunie 2016 și iunie 2017. În 79 de meciuri cu el la cârmă, CFR cluj a câștigat de 39 de ori, a remizat de 17 ori și a pierdut 23 de meciuri.

Ruptură totală la CFR Cluj

Meciul de la Belgrad, pierdut, 0-4, cu Steaua Roșie Belgrad a însemnat ruptura totală dintre antrenorul Marius Șumudică și cei mai importanți jucători ai clujenilor.

După ce la conferința de presă de după meci, Șumudică și-a criticat dur jucătorii, fără a-i nominaliza, aceștia s-au săturat de acuzele antrenorului campioanei.

Aceștia nu sunt de acord cu modul în care tehnicianul aruncă în public acuze fără să le spună mai întâi lor ce are să le reproșeze. Iar vocile lui Mario Camora, Ciprian Deac sau Ovidiu Hoban chiar au greutate nu doar în vestiar, ci și în fața șefilor.

Sursele GSP susțin că Șumudică nu mai accepta sa lucreze cu cei 3 fotbaliști menționați mai sus, acesta dând și un ultimatum: „ori pleacă ei, ori eu”. Șumudică a luat foc când a aflat ce s-a întâmplat în vestiar, după meci: jucătorii strigau: „La revedere, Șumi, la revedere!" - detalii pe larg, AICI.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Dumitru Dragomir, categoric după umilința lui CFR de la Belgrad: „O echipă de pluton! Mă mir cum e pe primul loc!”

În afară de alea 4 goluri n-au jucat nimic? Ciobotariu, declarații aiuritoare: „Sârbii n-au fost wow, noi am jucat relativ bine. Putem să le dăm 4”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
cornelcc
cornelcc  •  19 August 2021, 23:09
Postat de banet66 pe 19 August 2021, 10:31

Asta se intampla cand se schimba un antrenor sub presiunea echipei. Acum au dat cu piciorul la o posibila calificare doar pentru ca nu-l inghit pe Sumudica si daca li se face pe plac, asa or sa faca in continuare.

care antrenor?

dinamo100
dinamo100  •  19 August 2021, 21:51

Mistocareala, gura sloboda si tupeul lui Sumudica nu se potrivesc la modul de a fi a celor de la Cluj. Sumudica e bun in Giulesti. Si eventual la turci.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  19 August 2021, 12:25
Postat de sibelius pe 19 August 2021, 10:47

Unii au avut noroc, altii ghinion. Jocuri la fel de slabe.

In ce a constat norocul ?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează