INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

UPDATE Prima variantă după ruptura de la CFR » Antrenorul care i-ar putea lua locul lui Șumudică + ce spun șefii campioanei

Marius Șumudică ar putea fi înlocuit de Dusan Uhrin pe banca lui CFR Cluj
Marius Șumudică ar putea fi înlocuit de Dusan Uhrin pe banca lui CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 14:51 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 15:48

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, ar putea fi înlocuit după eșecul usturător cu Steaua Roșie Belgrad, 0-4. Dacă va pleca, el ar putea fi înlocuit cu cehul Dusan Uhrin.

Viitorul lui Marius Șumudică la CFR se clatină. După scandalul cu greii vestiarului de după eșecul de la Belgrad, a apărut primul nume de antrenor care l-ar putea înlocui pe Șumudică pe banca tehnică a campioanei. Totuși, pentru moment, conducerea campioanei neagă varianta plecării lui Șumi.

Conducerea lui CFR l-ar fi contactat deja pe Dusan Uhrin, antrenor rămas liber de contract în vara acestui an, după despărțirea de Dinamo pentru a prelua banca lui CFR, anunță Prosport.

În România, Dusan Uhrin le-a mai antrenat pe Poli Timișoara, CFR Cluj, Dinamo București și Gaz Metan Mediaș. Cehul a mai antrenat în Gruia, în 2009, când a prins doar cinci meciuri la timona clujenilor.

Marian Copilu: „În acest moment nu pleacă nimeni de la CFR Cluj”

Jurnalistul Dan Filoti, realizatorul emisiunii „Liga Digi Sport”, a redat pe post mesajul lui Marian Copilu, președintele lui CFR, în legătură cu situația de la club.

„În acest moment nu pleacă nimeni de la CFR Cluj. Avem maximum de puncte în campionat și suntem în cărți în cupele europene. Nu e momentul să plece nimeni”, a fost mesajul lui Marian Copilu.

Și Ilie Dumitrescu crede că Marius Șumudică ar putea fi demis de la CFR Cluj

Ilie consideră că Șumudică poate fi demis de patronul Neluțu Varga, din cauza banilor pe care CFR îi pierde din cauza posibilei eliminării din Europa League.

„Din câte am auzit și eu, Neluțu Varga vrea anumite cifre, nu pune mare accent pe defensivă sau ofensivă. Trebuie doar să-i iasă cifrele, la ce investiții s-au făcut și cum a scos el echipa asta din insolvență. Echipa e pe minus, nu e pe plus, ca la Gigi Becali. 

Nu-l interesează pe Neluțu Varga jocul ofensiv. Nu pot să comentez jocul, pentru că n-am apucat să văd meciul. De joc nu pot să vorbesc. Neluțu Varga reacționează în funcție de stare. Nu mai știți când a cerut să fie schimbat Arlauskis la pauză, iar Panin nu a transmis mesajul? 

După a fost Panin dat afară vreo două zile și spuneam noi că este o mare greșeală, pentru că Panin e un om important în club. Neluțu Varga era în stare să-l schimbe și pe Petrescu peste noapte, să se trezească Petrescu cu alt antrenor la club. Pe Edi Iordănescu l-a schimbat după ce a câștigat Supercupa, după meciul cu Malmo”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

STEAUA ROȘIE - CFR CLUJ. Imagini cu Marius Șumudică, imediat după finalul meciului

Citește alte știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj, șanse mici să evite Conference League » Cum arată urnele, grupa ușoară și cea dificilă

Cea mai dură reacție după înfrângerea lui CFR Cluj: „Fotbalul românesc nu mai există! Trebuie închis” + „CFR, o echipă făcută total aiurea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
polistul68
polistul68  •  19 August 2021, 10:23
Postat de vasileroaita pe 18 August 2021, 19:12

Mai ales ca cele 11 milioane pentru Man sunt o simpla poveste pentru fraieri!

Da, dar vezi ce salarii sunt la Becali...multi jucatori au peste 10.000/luna...ceea ce insemna , o cheltuiala de aprox 17.000 pe luna ( diferenta de 7000 o reprezinta impozitele catre stat)...Man, Tanase, vana, Comana, OV. Popescu, Morutan,, Cretu, Vinivius, vLad, Cristea, ..toti au peste 10.000/luna...deci doar pe acesti jucatori, Becali cheltuieste pe an 11 mil....unde mai pui restul de jucatori, staff-ul, deplasarile, cantonamentul, stadionul...nu ai cum sa spui ca e pe plus, el nejucand in Europa, necastigand campionatul...gandeste cu capul tau, nu lua de bun ce spun unii sau altii...cei 11 mil luati pe Man ( daca au fost 11...) au fost doar o gura de oxigen...

1695790510450721
Scurtu Ionel  •  19 August 2021, 10:01

Orice scuza e buna pentru Sumudică pentru a-și justifica prostiile pe care le face!! Că jucătorii nu joacă, că nu are cu cine juca, că e greu... Păi măi prietene, de aia esti antrenor, sa pui lucrurile pe roate! dacă ar fi jucători, si totul ar fi perfect, de ce am mai avea nevoie de antrenor?? In plus, ce fel de antrenor esti tu, cand declari ca raspus la intrebarea dacă poți intoarce rezultatul cu sârbii, spunând: ”aaa, e greu, e foarte greu, e de science ficțion! ” Păi ce vrei să mai joace proprii jucători dacă tu esti sigur ca nu poti face nimic??? Tu, chiar dacă stii ca nu poti intoarce rezultatul, motivează-i, spune-le că sariți pe ei, ii mancați de vii, că ii învățați ce insemnă CFR Cluj....! Dar tu, nimic! Pai prietene, dacă e greu, du-te la echipe de mijlocul clasamentului, și trăieste o viață linistită!!! Si mai elimină grimasele și gesturile alea de low class, căci echipele cu pretenții vor oameni cu prestanță, nu din aia care zici ca acum vomită pe tine!! Mă mir că acceptă clubul modul tău de etalare!! Chir domnul Varga nu iși dă seama că tu chiar tragi echipa in jos, atat profesional, cât și ca imagine ???

patratel2019
patratel2019  •  18 August 2021, 23:01

Ati observat la Sumudica grimasa aceea a feței? Este de fapt un tic facial. Strange ochii si largeste gura, ca atunci cand ai confundat supozitorul cu schimbatorul de viteze de la camionul Zil! O fi un semn nou al concentrării antrenorului, atunci cand prin cap nu i se rostogoleste nicio idee, cu privire la schema tactica pe care urmeaza sa o aplice...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează