INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

Ruptură totală la CFR » Șumudică a dat un ultimatum: „Ori pleacă ei, ori eu!” + Greii vestiarului nu-l mai vor! Ce au strigat în vestiar, după meci

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat miercuri, 18 august 2021 13:20 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 15:50

Meciul de la Belgrad, pierdut, 0-4, cu Steaua Roșie Belgrad a însemnat ruptura totală dintre antrenorul Marius Șumudică și cei mai importanți jucători ai clujenilor.

După ce la conferința de presă de după meci, Șumudică și-a criticat dur jucătorii, fără a-i nominaliza, aceștia s-au săturat de acuzele antrenorului campioanei.

Aceștia nu sunt de acord cu modul în care tehnicianul aruncă în public acuze fără să le spună mai întâi lor ce are să le reproșeze. Iar vocile lui Mario Camora, Ciprian Deac sau Ovidiu Hoban chiar au greutate nu doar în vestiar, ci și în fața șefilor.

„Nu e corect ce face! Nu așa se rezolvă problemele din jocul echipei. Într-adevăr, Șumudică e un bun motivator, părea destul de abil în relația cu vestiarul, dar ultimele sale declarații ne fac să credem altceva. Doar noi suntem vinovați, el nu poate antrena greșeli, așa spunea! 

Păi el face primul 11. El alege jucătorii. El trebuie să simtă cine e cel mai în formă, cine e cel mai pregătit să joace. Sincer, e vrăjeală multă la Șumudică și, ceea ce este cel mai important, nu are consistență ca antrenor! Pe parte fizică suntem la pământ”, au spus fotbaliștii, potrivit Fanatik.

Prima variantă după ruptura de la CFR » Antrenorul care i-ar putea lua locul lui Șumudică + ce spun șefii campioanei
CFR Cluj
Prima variantă după ruptura de la CFR » Antrenorul care i-ar putea lua locul lui Șumudică + ce spun șefii campioanei

Nici Șumudică nu mai vrea să continue cu ei

Sursele GSP susțin că Șumudică nu mai accepta sa lucreze cu cei 3 fotbaliști menționați mai sus, acesta dând și un ultimatum: „ori pleacă ei, ori eu”. Șumudică a luat foc când a aflat ce s-a întâmplat în vestiar, după meci:  jucătorii strigau: „La revedere, Șumi, la revedere!"

Porumboiu: „Edi Iordănescu e 10 clase peste Șumudică”

Fostul arbitru l-a comparat pe Șumudică cu Edi Iordănescu, fostul antrenor al lui CFR, ajuns acum la FCSB.

„Iordănescu a fost de două ori la Vaslui. Dacă va face față presiunii, va reuși. Este zece clase peste Șumudică. Eu știu să îi apreciez pentru că i-am avut pe amândoi în ogradă. E tobă de carte, știe trasee. La Vaslui el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier”, a spus Porumboiu la ProX.

Conferința de presă a lui Marius Șumudică:

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Prestații dezastruoase în defensiva lui CFR Cluj! Jucătorii lui Șumudică, note rușinoase după meciul din Serbia

Marius Șumudică și-a desființat jucătorii: „Să intru eu pe teren? S-o aduc pe mama? A văzut și conducerea de ce am pierdut”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (93)
firaldo
firaldo  •  19 August 2021, 10:45

Deci jucătorii după un 0 - 4 umilitor...cantau în vestiar...sa plece Sumudica?Asta era singura lor grija?Nu o fi Sumudica potrivit ptr CFR dar și sa ai atitudinea asta.

kuba
kuba  •  19 August 2021, 08:49

Normal ar fi sa plece toți! Și marele Ninel și Greii aia de peste 35 de ani! In locul conducerii as sacrifica anul asta și as reconstrui echipa alături de ITU și Petrila! Dar unde nu e minte vai de picioare!

dodo001
dodo001  •  19 August 2021, 08:42
Postat de magic4ever pe 18 August 2021, 19:56

Sumudica a pierdut vestiarul si nu poate sau nu stie sa isi impuna filozofia la Cfr...ar trebui demis si readus Dan Petrescu care a facut performanta in cupele europene si in campionat...Sumudica are cel puti 2 victorii in campionat datorita arbitrilor si victorii chinuite...

Dan Petrescu nu vine fără bani grei, credeți ca degeaba nu și-a găsit echipa? A ajuns la o cotă bună și nu mai vrea sa dea înapoi. Dacă la CFR avea 500.000 pe an, el nu vrea sub acest nivel. Cine din România ii da asemenea bani. Pana și pentru turci și arabi e mult.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează