INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE BELGRAD - CFR CLUJ 4-0

Cea mai dură reacție după înfrângerea lui CFR Cluj: „Fotbalul românesc nu mai există! Trebuie închis” + „CFR, o echipă făcută total aiurea”

FOTO: Imago +10   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 09:35 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 11:04

CFR Cluj a fost învinsă fără drept de apel de Steaua Roșie Belgrad, 0-4, în prima manșă a play-off-ului preliminariilor Europa League, după un joc dezamăgitor al campioanei României.

Daniel Stanciu a comentat prestația lui CFR Cluj și a avut o serie de remarci dure la adresa trupei din Gruia.

„CFR Cluj mi s-a părut total nepregătită!”

 „Mie mi s-a părut că CFR a fost o echipă nepregătită total. O echipă făcută total aiurea. Nici nu a atacat, nici nu s-a apărat! Nici nu a construit şi nici nu a distrus. Steaua Roşie e o echipă modestă. CFR a eliminat Celtic, a bătut Lazio, a jucat de la egal la egal cu Sevilla. 

Fraţilor, aţi adus niște jucători plătiţi mai bine decât cei care au plecat! Dar ne place vrăjeala asta ieftină, în care ieşim la TV și aruncăm şopârle în presă. Nu suntem nimic! Dar asta e, trăim în lumea asta şi trebuie să ne adaptăm. Palme ne-am luat întruna.

La CFR a existat un antrenor, Dan Petrescu, care a avut o politică criticată, de multe ori din interior. Dan Petrescu a fost forţat să plece de la CFR!”, a spus Daniel Stanciu la LookSport.

Daniel Stanciu: „Fotbalul românesc trebuie închis”

Acesta a analizat și situația din fotbalul românesc, comparând rezultatele cu cele ale echipelor din Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova.

„Cred că nici nu mai contează celelalte rezultate în momentul în care Sheriff Tiraspol bate cu 3-0 (n.r- pe Dinamo Zagreb). Fotbalul românesc nu mai există. Trebuie închis! 

Din păcate, ne-am ascuns şi am intrat într-o lume în care ne place șmecheria, încercăm să păcălim.

Faptul că Ludogoreţ ajunge în play-off, elimină Olympiakos, iar Slavia Praga e eliminată de Ferencvaros. e o umilință totală! Gândiți-vă că Sheriff Tiraspol a jucat de la egal la egal cu Steaua Roşie, au făcut 1-1, apoi au bătut cu 1-0 şi s-a calificat”, a mai spus Daniel Stanciu.

VIDEO Marius Șumudică, show la conferința de presă după înfrângerea cu Steaua Roșie

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Marius Șumudică și-a desființat jucătorii: „Să intru eu pe teren? S-o aduc pe mama? A văzut și conducerea de ce am pierdut”

Ultimul meci al lui Șumudică la CFR Cluj? Imaginile surprinse de jurnaliștii Gazetei la 20 de minute după umilința de la Belgrad

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
853246084756615
Marcel Popa  •  18 August 2021, 21:15

Este plin de impostorii asta este problema.Becali nu cunoaste fotbal MM la fel.Cfr a ajuns sora fcsb-ului.Adriam Mutu este briliant si e mic copil .Un club trebuie organizat ca in Germania dar liga si frf doarme.Burleanu un zero barat ,Radoi si Lobont alti impostori ,doi mari antrenori care cred ca fac minuni.Asta este Romania.

sibelius
sibelius  •  18 August 2021, 15:21
Postat de cuviosul_pafnutie pe 18 August 2021, 14:53

Confunzi!CFR a ajuns in grupe eliminand in primul tur pe Slovan Liberec(cu dubla victorie),apoi pe F,C,Basel(tot cu dubla victorie)!Iar Steaua si Rapid au acumulat coeficient in Cupa UEFA!Ca daca era vorba de grupele Champions ...Steaua inca detine recordul de 22 de meciuri fara NICI o victorie!

CFR il are in E.L. 5 infrangeri consecutive in grupe. Sa ajungi in insolventa dupa 3 participari in grupele UCL e un alt record.

sibelius
sibelius  •  18 August 2021, 15:13
Postat de dan2010 pe 18 August 2021, 15:08

intradevar .... poti compara jocul lui Deac cu jocul care il face Culio? cel putin daca aseara juca Burca si Paun poate alta era soarta jocului.....Chipciu a aratat ca te poate scoate din *** cu o singura faza dar pe general ca si Deac este foarte limitat.. cand joci cu echipe de afara i-ti trebuie ceva mai mult nu e de ajuns ce are CFR acum.

De cand joaca Deac si Culio pe acelasi post?

Vezi toate comentariile (60)
Comentează